- 6 Ocak 2009
- 5.580
- 15
- 358
ohaoldumsmile aslında sabah 4 te kalktım bacağıma bi kramp girdi,iflahımı kesti burpum.daha sonra saat 6 ya kadar dolandım eevde kocişi gönderdim,nete girdim,fac.e baktım ama buraya yazmadım,çok erken diye.ama şimdi diyorum bak:
GÜÜÜÜNAAAAYYDIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım benim sanada günaydııınn krampla hoplayıp zıplamamışsındır inşallah :))))
burp um un serzenişleriyle birden kendime geldim.lanet olası bi sürü sey yine.hayatımızı niye bu kadar zorlaştırıyorlar ki hiç anlamaıyorum...
semracım canım acıyor benim de sen anlattıkca yok kramp girdi yok uyuyamadım ben fena oluyorum canım ya.annenler gelsin artık moral olsun sana.evde yalnızsın bide ondan artıyordur.
okuduklarımı cevaplamaya geldi sıra 37 gun sonra sende artık sayfamızda olamıcaksın canım o zaman ben tek basımamı kalıcam.hayır olamaz bunu kabul edemem....
burpum acil öğrenmeliyim senden nasıl basardın.bende koçişiimi cok seviyorum onun üzülmesini istemiyorum hem bizi yıpratıyor nasıl konusucam onlarla nasıl hallettin sen.bana yardım et.
bebingim ben üniversitede eşimle sevgili iken dünyanın en şanslı insanıydım bunu çevremdekilerdende duyuyordum başarımla ve eşimle aramdaki uyum tüm okulun dilindeydi hep herkezden bir adım önde oldum herkezden önce iki yüksek lisans bitirdim doktora derslerine başladım herkezden önce evlendim kimseden yardım almadan ev aldık araba aldık şu bu herşey iyi gidiyordu taki bu aşamaya kadar benim doktorumun dediğği gibi allah herkeze herşeyi vermiyor sana akıl, güzellik ve mükemmel bir eş vermiş bebek vermiyor banada saç vermemiş dedi artık bizede kabulenmek ve elimizdeki diğer şeylerle yetinmek düşüyor benim bukadar şoka girmem ilk aşılama ile yakaladığımız ümit elimizden kayıp gitti ona çok üzüldüm dün bile eşimle konuştuk biz onca acıya nasıl katlandık diye her sonuç bir ölüm acısı gibi yıktı gitti iki aşılama iki tüpbebek ve bu süreçlerin sorunlarını siz biliyorsunuz tamamen kendimizi 200 km hızla duvara toslamış gibi hissediyoruz ama elden hiç birşey gelmiyor yazlıkları tam 10 kez yazlık ve kışlık kaldırırken bunları açarken hamile olabilecekmiyim demiştim ama geçen kış yazlıkları kaldırırken buna emindim çünkü sonucu alana kadar tüm tedavileri deneyecektik ve öylede yaptık denedik ve ben o yazlıkları gene avucumu yalayarak açacağım
burp um seninkiler tabi şımarıklık degil.belki bizler yasasaydık altından kalkamazdık toparlanamazdık.sen cok guclusun bunu defalarca gördük.canımayse armanın 25 nisan tarihli yazımıydı tam hatırlamıyorum arsive bi bak bi adam var 26 yasında pozitifliğin dibinde yasıyor inanamadım okurken.
denizcim.yormasan kendini.belki deniz vardır içinde.sabret biraz daha ne kaldı ki.
eşinin tepkisini tahmin etmiştik zaten.uzakta olmaları cok iyi canım.ordanda yetişirler ama olsun.aynı yerde olmak hemde yakın cok zor.sen yinede terslik yapma ol tedavini zaten olucaksa bebek her halukarda tutunur.
altından kalkardınız canım başa gelen çekiliyor allah başınıza getirmesin benim başıma gelenleri her işiniz yolunda gider inşallah hatta tedaviye bile gerek kalmadan bebişleri elinize alırsınız inşallah yukarıdada anlattığım pozitif şeyler yaşayınca insanlar zaten pozitif olmak kolay oluyor ama üst üste dibe düşünce olumlu olamıyor insan aslında birşey söylememe bile gerek yok okadar iyi anlıyoruzki birbirimizi
bende çıkmadık candan ümit kesilmez misali ovulasyon günlerini boş geçmiyorum ovulasyon testi ve pre-seed zımbırtısı satın alıyorum eylül gibi bir tüp bebek daha yapmayı planlayıp tüm bu yaşadığım olumsuzlukların 2. aşılamanın ve üst üste tedavi görmemden oluşabileceğini düşünüyorum salağın önde gideniyim senin anlayacağın :))))
evt denizim bunla ugraşıyom yarın gidip saglık kurulundan alıp heyete vercem ilaclarım yazılcak inş ha bide ben geçtimse pisikoloktan siz hayli hayli gecersiniz yada enim gibi dr siz delirtin ozaman sizden sıkılıp bascak imzayı ben öyle yaptım baktı ondan deliyim verdi ya bide çok sacma ya anne olmaya hazırmıymışız annelige layıkmıymısız ulan sanki her kendiliginden hamile kalan annelige layıkmı biz türkiyede nice cami avlusuna bırakılmış çoçuk gördük bide gecen hastanede 17 yasında bi kız sevgilisinden hamile kalmış aldırmaya gelmişti annesinden babasından gizli o şimdi annne olmaya layıkmı
size bir hikaye anlatacağım adamın biri ölmüş ve tanrı huzurunda tüm yaşamını bir sahilde ayak izleri olarak gözünün önüne getirilmiş adam tanrının ayak izlerini hep yanında görmüş ama hayatının en ağır süreçlerinde izler hep teke düşmüş tanrıya serzenişli bir şekilde beni en zor zamanlarımda hep yanlız bırakmışsın demiş tanrıda demişki o tek izlerin derinliğine dikkat et o izler benim izlerim senin en zor zamanlarında seni kucağımda taşıdım demiş yani bende özürlü hayırsız hastalıklı vb bir evladımız olacağına allah bizi böyle koruyor diyemi düşünmemiz gerekiyor okadar hasta çocukları görünce öyle olacağına olmasa demezmiyiz
burp um sen bi kere hemde asılamayla kimyasal da olsa bir gebelik yasadın yani sprem le yumurta buluştu.o yuzden bi daha olma ihtimalini yuksek göruyorum ben.kendim için spremle yumurtanın hiç buluşamadıgını bile düşünüyorum ben.
