Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben cıkıyorum simdilik kızlar...
ayakkabı bakıcam kredi kartlarını ödicem....
gelirim sonra muckss

ay vallaha çok kaynatmısınınız bebing mavim sıkma canını canım bendede aynı sorun var yapacak bişey yok nursim hadi inş senden alcaz müjdeyi tuanay canım benim bu hamaratlıgım ve titizligim basıma çok bela oluyor tatilebile gidiyom kiraladıgıımız evi temizlemeye kalkşıyom kocam beni boşayacak buyüzden özlem allah kavuştursun gittiler galiba semracım hadi az kaldı adayı görmeye utangac bebegimiz dişin içinde gecmis olsun canım benimde boşalmış bitane dişimde ona fırsat bulamıyorum ama transferden önce gidip yaptırmam lazım

kızlar merhaba ben geldim özlemişim sizi sayfaları okuduktan sonra yazmaya başlarım artık hamile haberi var mı merak ediyorum

bebingcim canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum ben de bir süreliğine bırakıyorum bebek işini 3 yıldır her yaptığım şeyde hamileysem birşey olur mu demekten ve zorunlu birlikte olmaktan çok sıkıldım çalışmak istiyorum artık uygun bir iş bulursam hemen başlayacağım zaten kpss için de başlıyorum çalışmaya biraz rahat edelim artık değil mi kendimize bakalım

[

bebingim sen eli zopalı bir kaynana olursun canım:))) konferansın iyi geçmesine sevndim ... şu ayakkabını da bir bulsan tamamdır.... ya buradada hava bir tuhaf bir açıyor bir kapıyor ne olduğu belli değil... o volkanik atık bulutları buraya da geliyormuş marmara, ege ve karadenzi hatta iç anadoluyu bile etkileyecekmiş haberlerde dedi... sakın çıkmayın dediler yağmurda kalmayın...

hanaaaaa bir manyak daha bende sözde tatile gidiyorum odayı kırklıyorum:)))) benden sonra gelenler çok şanslı valla... evet canım gittiler pazar günü, kardeşimde bugün kıbrısa geçti sağolasın canım....

kızlarrrrrrrrrrrr iznimi aldım :))) kendimi o kadar hazırlamışım ki şunu derse bunu , bunu derse şunu söylerim diye yani a,b,c.... her türlü plan hazır :)) gittim hocam ben geldim dedim. tamam hocam sorun olmaz değil mi dedi yok hocam gelince telafi yaparım dedim tamam o zaman dedi yazdı verdi:))) ayyy bende ne planlar yapmıştım halbuki... şaşırttı beni aman şaşırayım ya :)))

bu adama ben ne yedisem acep havuç denedim keçi boynuzu denedim ısırgan anason fındık ceviz tık yok spermler gene aynı

:teytey:
ona ben zılgıtı çektim korktu verdi izni adam zaten seni görünce bakmıştır bu benden deli demiştir korkudan yazmıştır izni

bende geldimmmm
bana bi isim takaklım bu kadar iş yapıyorum carcabuk.
popomu kasıyayım nazar olmasın di mi...
ayakkabımıda aldımmmmm
oleyy
cok mutluyum biraz yuksek topuklu ama süper oldu yaaaa
tabiki siyah klasik aman bu daha kullanıslı olacak.çorabımı bile aldım bi daha iş olmasın diye.

özlemcim hayırlı olsun izinin şekerim.adam korkmuştur senden ondan vermiştir.

nbnh cim hoşgeldin yeniden hepsini oku sayfaların cezam olarak sana sınav yapıcam örtmenimin izni olursa o da yapabilir sınavı

simdide eve gideyim diyorum iş yapayım birazcık
aman kudurdum yine sonra tabi enerjim kalmıyor benim.

:teytey:

ona ben zılgıtı çektim korktu verdi izni adam zaten seni görünce bakmıştır bu benden deli demiştir korkudan yazmıştır izni

valla tanımışsın sen beni ne diyeyim:))) sonra başıma bela olur diye düşündü sanırım...alsanaalsanasmile

güle güle kullan bebingimmmmmmmmmmmm.......... korkmuştur benden kesin deli bu diye:)))

eee neden kimse bana güle güle kıllan demedi peki(( o kadar temizlik yaptık di mi sabah tartıldım 0.5 kg gitmiş sanırım kılla bayağı yer kaplıyorumuş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…