sevimcim hallet bakalım rapor işlerini sonra bize anlatırsın ben işin o kısmını düşünmek bile istemiyorum ..
bende erken adet olacağım galiba ağrım var hala daha..günleri saya saya bitirdim adet olunca hastaneyi arayıp randevu alacağım iğneleri falan yazacaklar rapor zaten çıktı birde tahlillerde aksilik çıkmazsa yeni bri maratadi hadi hayırlısı denizcim inş iğnelere ilaclara gerek kalmamıştır hamişsindir inş semra ayagını sürümüştür nursimden önce alırız güzel haberi sonra sen sonra ben sonrada sırayla bebing burp özlem mavi tabi tedavi sırasına göre heralde şuanda ilk nursim var sonra mavi ve sen benim tedavim raporlar falan hazirana kalır heralde
özleeeeem nerdeisn kuzum allahtan pc götürdün yanında ha..dönüş ne zamandı unuttum..
mavi geldi mi kırmızılar..kov onları gitsinler kış kış hadi bakalım..
ne güzel olur mavinin gelmese
burpcumun gecikmiş onunda gelmese
benim öyle..
özlemcimin spermler tavan yaptı şans artık daha çok
sevimcim tam tedaviye başlamadan öğrense ki hamile rapor falan boşa çıkmış hee ne gülerim ama çok da sevinirim
bebişim bıraktım derken bu işleri bebiş sürpriz yapıp ceee dese...
nursim zaten yarı anne adayı bebişleri toplandı annesine kavuşmayı bekliyor
tuanayım kocişin spermler tavan yapmış maşallah..bu ay gelecek allahın izniyle:Saruboceq:
gamze ortalıkta yok ama onun da kendiliğinden gelsin ömer çoşkun a gerek kalmasın:))
nbnh cimde işe hamiş hamiş başlasa ne güzel olur..
özlemcim sonuç baya düzelmiş darısı bizim spermlere ne güzel ya seninki kendi gidiyo bende bzimkini silah zoruyla götürüyom teste ne varsa sanki giriyo odaya izliyo filmi bosalıyo çok zor sanki bizse çekmedigimiz çile kalmıyo bide geriliyolar sanki çok iş yapmışlar gibi sinir şeyler ya ben gene bizimkine sinirlendim bak aksama dövemde sinirimi alam
tamam össlem teyzemizz dinleniyoruz kızmaa,ama çabuk dön aramızaa.eşin içinde çoook sevindim.operasyon işe yaamış yanii.ben sana söylemiştim,farkediyo diye..sositososito
özleeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
çok sevindim canıııııım
%60 hareket süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi artık bize bebiş beklemek kalıyo
keşke bizim de öyle olsaydı(((((
ve özlemcim ilk defa varikoselin böylesi başarılı sonucuna şahit oldum hareket konusunda yaa çok sevindim bizdemi yapsak acaba anında varikoselle ilgili tüm fikirlerimi değiştirdin bu yaz göbüş şişecek kesin harika yaaaa
:teytey::lepi:
özlem çoks evindim canım ya süper darısı bizim başımıza inşallah
ne kadar sevindim anlatamam ..bunlar bile iyiye gideşe işarte inşallah kendisi gelecek bbeiş..
nişanın iyi geçmesine de sevindim özledik seni yokluğun belli canım ..a.s.
ii akşamlar kızlar bugün giremedim kardeşim burdaydı sağolsun evimi güzelce sildi süpürdü eşimde erken geldi oda yemek yaptı... bugün beni merkezden aradılar 10 yumurtamaın 6 tanesi işleme alınmış 5 tanesi döllenmiş yarında arayıp bölünmelri hakkında bilgi vereceklermiş inş hepsi ii kalite olurda dondurma imkanım olur inş... ağrım biraz daha azaldı... özlemcim sonuçlarınada çok sevndim tatlım streste attın biraz artık dönüşte gelir bebiş... dnizcim bende burpun yaptığı gibi yaptım artık ben üzülmüyorum valla birazda umursuz olmak lazımmış...bu arada kızlar çok rahatım inş transfer sonrasıda bu kadar rahat olurum inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?