Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim bende çıktım iyi gecelr belki gelirim sonra
nursim açtı sayfayı işte galiba..

valla maşallah herkes burda bende sevindim güzel muhabbet olacak diye ama uyuz bilgisayar beni delirtti ikidebir donuyor...

hiç kilo falan alırmıyım canım..sadece 25ciiiiiiiiiiikkk kilo.çok azz dimi.alllahdan çok zayıfdım.neyse bende çıkıyorum,başım çok ağrıdı,öpüyorum hepinizi.

sekerler aksam naptınız siz hakkaten gözlerim pörtledi benim yaaa
aksaüstü konferanstan cıkınca ayakkabıcıları gezdim elbise için bu kadar dolaşmamaıstım arkadasım olunca gaz geldi ama bulamadım hep yazlıklar gelmiş önü acık ben de elbiseyle corap giymeyi düşünüyorum bugun birazdaha bakıcam.
benim koca da kalayı hakediyor ama yapamıyorum ben hep içime atıyorum ya.
onun açısından bakarsak hep o haklı cıkıyor nedense ama benim açımdan bakarsan benmi durumum vahim bu işede bi çözüm bulacam ben nasıl olcak bilmiyorum simdi okursa kızarda bana niye sikayet ettin diye

bu kayınvalidelerri napmak lazım ya cözemedim.
gamzecim deme öyle istemezseniz girmem filan diye biz sadece seni merak ediyoruz o kadar.
denizim acıkca konus yani anlamazlar onlar direk söyliceksin ince omuyorlar maalesef.ah bizde kayınvalide olsak da göstersek nasıl olunması gerektigini.herkeste aynı dertler niyeyse.hiç anlamıyorum.
ama sabah sababh canım cok sıkıldı yani.gıcıklıgım arttı içeri bi kayınvalide girerse yiyebilirim müşteri filan dinleme bu gidişle.hava yine berbatlastı ya anlamıyorum mevsimlere ne oldu baharı yasayamadık yine deli gbi dolu yağıyor burda.

dünki konferanstan bahsedeyim biraz size ticaret odasının girişimci kadınlar gurubunun bi organizasyonuydu herşeye ragmen kadın olmak.çok guzel gecti 3 kadın vardı.biri hey tekstil yönetim kurulu baskanı aynur bektas 4000 kişi calıtırıyor yanında 20 yıllık bankacılıktan sonra sanayiye girmiş cok basarılı bir kadın
digeri ekol ofset in kurucularından ülkü gönenç diğeride seramik ve öğretmenlik yaptıktan sonra süt çiftliği kurmus bir kadın hayat hikayeleri cok ilginç nelere ragmen basardıkları.içim kıpır kıpır oldu dinlerken ne kadar azim gösterdikleri calıstıkları
ama sabah kalktıgımda yine bi sürü işimin olması canımı cok sıktı sürekli kafamdda işler var rahat olamıyrum bi türlü hiç birşeyi yetiştiremiyorum sürekli koşuşturuyorum perişan hissediyorum bu bu yuzden kendimi.enerjim sürekli ninşler cıkıslar yasıyor üff ya hayat ne kadar zormus yada ben zorlastırıyorum

sanmayın ki bayragı indirdim yok öyle bi durumum birden paylaşmak geldi iç.imden.bu havalar benide mahvediyor.aslında herşeyin bası mükemmeliyetçilik.
herseyin mukemmel olmasını istemesem bunlar yasanmaz dimi ama.ama kendime söz gecirtemiyorum ki

benim acil akıllanmam gerek kızlar acil.birileri benim huyumu degistirsin.....

semracım gecmiş olsun canım nasıl dayandın uyusturulmadan ya.içim mahvoldu okurken.aferin anne sana fedakarlık simdiden basladı

semracım bi tünaydın mı denir sekerim.
birazcık bişiyler karalasaydın...

nursimcim sen gececi mi oldun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…