sekerler aksam naptınız siz hakkaten gözlerim pörtledi benim yaaa
aksaüstü konferanstan cıkınca ayakkabıcıları gezdim elbise için bu kadar dolaşmamaıstım arkadasım olunca gaz geldi ama bulamadım hep yazlıklar gelmiş önü acık ben de elbiseyle corap giymeyi düşünüyorum bugun birazdaha bakıcam.
benim koca da kalayı hakediyor ama yapamıyorum ben hep içime atıyorum ya.
onun açısından bakarsak hep o haklı cıkıyor nedense ama benim açımdan bakarsan benmi durumum vahim bu işede bi çözüm bulacam ben nasıl olcak bilmiyorum simdi okursa kızarda bana niye sikayet ettin diye
bu kayınvalidelerri napmak lazım ya cözemedim.
gamzecim deme öyle istemezseniz girmem filan diye biz sadece seni merak ediyoruz o kadar.
denizim acıkca konus yani anlamazlar onlar direk söyliceksin ince omuyorlar maalesef.ah bizde kayınvalide olsak da göstersek nasıl olunması gerektigini.herkeste aynı dertler niyeyse.hiç anlamıyorum.
ama sabah sababh canım cok sıkıldı yani.gıcıklıgım arttı içeri bi kayınvalide girerse yiyebilirim müşteri filan dinleme bu gidişle.hava yine berbatlastı ya anlamıyorum mevsimlere ne oldu baharı yasayamadık yine deli gbi dolu yağıyor burda.
bebingim sen eli zopalı bir kaynana olursun canım:))) konferansın iyi geçmesine sevndim ... şu ayakkabını da bir bulsan tamamdır.... ya buradada hava bir tuhaf bir açıyor bir kapıyor ne olduğu belli değil... o volkanik atık bulutları buraya da geliyormuş marmara, ege ve karadenzi hatta iç anadoluyu bile etkileyecekmiş haberlerde dedi... sakın çıkmayın dediler yağmurda kalmayın...
kızlarrrrrrrrrrrr iznimi aldım :))) kendimi o kadar hazırlamışım ki şunu derse bunu , bunu derse şunu söylerim diye yani a,b,c.... her türlü plan hazır :)) gittim hocam ben geldim dedim. tamam hocam sorun olmaz değil mi dedi yok hocam gelince telafi yaparım dedim tamam o zaman dedi yazdı verdi:))) ayyy bende ne planlar yapmıştım halbuki... şaşırttı beni aman şaşırayım ya :)))
bende geldimmmm
bana bi isim takaklım bu kadar iş yapıyorum carcabuk.
popomu kasıyayım nazar olmasın di mi...
ayakkabımıda aldımmmmm
oleyy
cok mutluyum biraz yuksek topuklu ama süper oldu yaaaa
tabiki siyah klasik aman bu daha kullanıslı olacak.çorabımı bile aldım bi daha iş olmasın diye.
özlemcim hayırlı olsun izinin şekerim.adam korkmuştur senden ondan vermiştir.
nbnh cim hoşgeldin yeniden hepsini oku sayfaların cezam olarak sana sınav yapıcam örtmenimin izni olursa o da yapabilir sınavı
eee neden kimse bana güle güle kıllan demedi peki(( o kadar temizlik yaptık di mi sabah tartıldım 0.5 kg gitmiş sanırım kılla bayağı yer kaplıyorumuş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?