gittim canım geçici dolgu koydu,çürümüş iki dişimin arası ama fazla oyamadı birazdaha oyarsak sinir açığa çıkar dedi,kanal tedavisi gerekliymiş.geçiciyla ağrı olmazsa doğuma kadar idare edicez artık,offff berbat bişeymiş diş işi.uyuşturmadan yapıyo bide gebelik var diye..
işte ama içten içe var birşeyler...
zaten istemediler başta herşeye yorum yapan bir kayınvalidem var malesef..
nasip kısmet o günleri de görür müyüz acabanedense hiç umudum yok...
inşallah allah sağlık uzun ömür versin hepsi olur bugünlerimize güleriz..ya da aklımıza geldikçe ağlarız bilmiyorum artık..
ayy bende ona gıcık oldum valla ne o ya eskiden o mu vardı annem mi? kendi kızı aynı şeyi yapsa ne düşünür acaba...
kendi kızının kocası göndermediği için oğlu ya herşeyi yapmaya izni var..uff açma vallla yoksa kötü kötü konuşmaya başlayacağım..
özlemcim hayırdır neden sinirlisin?içinmi sıkılıyo..
kıyamam canım ya uyuşturmadan nasıl durabildin helal olsun ben uyuşturmayla yaptırdım kaç gün kendime gelemedim..ağrı kesici de içemezsin şimdi..geçmiş olsun inşallah doğuma kadar bir daha tekrarlamaz..
aynen öyle nedensiz .... geçen gün kıpır kıpırdım bugün böyle ne biçim iştir anlamadım ben.. anlayan varsa beri gelsin...
arada oluyor özlem yaşadıklarımız kolay değil gülmek istiyoruz ama işte öylesine hayat anlamsız oluyor bazen sonra kafam dank ediyor şükrediyorum..rutine girdi bu duygular bir iyi bir kötü...
valla canım insan bebeği için dayanıyormuş,bende kaşımı bile aldırırken 10 defa masadan kalkardım ama bebek için nelere katlanmıyoruz ...ağrı kesici falanda içemiyorum.nazara gelmişim öyle diyo çevremdekiler.herkes çoook güzel hamile oldun diye diye,son zamanlarımda iyice diş sorunlarım sıklaştı,gripde oldum..off bi kurtulabilsem şu işten.
ben anlamıyorum ama genelde kasvetli havalarda içim sıkılır,bugünde öyleyim mesela:-(
ayyyyyyy semra çok çirknleştin sen ya ığğğğğğğğğsırnaşık şey
ayyyyyyy semra çok çirknleştin sen ya ığğğğğğğğğsırnaşık şey
evetttt ya iyice çirkinleşti :))
41 kere maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?