Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dun aksam kayınvalidemlerde kaldım.eşim sehir dısına cıktı aksam da cenaze evinde sürekli hırsızlardan konustular korktum tabi.cok garip oldum esim olmadan orda kalınca.ne bileyim degişik geldi bayağı.

nasılda ozledim evimi.insanın evi gibisi yok.cok garip.biz evlenirken birlikte yasayın demişlerdi kayınvalidemlerle evleri buyuk oldugu için bende farketmez demiştim.zor olurmuş ama bi gecede anladım oturup kalkması yatıp uzanması ne bileyim.gece 2 gibi yattım ama 8 de gözlerimi actım ayıp olur diye.bi arkadasım eşi yurtdısındayken kendi annesinde kalmıstı bi hafta kadar.sonra bize Allah kimseyi evinden ayırıp annesinin evine yollamasın demişti çok garip gelmişti bana benim modern arkadasım eski kafalılar gibi ne diyor diye.

kızlar daha önceki sayfaları okumayı bitiremedim onun için yazamıyorum şimdilik
denizcim tuanaycım izmir de seri katil haberi okudum şimdi çok korktum dikkat edin ya

selam herkese
semracım canım az kaldı inşallah son zamanlarında güzel geçer ve annesini üzmeden gelir ada bebek..
senin hamileliğin bitreken artık birimiz hatta allahım mümkünse hepimiz arkandan gegelim bu topik senin bize tecrübelerini anlattığın bir topik olsun ya lütfeeennn:Saruboceq:

ya sorma 3. de olmuş hemde en merkezi yerlerde
allahım kimseye göstermesin evden çıkmaya korkar olduk çok zor bir an önce yakalanır da kurtuluruz bu korkudan..

burpcum çok haklısın kesinlikle bizde adalet ve demokrasi sisitemi olması gereken gibi işlemiyor malesef..
her şey git gide zorlaşıyor..
dün çok canım sıkıldı bir yandan da binlerce şükretteim allahıma..annemin karşı komşusu 34 yaşında 13 yıllık evli çocuğu yok ilk evlendiğinde hamile kalmış 6 aylık oluncaya kadar doktor doktor gezmişler özürlü yaşamaz ölür demişler ve sezeryanla almışlar 6 aylık bebeği..
bir daha da kendiliğinden olmamış tedavi olacak durumda yok..ev kira adamın sigortası yok anca geçim derdi..çok üzüldüm benden haberleri yok tabi ama ben bildiğim için en kadar zor ve maddi açıdan yorucu..biz yine uğraşıyoruz onlar hiçbirşey yapamıyor sigortasız nasıl gidip 5-6 milyar bayılsın..off çok üzüldüm aklıma geldikçe de kahroluyorum dua ediyorum allahım kendiliğinden sahip olsunlar diye..

bebingcim bugün sırf senin için gündüz açtım ama yine yakalayamadım :))
sitem var sözlerinde semracım doğurursa yalnız kalacağım falan:))
kalmazsın merak etme tatlım izin dönemini atlattık mı ben hep burda olurum ..

iyi yapmışsın kayınvalidenle kalmakla evde olup uykusuz kalmaktansa 1 geceden birşey olmaz ama dediğine katılıyorum kendi annemin evinde bile kalamıyorum insan ekndi düzenine rahatlığına alışıyor..

sevimcim hallet bakalım rapor işlerini sonra bize anlatırsın ben işin o kısmını düşünmek bile istemiyorum ..
bende erken adet olacağım galiba ağrım var hala daha..günleri saya saya bitirdim adet olunca hastaneyi arayıp randevu alacağım iğneleri falan yazacaklar rapor zaten çıktı birde tahlillerde aksilik çıkmazsa yeni bri maraton başlıyor kızlar..

özleeeeem nerdeisn kuzum allahtan pc götürdün yanında ha..dönüş ne zamandı unuttum..
mavi geldi mi kırmızılar..kov onları gitsinler kış kış hadi bakalım..
ne güzel olur mavinin gelmese
burpcumun gecikmiş onunda gelmese
benim öyle..
özlemcimin spermler tavan yaptı şans artık daha çok
sevimcim tam tedaviye başlamadan öğrense ki hamile rapor falan boşa çıkmış hee ne gülerim ama çok da sevinirim
bebişim bıraktım derken bu işleri bebiş sürpriz yapıp ceee dese...
nursim zaten yarı anne adayı bebişleri toplandı annesine kavuşmayı bekliyor
tuanayım kocişin spermler tavan yapmış maşallah..bu ay gelecek allahın izniyle:Saruboceq:
gamze ortalıkta yok ama onun da kendiliğinden gelsin ömer çoşkun a gerek kalmasın:))
nbnh cimde işe hamiş hamiş başlasa ne güzel olur..

inş allahım ogünü göstersin bize

öyle görünüyor canım ... evet bizimkide çekinerek gitti ama sonuç iyi çıktı allahtan umarım sizinkde düzelir sıkma canını sen....

özleeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
çok sevindim canıııııım
%60 hareket süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi artık bize bebiş beklemek kalıyo
keşke bizim de öyle olsaydı(((((

sağol fıstığım ya inşallah sizinde düzelecek burada prof da demiş ayda daha iyi sonuç alınır diye... inşallah sizinde düzelecek sen kürleri uygula ihmal etme...

bebişim çok teşekkür ederim canım benim darısı hepinizin başına...
kaynanam menü hazırlıyor bugün ben seviyorum diye aşure yaptı çok güzel yapar ben hiç onunki kadar lezzetli yemedim valla...

valla canım ben hep inanmıştım çünkü dr % 70-80 fayda görürsünüz demişti ona hep inandım birde bebişi tutturunca ümidim dahada arttı.... sende inan bence ve yaptır sonuçta seninde tuttu belki daha faydalı olacak zaten yarım saatlik bir ameliyat hemde eski yöntemle yapıldı mikro falan değildi yani.... inşallah şişerim ya :CüvCüv:

canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahhhhhhhhhhhhh.... ay gelsin yaramaz ya artık... sağol canım bende sizi çok özledim....opuyorumnanaktan

canım ya bende sana çok sevindim ya inşallah güzel haber alacağız bu kez çok umutluyum... canım çok teşekkür ederim inşallah gelir benim cadı:))) rahat ol bak herşey ne güzel oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…