Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbnh cim iş görüşmen pek iyi değilmiydi hiç bahsetmemişsin canım.
en iyisi biraz ara vermek oluyor uzaklasmaya basladıkca bu konudan rahatladım bende.artık daha iyi hissediyorum kendimi.daha güçlüyüm.cok kotu olmuştum son zmaanlarda kendimi tanıyamıyordum.
kızları etkilemiymi de

valla bende sizi çok özledim valla hep bi yanım eksik ya( sağolasın canım allah sizinkilerde çoooooooook mutlu olurlar... evet zaten kendide sıcakkanlı... evet bende göktuğdan fırsat buldukça giriyorum:)) yengeeeeeee diye peşimde civcivim ... evet telafi ederiz inşallahhhhhh....

eşim geldi annesine belli etmemek için şöyle bir gösterdi... hareketsiz %80 den % 40 a inmiş yani hareket sayımız yarı yarıya artmış:))) % 60 harekete ulaşmışız :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

özlemcim sonuç baya düzelmiş darısı bizim spermlere ne güzel ya seninki kendi gidiyo bende bzimkini silah zoruyla götürüyom teste ne varsa sanki giriyo odaya izliyo filmi bosalıyo çok zor sanki bizse çekmedigimiz çile kalmıyo bide geriliyolar sanki çok iş yapmışlar gibi sinir şeyler ya ben gene bizimkine sinirlendim bak aksama dövemde sinirimi alam

bebingim gel kız benim piskolojimide düzelt beni bu herif kayın valide kayınlar ve hastane tamamen delircek

bebingim konuştum canım doktoruma ablam söylemiş,aradı sağolsun doktorum.normal dedi,sağ boşluğumda ağrı var dedim bebek baskı yapıyor olabilirmi dedim,oda evet dedi ondandır ama git tansiyonunu ölçtür beni ara dedi,bende gittim 9a 6 çıktı aradım doktoru iyi dedi endişelenme,dinlen dedi.valla yaa yaklaştıkça hep bişey olurmu korkusu yaşıyosun,evde yalnızım ya bişey olursa naparım diyorum,bianönce annem gelsede rahatlasam.

tamam össlem teyzemizz dinleniyoruz kızmaa,ama çabuk dön aramızaa.eşin içinde çoook sevindim.operasyon işe yaamış yanii.ben sana söylemiştim,farkediyo diye..sositososito

özleeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
çok sevindim canıııııım
%60 hareket süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi artık bize bebiş beklemek kalıyo
keşke bizim de öyle olsaydı(((((

deniiiz zahmetli gelecek denizoğlan demişsin yetmez mi yavrum bu kadar zahmet yazık değil mi bizee?????????

özlemcim tebrik ederim iki katına cıkmıs degerler cok guzel hadi bakalım bebiş in gelmesi yakındır ozaman....

sevimcim gelirm oraya bacaklarını kırarım o senin canını sıkanların ne bu ya.bu arada orda film filan oluyor demek ha vay be ne de olsa ist tabi.bizde bi sandalye bi de kap baska bişey yok eşinide alamıyor yanına..şanslıymıs seninki bence.

semracım sevindim iyi olmasına herşeyin.annenin gelmesine az kaldı canım ya.sabret.
cok normal bu korkuların canım.bişey olmıcak sen dua et bol bol.

denizcim sen nerelerdesin..bugun hangi işlerin var senin çalışan kadınları gectin valla.

nursimde gececi oldu herhlade bugun belli olucaktı di mi yumurtaların durumu...

heyecanla actım sayfayı ama benden baska giren olmamış.zopalıcam hepinizi yakalarsam ona göre..
aaaaaaaaaa bebing in tepesini attırmayın baska topiklere giderim...
santaj yapayım bari bide bunu deneyeyim.işe yarıcak mı görücez.iç sesimle konusuyorum ama sizdende saklamıyorum..

şimdi yağmur yagınca polenler filan temizlenmiş midir.artık rahatca dolaşbilirmiyim sokaklarda.alerji olmadan.bana bi cevap verin yoksa kendimimi kandırıyorum...

ay gezesim var benim.aynı zamandada eve gidip yatasım var.bi çeşit oldum yine.
koopyamı buraya koysam eve gidip yatsam zuper otesi olurdu.
simdi özlem kaynanasında olunca menüleri kim yapıyor acaba.benim de derdim oldu.

bana müsaade cıkıyorum artık madem gelmiyorsunuz...
aksama bassağlığına gidicem artık yarın sabah görüşürüz.
cok muhabbet edin benim kafamın tasını attrımayın.

