Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ii akşamlar kızlar bugün geceden çıktım evdeydim ama sabah erkenden kan verdim e2 için 1455 çıkmış benim yumurtalar atağa geçmiş 17 mm olanları var yarın ankaraya çağırdılar öğlene kadar merkeze gelin dediler saçlarımı boyatamadım yarın boyanacaktı çok sinir oldum bi parmak dibi çıktı saçımın ya artık yumurta toplatmadan acilen ankarada boyatıcam nerde boyatacaksam arkadaşlarım var orda artık birinden yardım isterim...

Ben de iyiyim nursimcim,hadi bakalım finishe az kaldı.Keşke saçını boyatsaydın bir an önce.Çünkü,boyanın kokusu bile,yumurtalar toplanırken olumsuz etki yapıyor.Pekçok klinik,o gün ne oje sürdürüyor ne de parfüm.Hiçbir uyaranın olmasını istemiyorlar.Hadi bakalım hayırlısı.

ben de 23 nisan da pambık olucaaam:))))
özlem aynı zamanda yapmıştık geçen sefer tabi ben doktora giderken jileti vurunca beklemek zorunda kaldım:))))
cuma yapıcam mis gibi olucam:)))))

o zamannnnnnnnn 23 nisannnnnnnnnn kutlu olsunnnnnnnnnn turkbayragi
sende güle güle kıllan canım:))) pambık arkadaşım benim... ohhhhhhhhhh misssssssssssbayanssulusmile

kıçını başını kuyruğunu herbiyerini kaldırsın kımıl kımıl olsunlar sağa sola çarpmadan hızla ilerlesinler iiinşalllahhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: heryerlerini kaldıran eşşek spermalar:)))alsanaalsanasmileklava:

ne zaman gidiyosunuz özleeem yarın mı cuma mıı????
şimdiden iyi yolculuklar
güzel heberlerle gel inşallahhhh

deniiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz nerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn???????????

cuma programdan sonra çıkacağız canım 9 yada 9.30 gibi biter sanırım erken başlayacağız.... ayyyyyy inşallah mavişim ya güzel haberler vermeyi ne çok isterim bir bilsen...

buuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrpppppppppppppppppp
yav şu pressedd i denesek mi naptın ne karar verdin sen

ama türkiyede satılanlara iyi değil demiştiniz hani? benim yurt dışında kimsem yok :gitme: nasıl olacak şimdi(( siz buradan mı alacaksınız bende mi alsam ki?bilmiyorumkismile

ayyy hadi hayırlısı canım inşallah bu kez güzel haberler verirsin bize... ya bu arada sen nerde yaptırıyordun mayada mı? saçlarını arkadaşlarına sor yaptır heryerde yaptırma bence...

denizim nerdesin....

geldim canım biraz geç oldu ama:))
anlattıklarından çok etkilendim maelsef senin huyun değişmez karakter meselesi mükemmel olmak sürekli iş düşünmek ama kendini de rahatlat biraz..
mükemmelliyetçi olman ayyakkabı için 2 gün dolaşmandan belli tatlım ya:))inşallah gönlüne göre bulursun
benimde işlerim vardı sonra evde öyle..yarında yeğenimin 23 nisan gösterisi var oraya gideceğim..allah bize kendi çocuklarımızı izlemeyi nasip etsin inşallah..

kadının fendi erkeği yendi:)))
adam okudu yazdıklarını korktu hemi:))
çok sevindim için rahat gider gelirsin inşallah..:teytey:

ne zaman gidiyosunuz özleeem yarın mı cuma mıı????
şimdiden iyi yolculuklar
güzel heberlerle gel inşallahhhh

deniiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz nerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn???????????

geldiiiiiiim:))
örtmenin çok sağol aldım mesajı benimki şimdi kullanıyor bir ilaç
o bitsin bunu alalım..

bebingcim güle güle kullan ayakkabılarını ayağında paralansın..çok şık ve güzel olacaksın fotoları bekliyoruz..oh özlemle sen düğündü nişandı kafa dağıtacaksınız..
özlemcim sende güle güle kıllan:))

canım çok sevindim hadi bakalım geldin yumoşlar..
bu kadar stres yapma ya transferden önce boyatırsın olmaz mı..

ben bunu duymamıştım tuanayım iyi oldu öğrendiğimiz ..
nursimcim napıcan şimdi keşke daha önce boyatsaydın (

benimde ağzım burnum karıştı grip oluyorum birden kısa kolluya geçtim..kocişte fırçaladı kesin dondurma yedin diye mersinde istedim yedirmedi..ama yemedim kii niye böyle oldu..
neyse güzel haberde 5 mayıs dönüş günü..
geri saymaya başlayacağım 14 gün kaldı eşimin gelmesine..
bugün hastaneyi aradım sperm kültürü verecek 6 mayısta birtek o eksikmiş aşılamadan önce yapılsın dediler bende 1-2 mayıs gibi başlarım iğnelere..
tabi inşşşşşşşşşşşşşşşallllaaaaaaaaaaaaaaahhhh gerek kalmaz ama biz yine planımızı yaptık..
bu arada elimden gelen birşey yok eşim gelince izne çıkınca kardeşi de gelecek..tek umudum çalıştığı şirketin izin vermemesi:))ne fesatım yahu belki dualarım kabul olur...

kadının fendi erkeği yendi:)))
adam okudu yazdıklarını korktu hemi:))
çok sevindim için rahat gider gelirsin inşallah..:teytey:

evet çıkarken sitenin adını vermiş mutlaka oku demiştim:))) yok benim bazı çıkışlarım oldu toplantılarda verdikleri sözleri tutmama adına bende ya yapacaksınız ya da yapamayacağınız sözleri vermeyeceksiniz dedim o gün bugün aramız limoni... eee tüm müdürler öğretmenler var adam yerin dibine bir girip çıktı tabi benim yüzümden yine olmadık birşey söylerim diye korktu herhal:))) hatta buranın mimli bir öğretmeni çıkışte beni bile geçtin diye tebrik etti o kadar yani:))) ayy inşallah canım ya çok iyi gelecek bana:)):teytey:

sağol canım ya :))) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…