Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mayısta bize büyük ihtimalle tayin çıkacak bu sağlık sorunlarından dolayı
2 sene daha izmirdeyiz ama son şansımız inşallah birde bebişimiz olursa bizi postalayacaklar çünkü sağlık sorunu olmazsa bu kadar çok tutmuyorlar .şimdi 5. senemiz izmirde 2 sene daha çok oluyor..
bizim doğumuz yok hep deniz kenarı:))
allah hepimizin yardımcısı olsun gurbetlik zor..

ya eşime söyledim önceden tamam konuşurum gelmez dedi..mersinde yanımda konuştu ona da hak verdim gelme nasıl desin..ama anlamaları lazım ya..ben kaç gündür kayınvalidemle her telde konuştuğumda ince ince söylüyorum çok işimiz var ben istirahat edeceğim annem gelip bana bakacak iş güç yapmayacağım falan diye ama jeton düşmüyor..kaynımı geçtim kayınvalidem gelmese bari..
eşimde diyor sen birşey yapmazsın biz yaparız işi güçü 2 haftadır mıçım çıktı evi döktüm 2 günde halledecekler sonra..

evet cnm sağol beni anladığın için denizcim çok sağol
evet cnm bittim ayaklarım nasıl ağrıyor her tarafım zonkluyor yorgunluktan
bide ağır topları ağırlıyacağız artık bl fıtığı olur çıkarım valla
hee yaa biz bu yönden daha hassasız kadınız sonuçta bizde ailemizden ayrıldık
an azından oğulları izinlerde evlerine gidiyor 4 5 gün geçecekte ailemize anca kavuşacağız biz düşün oda 1 .2 gün kadar anca bu haksızlık

amin öyle cnm gurbet çok zor
hıı 2 seneniz kaldı yani izmir sizede yar olmuyacak desene
cnm inşş sağlık sorununuz çözülürde bebişinize kavuşursunuzda
izmirdende ayrılırsınız önemli olan o
o zaman burdan sonra samsunu yazın cnm bizde arkanızdan gelellim oraya ,
orda tanışırız ne güzel olur samsunda çok güzel bir yer

gamzecim çok yorulmuşsun sen ya kıyamam...
inşallah başka şekilde tanışırız canım ya ... sende azcık ertele bakalım yaşın daha genç gün doğmadan neler doğar ... acele etmene hiç gerek yok bence hem parada biriktirmiş olursunuz daha iyi olur... evet annemler geldi gitti(
bizim müdürümüz biraz ukala malesef eee hak etmeyen adamı yolunu bulup oturtur adm yerine koyarsan böyle olur tabi....

evet diyemez gelme diye kaç yaşında ay bu? yani akıl edemiyormu durumu izah edince gidilmiyeceğini bence o annen gelicek sana bakıcak ya o yüzden ona gitme demiyorlar annen geliyor yaa düşüyor cnm jeton işlerine gelmiyorda ondan düşmüyor gibi davranıyorlar denizcim bal anlar
cnm onlar gelmeden önce sen temizlikti yemekti zaten canın çıkacak nasıl iş yapmazsın yapacaksın zaten yapıcağını valla elin adamı bir iki dönüyor sonra oturuyor sen kalkta yap diyemezsin ki hem doktor size ilişki önermiyecekmii ayy bunudamı anlamıyor onlarr

malesef:))
kısmet canım biz nereyi sitesekte onlar kendi uygun gördüğü yere gönderecek zaten izmirden gidince neresi olursa farketmez..sahil şehri olsun yeter..birde bebişimiz olursa gerisi boş..

denizcim zeytinyağı doldurduğun bir kabın içine incirleri koy ve yesin bu kadar...
inşallah beklenen günde olur canım ya bekletmesin...

canım annem gelmeyecek ben öyle söylüyorum..tabi canım ilişki önerecek ya zaten böyle birşey olmasa bile düşünmeleri lazım..ayrıca kardeşi de 25 yaşında o anlamaz böyle işlerden de kayınvalidemin söylemesi lazım..uff eşimi de kırmak istemiyorum normal zaman olsa çıkartırım dişlerimi ama aşkım zaten uzakta birde bununla sıkarsam ayıp olur..
bakacağız artık bir çaresine o zamana kadar belki çözüm bulurum....

sağol tatlım benim
inşş cnm belli olmaz bi bakmışın tanışmışız bir yerde
evet erteliyeceğim cnm işe girer çalışırsam biraz kafamdan silerim
evet elimde para olunca yetmediği yerde milletten istemeyiz dimi
üzülme cnm bir daha gelirler inşşş
neymiş bana sanki müdür olmuş ama adam olamamış bence ilk önce insanlığı öğrensin ooo

amannnnnnnn denizcim kimse düşünmez bunu emin ol... sen 2 aydır ayrısın özlemişsin kimin umrunda(

valla denizcim bu insanlar hiç halden anlamıyorlar illa kötülükmü çıksın yani...

aynen canım ya..her izinde gideriz geçen sene haziranda ameliyat oldum 3 gün evde yattım gittik birde ben istedim hem hava değişikliği olsun diye eşim gitmeyelim dedi..ben severim gidilsin gelinsin ama zamanı var..bu sene izinde gelemeyeceğiz dedik ya onlar zıplıyor kaynımda eşimin iznine göre ayarlamış..yani illa her izin birlikte geçmek zorunda..

ne yapacaksın canım o zaman azcık dişini sıkacaksın ... bana bak sıkıyorum derken kırmayasın:)))

malesef:))
kısmet canım biz nereyi sitesekte onlar kendi uygun gördüğü yere gönderecek zaten izmirden gidince neresi olursa farketmez..sahil şehri olsun yeter..birde bebişimiz olursa gerisi boş..

anladım cnm siizn tayinlerde öyle oluyor demekki
inşş ikizlerinle birlikte şehir değiştirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…