ben de 23 nisan da pambık olucaaam:))))
özlem aynı zamanda yapmıştık geçen sefer tabi ben doktora giderken jileti vurunca beklemek zorunda kaldım:))))
cuma yapıcam mis gibi olucam:)))))
kıçını başını kuyruğunu herbiyerini kaldırsın kımıl kımıl olsunlar sağa sola çarpmadan hızla ilerlesinler iiinşalllahhhhhhhh
ne zaman gidiyosunuz özleeem yarın mı cuma mıı????
şimdiden iyi yolculuklar
güzel heberlerle gel inşallahhhh
deniiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz nerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn???????????
buuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrpppppppppppppppppp
yav şu pressedd i denesek mi naptın ne karar verdin sen
ii akşamlar kızlar bugün geceden çıktım evdeydim ama sabah erkenden kan verdim e2 için 1455 çıkmış benim yumurtalar atağa geçmiş 17 mm olanları var yarın ankaraya çağırdılar öğlene kadar merkeze gelin dediler saçlarımı boyatamadım yarın boyanacaktı çok sinir oldum bi parmak dibi çıktı saçımın ya artık yumurta toplatmadan acilen ankarada boyatıcam nerde boyatacaksam arkadaşlarım var orda artık birinden yardım isterim...
Sindirella buldun mu pabucunu sonunda:)
ayyy çok sevindim valla inş olur binli sayfalar uğur getirecek inş...
denizim nerdesin....
kızlarrrrrrrrrrrr iznimi aldım :))) kendimi o kadar hazırlamışım ki şunu derse bunu , bunu derse şunu söylerim diye yani a,b,c.... her türlü plan hazır :)) gittim hocam ben geldim dedim. tamam hocam sorun olmaz değil mi dedi yok hocam gelince telafi yaparım dedim tamam o zaman dedi yazdı verdi:))) ayyy bende ne planlar yapmıştım halbuki... şaşırttı beni aman şaşırayım ya :)))
ne zaman gidiyosunuz özleeem yarın mı cuma mıı????
şimdiden iyi yolculuklar
güzel heberlerle gel inşallahhhh
deniiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz nerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn???????????
ii akşamlar kızlar bugün geceden çıktım evdeydim ama sabah erkenden kan verdim e2 için 1455 çıkmış benim yumurtalar atağa geçmiş 17 mm olanları var yarın ankaraya çağırdılar öğlene kadar merkeze gelin dediler saçlarımı boyatamadım yarın boyanacaktı çok sinir oldum bi parmak dibi çıktı saçımın ya artık yumurta toplatmadan acilen ankarada boyatıcam nerde boyatacaksam arkadaşlarım var orda artık birinden yardım isterim...
Ben de iyiyim nursimcim,hadi bakalım finishe az kaldı.Keşke saçını boyatsaydın bir an önce.Çünkü,boyanın kokusu bile,yumurtalar toplanırken olumsuz etki yapıyor.Pekçok klinik,o gün ne oje sürdürüyor ne de parfüm.Hiçbir uyaranın olmasını istemiyorlar.Hadi bakalım hayırlısı.
kadının fendi erkeği yendi:)))
adam okudu yazdıklarını korktu hemi:))
çok sevindim için rahat gider gelirsin inşallah..:teytey:
bebingcim güle güle kullan ayakkabılarını ayağında paralansın..çok şık ve güzel olacaksın fotoları bekliyoruz..oh özlemle sen düğündü nişandı kafa dağıtacaksınız..
özlemcim sende güle güle kıllan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?