ben bakıyorum bebingim kimse gelmiyor,artık doğru düzgün yazan yok,bişey dediğimizdede alınıyor kızlar.bende artık bundan sonra kimseye neden gelmiyosunuz gelmiyosanız sebebini yazın demiyorum.demicemde.bence sende hiçç söyleme..biz burda ikimizböööyle bakıp kalalım:gitme:

kızlar selam tatildi gezildi tozuldu o yüzdendir ihmaller önemli olan gönüller bir olsun tamamiyle ihmal etmeyelim arada sık tekrarlamamak şartıyla kocişlerle küçük kaçamaklara izin var :)))

canım yaa bu kocişlerin problemleride benziyor yahu benimki iki ameliyat geçirdi biri kapalı biri açık sürekli doktor kontrolünde çok şükür şimdi taşı yok ama ne çay içer ne yeşil yapraklı sebze yer ne asitli içer ne konserve bunların hepsi taş yapıyormuş mavinin söylediği ilacı o yüzden kullanamayacak o yüzden sordum bunun içeriğinde öyle sorun yaratçak bir şey yokmuş

semra daayaklıksın vallaha olurmu misafir gelince ne olursa olsun koşturur insan hazırda olsa evde ağırlıyor insan yoruyorsun kendin, gelecek zopa
bebek doğuma yakın kasıklara doğru gidince daha çok çişin gelecekmiş ama daha rahatlıyacakmışsın ve daha rahat nefes alacakmışsın tatlım birde gece ya bacaklarının arasına yastık koy yada kocişinin bacaklarını al tatlım biliyorsun bende hamile ablamdan öğreniyorum bunları :))))

benim kayınvalideler istanbulun bir ucunda ben diğer ucunda arada 2 saat mesafe var bizim eve yakın kıskardeşlerine gelmişler cumartesi bize haber bile vermemişler bir tatilleri var huzursuz etmeyelim rahatsızlık vermeyelim diye eskiden olsa damlarlardı bende hizmette sınır tanımaz arkalarından eşimi yerdim şimdi sınırlar belli benim kurallarım netleşti benim kurallarıma göre oynanıyor ve huzurumuz bozulmuyor onlar mutlu biz mutlu herşey gerçekten konuşa konuşa halloluyor tatlım kırmadan halletmenin yollarını aramak lazım senin çok geçerli bir nedenin var üstelik keyfinden yapmıyorsun huysuzluk

ya canım bende senin gibi idim üzüldüğüm noktaları içime atar eşimi yerdim sonra bir şey keşfettim eşimi çok seviyorum o üzülceğine anası babası üzülsün dedim ve kızdığım her noktayı bir bir giydirdim kayınvalide ve pedere ve şimdi dahada kıymetli oldum ödleri patlıyor beni kıracaklar üzecekler diye

çok sevindim canım başından beri yolunda giden tedaviler sonuç hakkındada %70 fikir veriyor canım eminim 10 taneden donduracak yumurtan bile kalacak tatlım kaç hücreli olduğunu muhakkak sor zinde çıkma nedenin sana anestezi dozunu az vermişlerdir canım benimde öyle olmuştu eve gidelim diye tutturmuştum elimde kanül hemşire peşine düşmüştüm ben iyiyim gönderin beni diye ağrı çok normal canım zamanla azalır demekki güzel haberler yakın hobareyy yapmak kısmet olacak sonunda bizede

hersey cok guzel olucak nursimcim ben eminim.sende böyle pozitif olmaya devam etde su burp ogrensin birazcık.hayırlı haberlerini bekiliyoruz canım

bebingcim yaşadıklarımı unutmuşsun galiba benim olumlu giden tek bir tedavi safham olmamıştı yani ben o olumsuzlukları şımarıklıktan yapmamıştım sürekli bir şeyler ters gitti ve yaşanabilecek en kötü şeyleri yaşadım yani bir takım şeyler iyi gitse bende olumlu olmasını bilirdim bazen geçmişte yaşadıklarımı okuyorum çekilir şeyler değil sadece ikinci aşılamada yaşadıklarımdan bahsettmiyorum tüp bebek tedavilerinde tedavinin başarısızlığını etkileyen herşey vardı az yumurta düşük e2 gelişmeyen yumurta yüksek doza rağmen dumur yumurta döllenmeyen yumurta boş çıkan yumurta birtek ohhs olmamışım oda yumurtanın boktanlığından zaten gelişmemesinden yani başıma gelen olumszlukları şimdi buraya kalem kalem yazsam yok artık dersiniz tüm bunların üzerine ben çok olumlu düşünüyorum dememde aptallık olurdu beni en iyi sizin anlamanız gerekirdi yaralarımı depreştirdin artık doktorlar eskisi gibi değil ve hastayı bilgilendirmek adına dan dan herşeyi söylüyorlar bendede iyi giden bir şey olmamıştı doğal olarak moralim yerlerdeydi

ve özlemcim ilk defa varikoselin böylesi başarılı sonucuna şahit oldum hareket konusunda yaa çok sevindim bizdemi yapsak acaba anında varikoselle ilgili tüm fikirlerimi değiştirdin bu yaz göbüş şişecek kesin harika yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…