Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim sanada günaydııınn krampla hoplayıp zıplamamışsındır inşallah :))))

bebingim ben üniversitede eşimle sevgili iken dünyanın en şanslı insanıydım bunu çevremdekilerdende duyuyordum başarımla ve eşimle aramdaki uyum tüm okulun dilindeydi hep herkezden bir adım önde oldum herkezden önce iki yüksek lisans bitirdim doktora derslerine başladım herkezden önce evlendim kimseden yardım almadan ev aldık araba aldık şu bu herşey iyi gidiyordu taki bu aşamaya kadar benim doktorumun dediğği gibi allah herkeze herşeyi vermiyor sana akıl, güzellik ve mükemmel bir eş vermiş bebek vermiyor banada saç vermemiş dedi artık bizede kabulenmek ve elimizdeki diğer şeylerle yetinmek düşüyor benim bukadar şoka girmem ilk aşılama ile yakaladığımız ümit elimizden kayıp gitti ona çok üzüldüm dün bile eşimle konuştuk biz onca acıya nasıl katlandık diye her sonuç bir ölüm acısı gibi yıktı gitti iki aşılama iki tüpbebek ve bu süreçlerin sorunlarını siz biliyorsunuz tamamen kendimizi 200 km hızla duvara toslamış gibi hissediyoruz ama elden hiç birşey gelmiyor yazlıkları tam 10 kez yazlık ve kışlık kaldırırken bunları açarken hamile olabilecekmiyim demiştim ama geçen kış yazlıkları kaldırırken buna emindim çünkü sonucu alana kadar tüm tedavileri deneyecektik ve öylede yaptık denedik ve ben o yazlıkları gene avucumu yalayarak açacağım

altından kalkardınız canım başa gelen çekiliyor allah başınıza getirmesin benim başıma gelenleri her işiniz yolunda gider inşallah hatta tedaviye bile gerek kalmadan bebişleri elinize alırsınız inşallah yukarıdada anlattığım pozitif şeyler yaşayınca insanlar zaten pozitif olmak kolay oluyor ama üst üste dibe düşünce olumlu olamıyor insan aslında birşey söylememe bile gerek yok okadar iyi anlıyoruzki birbirimizi
bende çıkmadık candan ümit kesilmez misali ovulasyon günlerini boş geçmiyorum ovulasyon testi ve pre-seed zımbırtısı satın alıyorum eylül gibi bir tüp bebek daha yapmayı planlayıp tüm bu yaşadığım olumsuzlukların 2. aşılamanın ve üst üste tedavi görmemden oluşabileceğini düşünüyorum salağın önde gideniyim senin anlayacağın :))))

size bir hikaye anlatacağım adamın biri ölmüş ve tanrı huzurunda tüm yaşamını bir sahilde ayak izleri olarak gözünün önüne getirilmiş adam tanrının ayak izlerini hep yanında görmüş ama hayatının en ağır süreçlerinde izler hep teke düşmüş tanrıya serzenişli bir şekilde beni en zor zamanlarımda hep yanlız bırakmışsın demiş tanrıda demişki o tek izlerin derinliğine dikkat et o izler benim izlerim senin en zor zamanlarında seni kucağımda taşıdım demiş yani bende özürlü hayırsız hastalıklı vb bir evladımız olacağına allah bizi böyle koruyor diyemi düşünmemiz gerekiyor okadar hasta çocukları görünce öyle olacağına olmasa demezmiyiz

bebingim senin yaş avantajın var ve erkenden evlenir evlenmez bilinçli bir şekilde duruma hakim oldun ben okumuş cahil olarak tehlikenin varlığını seval taşdemir bana söylediğinde koskoca tıbbın bana sunduğu seçenek çocuk yapmı ben istediğim zaman karar vermek istiyorum çocuk yapmaya dedim ve ilk dört yıl aptal gibi korundum gerisini siz biliyorsunuz bence sen erkenden durumun farkına vardın ve tedavi yoluna girdin şimdi kızmış bir mola vermiş olabilirsin ama durumunun bilincindesin benim gibi görmezden gelmiyorsun bu bile kazanmanın yarısı hepimizin kendiliğinden gelecek bebişleri bugün öyle bir şey hisettim nursim hariç tabi

zor canım parası olmayanın durumu çok daha vahim bizde başka şeylere harcayabilecekken milletin bedava yaptığı şeye harcıyoruz parayı oda sinir bozucu

yazın ben bu sayfayı hoplatırım mayıs sonunda tatil başlıyor :)))))

semracım sen bu listede yoksun :))kusura bakmananiknanik

hehe semra adayı doğurduktan sonra korunma lüksüne sahip tek vatandaş olacak burada bir düşünsenize kulağa ne komik geliyor gerçi bebing köftesi öyle bişiler diyordu ama yedi zopayı

ayyy belkide vardır ya.... inşallah vardır canım ya.... illa yerleşme kanaması olacak diye birşey yok bende olmadı öyle birşey...

