Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kıyamam canım ya uyuşturmadan nasıl durabildin helal olsun ben uyuşturmayla yaptırdım kaç gün kendime gelemedim..ağrı kesici de içemezsin şimdi..geçmiş olsun inşallah doğuma kadar bir daha tekrarlamaz..

ayy bende ona gıcık oldum valla ne o ya eskiden o mu vardı annem mi? kendi kızı aynı şeyi yapsa ne düşünür acaba...

kendi kızının kocası göndermediği için oğlu ya herşeyi yapmaya izni var..uff açma vallla yoksa kötü kötü konuşmaya başlayacağım..

valla ne kadar iyi olurlarsa olsunlar annenin yerini hiç bir şekilde tutamazlar ne olursa olsun bir mesafe mutlaka oluyor halbuki anne öyle mi can yaaaaaaa

valla canım insan bebeği için dayanıyormuş,bende kaşımı bile aldırırken 10 defa masadan kalkardım ama bebek için nelere katlanmıyoruz ...ağrı kesici falanda içemiyorum.nazara gelmişim öyle diyo çevremdekiler.herkes çoook güzel hamile oldun diye diye,son zamanlarımda iyice diş sorunlarım sıklaştı,gripde oldum..off bi kurtulabilsem şu işten.

arada oluyor özlem yaşadıklarımız kolay değil gülmek istiyoruz ama işte öylesine hayat anlamsız oluyor bazen sonra kafam dank ediyor şükrediyorum..rutine girdi bu duygular bir iyi bir kötü...

inşallah canım bir an önce kurtulursun:)

ayyyyyyy semra çok çirknleştin sen ya ığğğğğğğğğsırnaşık şey

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…