nursim cim hersey yolunda gidiyor sonuna kadar böyle gider inş. guzel sonuclarını alırız hep birlikte.semranın gebeli biterken seninki baslar canım.
mavicim acele etme cok erken idrar tesiti için bi haftan daha var. inş. olmuştur bu ay söyle bir iki haber alsak ne iyi olur ya..
dun aksam kayınvalidemlerde kaldım.eşim sehir dısına cıktı aksam da cenaze evinde sürekli hırsızlardan konustular korktum tabi.cok garip oldum esim olmadan orda kalınca.ne bileyim degişik geldi bayağı.
nasılda ozledim evimi.insanın evi gibisi yok.cok garip.biz evlenirken birlikte yasayın demişlerdi kayınvalidemlerle evleri buyuk oldugu için bende farketmez demiştim.zor olurmuş ama bi gecede anladım oturup kalkması yatıp uzanması ne bileyim.gece 2 gibi yattım ama 8 de gözlerimi actım ayıp olur diye.bi arkadasım eşi yurtdısındayken kendi annesinde kalmıstı bi hafta kadar.sonra bize Allah kimseyi evinden ayırıp annesinin evine yollamasın demişti çok garip gelmişti bana benim modern arkadasım eski kafalılar gibi ne diyor diye.
bebingim senin yaş avantajın var ve erkenden evlenir evlenmez bilinçli bir şekilde duruma hakim oldun ben okumuş cahil olarak tehlikenin varlığını seval taşdemir bana söylediğinde koskoca tıbbın bana sunduğu seçenek çocuk yapmı ben istediğim zaman karar vermek istiyorum çocuk yapmaya dedim ve ilk dört yıl aptal gibi korundum gerisini siz biliyorsunuz bence sen erkenden durumun farkına vardın ve tedavi yoluna girdin şimdi kızmış bir mola vermiş olabilirsin ama durumunun bilincindesin benim gibi görmezden gelmiyorsun bu bile kazanmanın yarısı hepimizin kendiliğinden gelecek bebişleri bugün öyle bir şey hisettim nursim hariç tabi
burpcum çok haklısın kesinlikle bizde adalet ve demokrasi sisitemi olması gereken gibi işlemiyor malesef..
her şey git gide zorlaşıyor..
dün çok canım sıkıldı bir yandan da binlerce şükretteim allahıma..annemin karşı komşusu 34 yaşında 13 yıllık evli çocuğu yok ilk evlendiğinde hamile kalmış 6 aylık oluncaya kadar doktor doktor gezmişler özürlü yaşamaz ölür demişler ve sezeryanla almışlar 6 aylık bebeği..
bir daha da kendiliğinden olmamış tedavi olacak durumda yok..ev kira adamın sigortası yok anca geçim derdi..çok üzüldüm benden haberleri yok tabi ama ben bildiğim için en kadar zor ve maddi açıdan yorucu..biz yine uğraşıyoruz onlar hiçbirşey yapamıyor sigortasız nasıl gidip 5-6 milyar bayılsın..off çok üzüldüm aklıma geldikçe de kahroluyorum dua ediyorum allahım kendiliğinden sahip olsunlar diye..
zor canım parası olmayanın durumu çok daha vahim bizde başka şeylere harcayabilecekken milletin bedava yaptığı şeye harcıyoruz parayı oda sinir bozucu
bebingcim bugün sırf senin için gündüz açtım ama yine yakalayamadım :))
sitem var sözlerinde semracım doğurursa yalnız kalacağım falan:))
kalmazsın merak etme tatlım izin dönemini atlattık mı ben hep burda olurum ..
yazın ben bu sayfayı hoplatırım mayıs sonunda tatil başlıyor :)))))
semracım sen bu listede yoksun :))kusura bakmananiknanik
hehe semra adayı doğurduktan sonra korunma lüksüne sahip tek vatandaş olacak burada bir düşünsenize kulağa ne komik geliyor gerçi bebing köftesi öyle bişiler diyordu ama yedi zopayı