Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne güzel cnm yaa gez valla benimde o kadar ihtiyacım varki gezmeye alış veriş yapmaya ama malesef bayramdan bayrama anca bişeyler alabiliyorum cnm gez toz alış veriş yap ne güzel çalışıp paranıda alıyorsun sana neden harcadan paranı diyenin yok keşke beimde ekonomik özgürlüğüm olsaydı bu ayda taşındık ya çok şıkışığız kızlar
bebingcim güle güle giyin elbiseni inşş istediğin ayakkabıyıda bulursun tatlım

sağolun cnm beni merak ettiğiniz için çok mutlu oldum sevilmişim ayyyyolumunekankayizsmile
evet cnm sorma hava felaket burdada soğuk yağışlı nasıl yağmur yağıyor her gün
arrık siz oralarda görürsünüz 1 aya kalmaz yazıda burası geriden geliyor
haziranda anca havalar güzel olur artık

evet cnm burasıda öyle valla ayy bu gün bide bu karın ağrısıyla hiç çekemem bu havayı valla zaten cnm çok sıkkın stresliyin reng günüm geldi die üstüne bide byle bir hava ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

çok sevindim cnm git bol bol moral olur
gelişinden anlamıştır adam birşey dersem bu kadın döver beni die korkmuştur:))))
şaşır şaşır cnm adam olucak hadi sizin müdür sen onu yola getirirsin tatlım

güle güle kullan cnm
ii yapmışın siyah almakla herşeyle kullanırsın

eee neden kimse bana güle güle kıllan demedi peki(( o kadar temizlik yaptık di mi sabah tartıldım 0.5 kg gitmiş sanırım kılla bayağı yer kaplıyorumuş:)))

özlemcim bir alemsin cnm yaa
beni güldürdün Allahta hep seni güldürsün inşşş
güle güle kıllan cnm
:)))))))))))))
pambık olmuşundur

selam kızlar eşim aldı ilacını
özelden yazıyorum adını
burp
özlem
deniz
sevim
hareketi arttırıyomuş
8-9 milyon bişi
denemek isterseniz
bunların dışında isteyen varsa
söylesin yazıym
öptüm herkesiiii

yaaaa dersim geç bitti geç geldim eve çok kaynatmışsınız eşim aradı yoldayım dedi diyemedim ben sayfaları okuyayım öyle gel diye :)))) yazamıyorum çünkü alalacele ziyan etmek istemedim göz ucu ile baktım kaynana muhabbeti bile dönmüş benim ilgi alanım :))))
semracım çok geçmiş oolsun canım dedikleri çok doğru nazar deymiştir ben şahidim çok tatlı bir hamilesin maşallah :)))
mavicim özelden gelmemiş tatlım bir daha atarmısın ilacın ismini bana kocişe aldırayım yarın hemen

gelmiş mavicim gelmiş çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi kaldırsın haspa spermler kıçlarını

gamzecim işin iş desene demekki havalar hala kötü valla bizdede aynı ama soğuk değil bulutlu ve iç sıkıcı sadece...
valla gideli şu kızı bir verelimde kurtulayım bir görümceden daha:))) şaka bir yana çok severim hayırlısıyla olsunda bizde havamızı bulalım di mi ama .... nişan evde olacak çünkü aileler yeni tanışacak isteme ve nişan içiçe yani... rizeden gelcekler zati oğlan pzt gelmiş eksik görmeye :)))
senin regl tarihin ne zamandı ?
güle güle kıllananyım değil mi:))) sağol canım pambık oldum valla:))))

ben de 23 nisan da pambık olucaaam:))))
özlem aynı zamanda yapmıştık geçen sefer tabi ben doktora giderken jileti vurunca beklemek zorunda kaldım:))))
cuma yapıcam mis gibi olucam:)))))

kıçını başını kuyruğunu herbiyerini kaldırsın kımıl kımıl olsunlar sağa sola çarpmadan hızla ilerlesinler iiinşalllahhhhhhhh

ne zaman gidiyosunuz özleeem yarın mı cuma mıı????
şimdiden iyi yolculuklar
güzel heberlerle gel inşallahhhh

deniiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz nerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn???????????

buuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrpppppppppppppppppp
yav şu pressedd i denesek mi naptın ne karar verdin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…