okudum şekerler tum sayfaları ama herkese cevap yazmam mumkun degil hala kıskınclıktan catlamaktayım.
nursimcim hayırlı olsun tedavin.inş. olumlu sonucu alırsın.
bana kızıcaksınız biliyorum ama ben bi süre vazgeciyorum bu bebe işinden evet zaten olmuyor cok yoruldum herseyden herkezden cevre baskısından acımlardan yasadıklarım cok agır ve yorucu geliyor bi fırsatım var şimdi bu yeni işime odaklanmak ve biraz hayatın tadını cıkarmaya calısmak daha eveleneli bi tatil bile yapmadım esimle bıktım mecburi birlikteliklerden alkol alamamktan yediklerime dikkat etmekten.ağır kaldırmamaya calısmaktan ama mecburen işte akldırıp sonra pişman olmaktan.pazar gunu geldi kırmızlar.ve oh dedim.ben sure izinliyin kızlar.simdien size söyliyim.ama burdayım yanınızdan ayrılmak yok.
ayyy çok sevindim valla inş olur binli sayfalar uğur getirecek inş...
ay vallaha çok kaynatmısınınız bebing mavim sıkma canını canım bendede aynı sorun var yapacak bişey yok nursim hadi inş senden alcaz müjdeyi tuanay canım benim bu hamaratlıgım ve titizligim basıma çok bela oluyor tatilebile gidiyom kiraladıgıımız evi temizlemeye kalkşıyom kocam beni boşayacak buyüzden özlem allah kavuştursun gittiler galiba semracım hadi az kaldı adayı görmeye utangac bebegimiz dişin içinde gecmis olsun canım benimde boşalmış bitane dişimde ona fırsat bulamıyorum ama transferden önce gidip yaptırmam lazım
kızlarrrrrrrrrrrr iznimi aldım :))) kendimi o kadar hazırlamışım ki şunu derse bunu , bunu derse şunu söylerim diye yani a,b,c.... her türlü plan hazır :)) gittim hocam ben geldim dedim. tamam hocam sorun olmaz değil mi dedi yok hocam gelince telafi yaparım dedim tamam o zaman dedi yazdı verdi:))) ayyy bende ne planlar yapmıştım halbuki... şaşırttı beni aman şaşırayım ya :)))
ben geldimmmmm..
bu adama ben ne yedisem acep havuç denedim keçi boynuzu denedim ısırgan anason fındık ceviz tık yok spermler gene aynı
:teytey:
ona ben zılgıtı çektim korktu verdi izni adam zaten seni görünce bakmıştır bu benden deli demiştir korkudan yazmıştır izni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?