ne güzel cnm güle güle giyin kısa kollularını ben haziranda anca giymeye başlarım
cnm inşş bebişin olu ordada kalırsınız kalma imkanınız yokmu ayyy ayrılmayın ordan ben çok pişman oldum en azından 1 kaç sene daha kalsaydık keşke orda ama son pişmanlık fazda etmiyor şark görevi yapmayıncada bırakmıyorlar bir yerde
Allah Allah yaa nasıl insan bu denizcim yapıştım mı çıkmıyor desene
anlattığınız halde gelmeye çalışıyor ne var acaba
cnm demiyormu annesi gitme işleri var oğlum die nie siz diyorsunuz o kadın akıl edemiyormu oğluna söylemeyi cnm onca işinizin içinde olucak işmi bu şimdi
cnm benim söyle kimse gelmesin ayyy anlasınlar azcık aşılamaya yaptırıyorsun
başka zaman gelsinler sende stres yapıyorsun hem ii olmaz söylesin eşim ayyy ben bile sinir oldum deniz sen nasıl olmayasın
alınma canım ya hassassın şimdis en hem adet gelecek hem de yorgunluk:))
allah kolaylık versin ev işi bitti sayılır am sende bitmişsin..
misafir hep yorgunluk birde ağır top olunca napalım azcık daha sık dişini..
oğulları da bizi anamızdan aldı biz napcaz...
mayısta bize büyük ihtimalle tayin çıkacak bu sağlık sorunlarından dolayı
2 sene daha izmirdeyiz ama son şansımız inşallah birde bebişimiz olursa bizi postalayacaklar çünkü sağlık sorunu olmazsa bu kadar çok tutmuyorlar .şimdi 5. senemiz izmirde 2 sene daha çok oluyor..
bizim doğumuz yok hep deniz kenarı:))
allah hepimizin yardımcısı olsun gurbetlik zor..
ya eşime söyledim önceden tamam konuşurum gelmez dedi..mersinde yanımda konuştu ona da hak verdim gelme nasıl desin..ama anlamaları lazım ya..ben kaç gündür kayınvalidemle her telde konuştuğumda ince ince söylüyorum çok işimiz var ben istirahat edeceğim annem gelip bana bakacak iş güç yapmayacağım falan diye ama jeton düşmüyor..kaynımı geçtim kayınvalidem gelmese bari..
eşimde diyor sen birşey yapmazsın biz yaparız işi güçü 2 haftadır mıçım çıktı evi döktüm 2 günde halledecekler sonra..
amin öyle cnm gurbet çok zor
hıı 2 seneniz kaldı yani izmir sizede yar olmuyacak desene
cnm inşş sağlık sorununuz çözülürde bebişinize kavuşursunuzda
izmirdende ayrılırsınız önemli olan o
o zaman burdan sonra samsunu yazın cnm bizde arkanızdan gelellim oraya ,
orda tanışırız ne güzel olur samsunda çok güzel bir yer
evet diyemez gelme diye kaç yaşında ay bu? yani akıl edemiyormu durumu izah edince gidilmiyeceğini bence o annen gelicek sana bakıcak ya o yüzden ona gitme demiyorlar annen geliyor yaa düşüyor cnm jeton işlerine gelmiyorda ondan düşmüyor gibi davranıyorlar denizcim bal anlar
cnm onlar gelmeden önce sen temizlikti yemekti zaten canın çıkacak nasıl iş yapmazsın yapacaksın zaten yapıcağını valla elin adamı bir iki dönüyor sonra oturuyor sen kalkta yap diyemezsin ki hem doktor size ilişki önermiyecekmii ayy bunudamı anlamıyor onlarr
gamzecim çok yorulmuşsun sen ya kıyamam...
inşallah başka şekilde tanışırız canım ya ... sende azcık ertele bakalım yaşın daha genç gün doğmadan neler doğar ... acele etmene hiç gerek yok bence hem parada biriktirmiş olursunuz daha iyi olur... evet annemler geldi gitti(
bizim müdürümüz biraz ukala malesef eee hak etmeyen adamı yolunu bulup oturtur adm yerine koyarsan böyle olur tabi....
gamzeeeeeeee gözün aydın canım:)))
valla denizcim bu insanlar hiç halden anlamıyorlar illa kötülükmü çıksın yani...
malesef:))
kısmet canım biz nereyi sitesekte onlar kendi uygun gördüğü yere gönderecek zaten izmirden gidince neresi olursa farketmez..sahil şehri olsun yeter..birde bebişimiz olursa gerisi boş..
sağol cnm gözüm aydınmı olur börtlemi artık bilemem(((
denizcim zeytinyağı doldurduğun bir kabın içine incirleri koy ve yesin bu kadar...
inşallah beklenen günde olur canım ya bekletmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?