canım annem gelmeyecek ben öyle söylüyorum..tabi canım ilişki önerecek ya zaten böyle birşey olmasa bile düşünmeleri lazım..ayrıca kardeşi de 25 yaşında o anlamaz böyle işlerden de kayınvalidemin söylemesi lazım..uff eşimi de kırmak istemiyorum normal zaman olsa çıkartırım dişlerimi ama aşkım zaten uzakta birde bununla sıkarsam ayıp olur..
bakacağız artık bir çaresine o zamana kadar belki çözüm bulurum....
amannnnnnnn denizcim kimse düşünmez bunu emin ol... sen 2 aydır ayrısın özlemişsin kimin umrunda(
ne yapacaksın canım o zaman azcık dişini sıkacaksın ... bana bak sıkıyorum derken kırmayasın:)))
selammmmmmmmmmmm semracımmmmmmmmmm............. adacık nasıl bakalım?
iyiakşamlar herkese...
iyi akşamalr semracım hg
yok ya düşünmezler kayınvalidem çağardı gel diye hep işim var hastane postane dedim mersine gittim bozuldu..birde annem burda hep onunla ilgileniyorum ya ona da iç geçiriyor..
nursimin dediği gibi illa kötülük olacak yani sonra gelinel kötü oluyor...
ohhhhhhh hep deniz kenarı desene yaaaa ama bende çok severim denizi(( şimdi ...
valla dişimi mi kırarım başka birşeyi mi bilmiyorum:))
iyi akşamlar semracım nasıl oldun iyi misin?dişçiye gittin mi?
sağol özlem teyzesi ada'da iyi.karnımı sağa sola çarpmakla meşgul şuan.sen nasılsın?
allah allah ya senin annen tabi ne olacaktı ya... illa kötülük olacak diye birşey yok ama istiyorlar bazen...alsanaalsanasmile
inşallah bir gün sizde istediğiniz sahil kenarı bir yerde torunlarınızı seversiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?