Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim ben 14. yılda akıllandım 6 yıl çıktık 8 yıllıkta evlilik anca akıllanabildim :)

benim daha erken olur umarım :))allahtan uzağız ama sizin paylaşımlarınız çok aynı şehirdesiniz bizim o kadar değil ya tam tavır koyamıyorum..aman olmasında zaten yakında böyle iyi..

kızlar ben çıktım şimdilik pc nin sesi çıldırttı görüşürüz
nursimcim yarın inşallah güzel haberler devam eder :))

doğrusun denizcim kırkyılda bir gelmek istiyorlar onlarda haklılar ama sorununuzu bilseler işte herşey daha kolay olacak olmazsa ertelersin canım herşerde bir hayır vardır canım

kızlar bu transfer işlemi aşılama gibi oluyomuş heralde... bende bu transfer olayından çok korkuyorum nedense....

selam kızlar yine geldim okuldan eve geldim
sonra bi arkadaşım aradı ona gittim daha yeni geldim eve
denizim adetim in 30.günü olmadım
hiç bi belirti de yok hamilelik adına öbüründe yerleşme kanaması falan gelmişti bunda tık yok
gelirken nöbetçi eczaneden test aldım yaptım sonuç tabiki tek çizgi
sırf içim rahatlasın diye yapmıştım zaten:)))
testi elime alınca biraz eğik tuttum sanırm hayalet gibi bi ikinci cizgi çıktı gibi oldu 2 sn şok yaşadım sonra yok oldu:))))
testi eğince kaymış((((
bari adetim gelsin de uğraştırmasın(((
sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaa

:))
canım hiç belli olmaz hayırlısı ise olsun inşallah
ama dediğin gibi eğer olmadıysa da gelsin strese sokmasın insanı benimde 27 .gün oldu bakalım 2-3 güne olsam da rahatlasam olmayacaksa da göstersinler kendilerini artık çift çizgi de :))

kızlar bu transfer işlemi aşılama gibi oluyomuş heralde... bende bu transfer olayından çok korkuyorum nedense....

evet canım yumurta toplamayı atlattın ya transfer kolay..sen yumoşlarını düşün
doktorum transfer ederken gelsin bebiş demişti çok güzel bir duygu acı bile hissetsen o an düşünmüyorsun onu..hep olumlu düşün rahat ol..güzel haberi almaya az kaldı allahın izniyle..

SOSYAL GÜVENLıK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN
IVF (TÜP BEBEK) ıŞLEMLERı HAKKINDA DUYURU
2010 yılı Sağlık Uygulama Tebliği’nin 4.5.4.K.1 “ınvitro Fertilizasyon (IVF)” başlıklı maddesinin 4.fıkrasında yer alan “IVF bedellerinin ödenebilmesi için IVF uygulanacak kadında gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalık bulunmadığının sağlık kurulu raporu ile belgelenmesi gerekmektedir” hükmünde bahsedilen “sağlık kurulu raporu”, 4.5.4.K.1.1- “Sağlık Kurulu Raporu” başlıklı maddede yer alan, bünyesinde kadın hastalıkları ve doğum kliniği ile üroloji kliniği (bünyesinde üroloji kliniği bulunmayan ancak üroloji uzman hekiminin konsültan olarak görev yaptığı, eğitim verilen kadın-doğum hastaneleri dâhil) bulunan üçüncü basamak sağlık kurumlarında iki kadın hastalıkları ve doğum uzman hekimi ve bir üroloji uzman hekiminin katılımı ile oluşturulan sağlık kurulları tarafından düzenlenen IVF tedavisi için gerekli sağlık kurulu raporudur.
Söz konusu sağlık kurulu raporu dışında ayrıca bir raporun düzenlenmesine gerek olmayıp, kadında gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalık bulunmadığının bu raporda belirtilmesi yeterlidir.
Uzm.Dr.Hasan ÇAĞIL

raporlu tüp bebek yaptırmak için genel sağlıkla ilgili rapor alınacakmış
sorun varsa devlet karşılamayacak yani..bu da yeni çıktı sevimin uğraştığı heyet raporu
herşeyden geçsek psikiyatriden geçemeyeceğiz bu gidişle..

