Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşş cnm çözüm bulursunuz söle acıkca kayınvalidene ben söylemiştim bir kere izmirdeykene doktor önerdi die yanlış anlamayın demiştim anlamıştı oda sende söyle tatlım acıkça konuşursan belki anlar seni biliyorum byle şeyi dile getirmek zor oluyor ama ne yapalım cnm biz bu kadar zaman bekliyoruz dimi olsun die

amannnnnnnn denizcim kimse düşünmez bunu emin ol... sen 2 aydır ayrısın özlemişsin kimin umrunda(

yok ya düşünmezler kayınvalidem çağardı gel diye hep işim var hastane postane dedim mersine gittim bozuldu..birde annem burda hep onunla ilgileniyorum ya ona da iç geçiriyor..
nursimin dediği gibi illa kötülük olacak yani sonra gelinel kötü oluyor...

maşallah ya bugün bayağı konuşulmuş muhabbet koyu veeeeeeeee bebingin gözü pörtleyecek:)))

ben çıkıyorum kızlar sohbetinize doyum olmuyor valla tyarın okur yazarım
Allah izin ederse ölmez sağ kalırsak
eşim burda başımın etini yiyor kızlar pcyi istiyor oynuna bakacakmış kızlar ben ona devrediyorum pcyi hepinizi kocaman öpüyorum ii geceler tatlı rüyalar

allah allah ya senin annen tabi ne olacaktı ya... illa kötülük olacak diye birşey yok ama istiyorlar bazen...alsanaalsanasmile

iyi akşamlar semracım nasıl oldun iyi misin?dişçiye gittin mi?

gittim canım geçici dolgu koydu,çürümüş iki dişimin arası ama fazla oyamadı birazdaha oyarsak sinir açığa çıkar dedi,kanal tedavisi gerekliymiş.geçiciyla ağrı olmazsa doğuma kadar idare edicez artık,offff berbat bişeymiş diş işi.uyuşturmadan yapıyo bide gebelik var diye..

sağol özlem teyzesi ada'da iyi.karnımı sağa sola çarpmakla meşgul şuan.sen nasılsın?

canım benim yerim ben onu bende kafamı nerelere vursam acaba? ayy semra ya bu ara nedense anrmal bir sinir var bende valla yakındır parçalayacağım birini...alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…