özlemcim oh beee seni gördük daha iyi olduk valla.
hayırlı olsun nişanınız.Allah tamamını erdirsin.
damatı sıcak tuttunuz herhalde gidemedi hala adam.
sen izinlisin bu hafta ama arada böyle girersen cok mutlu oluruz biz.
sen nasolsa telafi edersin sonradan.
semracım doktorunla konus normal mı bu şişmeler.Allahh korusun telaşlandırmak istemem ama dolaşım bozukluuğu filan olur dikkat et keniden.doguma az kaldıgı için kaygıların artmıstır canım senin.dinlenmeye çalış bişeylerle oyalan da vakit gecir.
özlemcim oh beee seni gördük daha iyi olduk valla.
hayırlı olsun nişanınız.Allah tamamını erdirsin.
damatı sıcak tuttunuz herhalde gidemedi hala adam.
sen izinlisin bu hafta ama arada böyle girersen cok mutlu oluruz biz.
sen nasolsa telafi edersin sonradan.
semracım doktorunla konus normal mı bu şişmeler.Allahh korusun telaşlandırmak istemem ama dolaşım bozukluuğu filan olur dikkat et keniden.doguma az kaldıgı için kaygıların artmıstır canım senin.dinlenmeye çalış bişeylerle oyalan da vakit gecir.
kızlar tüm yazdıklarınızı okudum ama uzun uzun cevaplayamıyorum malesef(
mavişim azmetmiş sayfayı 1000'e taşımış ne güzel ya hepimizde hamiş kalmışız ohhhhhh...
bebingim düğün güzel geçmiş çok sevindim , yeni ciciler gelmiş hayırlı olsun bol kazandırsın inşallah...
denizim kardeşler birbirini özlemiş demekki sen çok ama çok haklısın bunu eşin halletmeliydi bence...
burpum demek bensiz yapamadın ha bende ösledim sizi ya....
tuanayım benden hiç bahsetmemiş sanırım beni hiç öslememiş((
gamzeye hiç rastlamadım neden girmemiş var mı haberiniz?
sevimcim sende daha gençsin güzelim ya olacak inşallahhhhhhhh...
semra sana kızdım haberin olsun ayakları niye şişirdin gezme ya kızımı üzme ....
Günaydınnnn,iyi pazarlar şekerler.....Biz de yeni uyandık,kahvaltıya gideceğiz şimdi.Burpcum,bu ilaç kapsül şeklinde ve calcium oxalat içermiyor.Eşimde,kaç defa taş düşürdü.Ve hala sağ böbreğinde taş var.Yani bu ilacın hiç bir yan etkisi yok cnm.İlaç 300 lira evet ama benim dr arkadaşım bana bu ilacı 230 dan getiriyor sağolsun.Bakalım,inşallah güzel sonuçlar alırız.
burpcum dün çok kötüydüm ama bugün birazdaha iyiyim.gece bikaç kez yalancı sancılar girdi çıktı.ama bilinçli olmaya çalışıyor,her defasında kocişi kaldırıp,doktorumuda uyandırıp hastaneye koşmak istemiyorum.bacaklarımın arası,sırtım,karnım taş gibi kesiliyo,kramp griyo ama düzenli değil.telaş yapmıyorum o yüzden bekliyorum.ödemlere gelince dün ayakta kaldım sıcak falanda vardı sanırım ondan oldu,bugünde var ama çok değil.dinlenince geçiceğini umuyorum,akşamada arkadaşlar gelicek,kociş herşeyi dışardan alıcak,ben bitek çay,meyve işine bakıcam,oda basit.guclubacismile
sende bu aralar iyi gezmeye başladın,oohh sefan olsun,inşallah ada doğduktan sonra bende başlıcam gezmelere,tabi annem izin verirse ki vermez:gitme:
sabaha karşı uyusam da biraz daha iyiyim galiba sinirim biraz geçti ama onlarla konuşmayacağım aşılama işini de hazirana bırakırız ama eşimle konuşurken sakin olabilir miyim bilmiyorum..semramın dediği gibi hiç bir durum olmasa bile bu kadar ayrılıktan sonra damlamaları bile yanlış..gelsin ne diyeyim ki saygıda hizmette asla kusur etmem kendileri utansın bu kadar sıkıntı çekip herşeyin tam olmasını istiyorum sırf bunun için çıkacak izne aylar öncesindne planladık burpun dediği gibi hiçbirşey tam olmayacak içimize sinmeyecek en iyisi ertelemek şu anda en mantıklı bu..
herkes kendi açısından haklı sesimi çıkarsam kötü ben olacağım onun için en iyisi susmak yoksa benim sesimi çıkarmam da basit olmaz yani susarım susarım çok fena patlarım sonra da ipler kopar bu seferde kendi huzurumuz bozulur..
slm kızlar yumurtalarım bugün toplandı 10 tane yumurta toplamışlar kaliteleri hakkında yarın bilgi vereceklermiş... biraz ağrım var ama bende hayret ettim kendime yumurta toplamadan en sakin ve en zinde çıkan bendim...çoğu kimse kendine gelemedi çok fazla tüp bebewk yaptıran var drum hep diyodu yaşın çok genç diye merkeze gidip kendi gözümle görünce biz gerçekten çok gençmişiz dedim...valla kızlar ben çok olumluyum hiç sıkıntım yok şimdilik stres yok...inş yarın yumişlerimin haberini alıncada bu durumlar değişmez...inş herşey çok güzel olur...
hersey cok guzel olucak nursimcim ben eminim.sende böyle pozitif olmaya devam etde su burp ogrensin birazcık.hayırlı haberlerini bekiliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?