denizcim kırk takla atıyorlar ödememek için gerçekten bıktım ben bu sosyal hakları olmayan devletten ev kirası gibi 8 ay 500 tl sigorta parası ödüyorum özel sigorta 10 yıldır düzenli ödenen ssk lıyım hatta öncesinde 96 da üniversitede stajla başladı ssk'am ama ben genede milyarlar harcıyorum avrupada sağlık hizmetleri okadar insaniki bizde ser sefil yerlerde geziyor sosyal haklar zaten buda gene hukuk sistemimizin boktanlığına bakıyor hakkı sosyal devletlerde hukuk getirir vatandaş hukuki hakkını arayarak haksızlık yapılan yerde hakkını elde eder ancak bizim hukuk sistemi okadar kokuşmuş okadar yanlışki yapılan herşey herkezin yanında kalıyor onca imza toplandıda ne oldu tüp bebek genelgesi ile ilgili gene bildiklerini okudular nerde demokrosi onu anlamıyorum ben

nursimcim çişini tutmak seni ne kadar rahatsız edecekse transfer de okadar edecek aşılamadan hiç farkı yok sonda iste olabiliyorsa eğer sondadan huylanıyım dersen benim gibi hastabakıcıya sağlam bir bahşiş ver sen ameliyathanede iken sana yardımcı olsun çünkü bana hemşire fazla çiş tutmakta rahme baskı yapar ve tutunmayı oolumsuz etkiler demişti 1,5 lt su yeterli fazlasıyla sonra kendine huzursuzluk yaratma kolay gelsin

aaa bizim çıtır anne uyuyormu hayrola :))) tatlı tatlı günaaaydıııııııııııın diyerek açmamış sayfamızı

aaa bizim çıtır anne uyuyormu hayrola :))) tatlı tatlı günaaaydıııııııııııın diyerek açmamış sayfamızı

ohaoldumsmile aslında sabah 4 te kalktım bacağıma bi kramp girdi,iflahımı kesti burpum.daha sonra saat 6 ya kadar dolandım eevde kocişi gönderdim,nete girdim,fac.e baktım ama buraya yazmadım,çok erken diye.ama şimdi diyorum bak:

GÜÜÜÜNAAAAYYDIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihoyyythihoyyythihoyyyt

burp um un serzenişleriyle birden kendime geldim.lanet olası bi sürü sey yine.hayatımızı niye bu kadar zorlaştırıyorlar ki hiç anlamaıyorum...

semracım canım acıyor benim de sen anlattıkca yok kramp girdi yok uyuyamadım ben fena oluyorum canım ya.annenler gelsin artık moral olsun sana.evde yalnızsın bide ondan artıyordur.

okuduklarımı cevaplamaya geldi sıra 37 gun sonra sende artık sayfamızda olamıcaksın canım o zaman ben tek basımamı kalıcam.hayır olamaz bunu kabul edemem....

burpum acil öğrenmeliyim senden nasıl basardın.bende koçişiimi cok seviyorum onun üzülmesini istemiyorum hem bizi yıpratıyor nasıl konusucam onlarla nasıl hallettin sen.bana yardım et.

burp um seninkiler tabi şımarıklık degil.belki bizler yasasaydık altından kalkamazdık toparlanamazdık.sen cok guclusun bunu defalarca gördük.canımayse armanın 25 nisan tarihli yazımıydı tam hatırlamıyorum arsive bi bak bi adam var 26 yasında pozitifliğin dibinde yasıyor inanamadım okurken.

denizcim.yormasan kendini.belki deniz vardır içinde.sabret biraz daha ne kaldı ki.
eşinin tepkisini tahmin etmiştik zaten.uzakta olmaları cok iyi canım.ordanda yetişirler ama olsun.aynı yerde olmak hemde yakın cok zor.sen yinede terslik yapma ol tedavini zaten olucaksa bebek her halukarda tutunur.

evt denizim bunla ugraşıyom yarın gidip saglık kurulundan alıp heyete vercem ilaclarım yazılcak inş ha bide ben geçtimse pisikoloktan siz hayli hayli gecersiniz yada enim gibi dr siz delirtin ozaman sizden sıkılıp bascak imzayı ben öyle yaptım baktı ondan deliyim verdi ya bide çok sacma ya anne olmaya hazırmıymışız annelige layıkmıymısız ulan sanki her kendiliginden hamile kalan annelige layıkmı biz türkiyede nice cami avlusuna bırakılmış çoçuk gördük bide gecen hastanede 17 yasında bi kız sevgilisinden hamile kalmış aldırmaya gelmişti annesinden babasından gizli o şimdi annne olmaya layıkmı

kızlar unuttum dr hareketsizlik ve spermleri güçlendirmek için ilaça yazdı 3de gelcekmiş fiyatını ssk karsılamıyomuş 25tlmiş bide mavinin söyledigi ilacı söyledim ace plus selenyum iyigelir inş spermler kıçını basşını kaldırsın artık

burp um sen bi kere hemde asılamayla kimyasal da olsa bir gebelik yasadın yani sprem le yumurta buluştu.o yuzden bi daha olma ihtimalini yuksek göruyorum ben.kendim için spremle yumurtanın hiç buluşamadıgını bile düşünüyorum ben.

nursim cim hersey yolunda gidiyor sonuna kadar böyle gider inş. guzel sonuclarını alırız hep birlikte.semranın gebeli biterken seninki baslar canım.

mavicim acele etme cok erken idrar tesiti için bi haftan daha var. inş. olmuştur bu ay söyle bir iki haber alsak ne iyi olur ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…