Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim adet günlerim serseme döndü histeroskopi öncesi normal rutinde çoktan olmalıydım ama histeroskopi sonrasına göre haftaya tüm belirtiler fazlasıyla mevcut ve hiç olmadığım kadar gerginim birde sürekli heryerde bir çocuk muhabbetidir gidiyor daraldım bugün işyerinde bir hoca fal baktı bana sizin bir işiniz var diyor olmuyor ve artık lanet olsun dercesine uğraşçak gücüm kalmadı dercesine bırakıyorsunuz artık takatiniz kalmamış ilgilenmeye dedi birde fal bakan hoca erkek nasıl bildi içimi okudu birde herkez çocuk yap diye baskı yapıyor hani hocalara yalakalık yapıp yaranmaya çalışan asistanlar vardır ya işte tam tersi beni sinir ediyorlar bir bilseler :)

bebingin dediği gibi insan bu işi rafa kaldırmadan rahatlamıyor ama benim yaşımda bu rafa kaldırmaya müsade etmiyor nede sinirlerim rafa kaldırmamaya müsade ediyor iyicene gerildim

sayımızda 68 milyondan 132 milyona çıkmış:)))

:teytey::lepi:
özlem çoks evindim canım ya süper darısı bizim başımıza inşallah
ne kadar sevindim anlatamam ..bunlar bile iyiye gideşe işarte inşallah kendisi gelecek bbeiş..
nişanın iyi geçmesine de sevindim özledik seni yokluğun belli canım ..a.s.

denizcim sen nerelerdesin..bugun hangi işlerin var senin çalışan kadınları gectin valla.

nursimde gececi oldu herhlade bugun belli olucaktı di mi yumurtaların durumu...

canım işlerim çok kalmadı ama pc de sorun var şimdi bile korka korka girdim bakıp çıkayım diye eşime söyledim çok kullanma gelince bakarım dedi ondan giremedim..

burpcum haklısın bundan sonra bende böyle yapacağım ama bundan sonra çünkü iş işten geçti..
eşimle konuştum ama bağarmadan düzgünce hayatım diyerek ama gelip gelmemesi için değil yaptığının yanlış olduğunu baştan müdahele edecektin diye..aşılamanın hazirana kalması konusu gelince bu sefer gerildik ve o şiddetle karşı çıktığını söyledi kesinlikle mayısta olacak önceliğimiz aşılama dedi ve kardeşimi arayıp gelmesin diyeceğim dedi..gönlüm razı olmadı biliyor musunuz..arama dedim sadece tarih ayarlaması yaptım tamam dedi...telefon açmış işlerimiz var bizden birşey bekleme yengene biz bakacağız demiş o da tamam demiş napıyım şimdi gelsin artık ..
bu arada feci kasıklarım ağrıyor daha adetime var ama sabahtan beri hiç geçmedi adet ağrısı gibi ..gelecekse gelsin de bizde bakalım önümüze..

semracım alınmayın ya lütfen gündüz pek açmıyorumpc yi günlük koşuşturmacalar arkadaşlar boş bırakmıyor kahve içmeye çaya..birde pc canımı sıkıyor bebişim deidği gibi deterjan kaçtı galiba..şaka bi yana neden oldu anlamış değilim her zaman yaptığım şeyi yaptım masayı çekip süpürdüm ve geri koydum ..

burpcum adet tarihlerin çok mu şaştı hist. sonra kaç günde bir oluyor..o kadar etkilememesi lazım ama inşallah düzenin bozulmaz da strese girmezsin.. ya da dur bozulsun hiç gelmesin :))

eveeeet bi bakıyım dedim kalabalık olmuş burası..nasılsın nursimcim?
haberler sende yumoşlar nasıl?

yaaa bin olduk hamiş yok
2000 mi yapsak ne o da çok olur 1500 yapalım bari:))
mavi ne zaman adet olacaksın inşallah olmazsın da..
benim feci karnım ağrıyor birde midem çok bulanıyor bugün kısır yedim ağır geldi galiba hala daha da kırıklık var..
ben camları sildim temizlik yaptım bugün yağmur yağdı(
düzelsin artık havalar yaaaaa...

ii akşamlar kızlar bugün giremedim kardeşim burdaydı sağolsun evimi güzelce sildi süpürdü eşimde erken geldi oda yemek yaptı... bugün beni merkezden aradılar 10 yumurtamaın 6 tanesi işleme alınmış 5 tanesi döllenmiş yarında arayıp bölünmelri hakkında bilgi vereceklermiş inş hepsi ii kalite olurda dondurma imkanım olur inş... ağrım biraz daha azaldı... özlemcim sonuçlarınada çok sevndim tatlım streste attın biraz artık dönüşte gelir bebiş... dnizcim bende burpun yaptığı gibi yaptım artık ben üzülmüyorum valla birazda umursuz olmak lazımmış...bu arada kızlar çok rahatım inş transfer sonrasıda bu kadar rahat olurum inş...

aman diyeyim denizcim yaa erteleme şu işi zaten stresi ayrı külfeti ayrı birde aileydi kıldı tüydü uğraşmayın zaten bizim derdimiz bize yetior birde ekstra derttler eksik başımızda seni gaza getirmek istemiyorum ama eşininde istediği biran önce bu işlemlere başlamak sen büyüklük bende kalsın diyorsun ama ben şiimdiye kadar hep öyle yapmıştım sinir olduğum yanımda kar kalmıştı ama şimdi sınırlar belli her istemediğimi dürüstçe söylüyorum böyle herkez daha mutlu oluyor erteleme canım yaa
geçen ay 15 gün geç olmuştum ya hasta şimdide ona göre oluyorum tüm belirtiler geldi sabah ateş basması akşam ayağa kalkınca baş ağrısı ve tepeye binen cinler :)) yani herşey hazır kırmızılara

ayy ya yamış ama geç gelmiş sayfaya..
canımm çok sevindim inşallah hepsi çok iyi olur da dondurursunuz
gerek kalmaz inşallah ama olsun moral olur sana da..
rahat olman çok iyi ya nasıl becerdin bana da anlat :))
ben daha gün yaklaşmaya başladıkça aşılama için strese giriyorum
her başarısızlık uzaklaştırıyor sanki pozitif sonuçtann...

az kaldı 1000 li sayfaların ilk haberi senden gelecek inşallah..

benim akıllanmam için daha zaman var demek ki:)

gelecekse gelsin de strese girme ya ..bi kerede gelmese ya o günü görsek ya yarabbim..

nursincim rahat olucaksın tabi bak döllenmede oldu rahat olmaman için bir neden yok bende herşey kötü gitmişti o yüzden gergindim şimdi sen en zoru bitirdin gerisi allaha kalmış canım bundan sonrası harika gidecek

denizim ben 14. yılda akıllandım 6 yıl çıktık 8 yıllıkta evlilik anca akıllanabildim :)

ertelemeyeceğim burpcum ya eşim de çok kötü hissetti sırf erteleyeceğimd edim diye gelmesin ararım dedi ama olmaz artık..neyse halledeceğiz bir şekilde
bakalım adet olunca gideceğim daha doktroa tahliller yapılacak ya aksilik olmazsa olur aşılama belki plansız birşey çıkar ..inşallah çıkmaz da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…