çamaşırlar toplandı katlandı yerleşti yeni çamaşırlar yıkandı asıldı ütü yapıldı alışverişe gidildi fasülye ayıklandı nevresimler değiştirildi makinede yıkanmak için sıra bekliyor bulaşık makinesi boşaltıldı sırada iki katın temizliği tozları paspası fasülye pişmesi çorba yapılması var ((((((((((((((((((( yaa ben niye kız oldumki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bide kaç gündür heyheylerim tepemdeydi bu gün pek bir normal uyandım bukadar işe rağmen okadarda deli değilim bugün tam manyak olduk yaaa

denizim ne yapayım damat bugün gidecek onunla ilgileniyoruz , ee birde bizim minik canavar göktuğ var eşimin yeğeni:)) öyle olunca mümkün olmuyor dün beim profildeki bağlantılarda yüzen bir bebiş var belki 50 kere izledi o kadar yani:)))
valla inşallah tavan yapar da hamiş kalırım.... darısı başınıza inşallahhhhhhh valla hamiş kalmış kadar sevindim şükürler olsun ya....

ayyy sevim güzel dileklerin için teşekkür ederim canım... evet ya sanki onlar daha mı çok anne olmayı hak ediyor bu ne ya.... sende çok cici bir anne olacaksın ben eminim canım benim...

evet burpum ya rabbim herşeyi vermiyor diyoruz ama belkide istemesini bilmiyoruz ne dersin? ben her zaman her istediğimi elde ettim rabbim şükürler olsun verdi ama hep geç oldu ... yani her şeyin bir zamanı varmış diyorum... bak sen de ne kadar şanslısın ki böyle bir eşin var ve kimseye muhtaç değilsin herşeyi kendiniz yapmışsınız daha ne olsun ... bebişte sırası gelince glecek sen hiç takma bak hem hoca efendide demiş:))) sen elinden geleni yap gerisini bırak...

ooooooo burpum senin evde iş çokmuş bugün ben rahatım valla .... inşallah bir dahaki kışlıklar yerleşirken gelir seninki koca göbüşünden yerleştiremezde yardım istersin...

anacım parayı veren düdüğü çalar olsa bari nerdeeeeee.... parayı ver ama bebişi alma ((

ohh iyi yaptın özletmiştin kendini bak oralardan bile ihmal etmiyorsun bizi özlemim

bebingim bir çatı üzerinde iki aile asla olmaz allah yazdıysa bozsun çok zor birşey bizde mesafe koymayı başarmamdaki en büyük etken kayınvalide ve kayınpederin çok anlayışlı olmaları onlar anlayışlı olmasalar mümkün değil di mesafe koyabilmem birde kayınpeder zamanında çok büyük hatalar yapıp çok ciddi bir serveti heba etmiş ve biz evlenirken herşeyi kendi çabamızla yaptık oyüzden karışma ve anlayışsız olmama gibi bir lüksleri yok biliyoruzki onların yapmış olduğu hatalar olmasa şu an çok rahatlıkla risklere girer çok daha iyi yerlerde olabilirdik bend birazda bunların kızgınlığı var misafir gibi gelmişlerdi düğünüme e bunun sonucundada onlara herhangi bir konuda söz söyleme hakkı doğmuyor
çok modern insanlar eğitimliler bununda etkisi var kayınvalidem kendi kayınvalidesinide etrafına yaklaştırmadığı için benide yargılamıyor biz 1-2 ayda bir onlara gideriz onlarda senede 1-2 biz çağırırsak bize gelirler okadar benim annem bile bana yalvarmalarıma rağğmen gelmez çalışan insansınız yoruluyorsunuz siz gelin der eşiminde benim ailemle arası çok iyi
ama eşimin ailesi ağzı ile kuş tutsa ben bir kusur buluyorum geçmişe yönelik kızgınlıklarım var çünkü sonderece iyi yaşamasını seven insanlar hala daha öyleler ve beni deli ediyor bu davranışları ben hiç bir zaman en ufak birşey istemedim onlardan beyaz eşyamdan perdelerimden mandalıma kadar benim ailem yaptı onlarda çatır çatır kendilerine para harcamayı biliyorlar sadece bende artık ne istiyorsam eşime söylüyorum ailesine aldırıyorum nişanda beni kapalıçarşıya götürmüşlerdi aptallığımdan öyle ince bir kolye seçmiştimki sonra kendileri utanıp bana set almıştı bende aptal gibi ben sizin durumunuzu biliyorum manevi desteğiniz yeter diyordum yıllar geçtikçe kavradım durumlarının kendilerine deli gibi harcamaktan bize fırsat kalmadığı için ve geçmişte ki hatalardan dolayı böyle olduğunu kayınvalidemin emekli maaşınıda duyunca şoka girdim 3500 tl eski para üç buçuk milyar ve eşimin üzerinde olan dükkanı bize sormadan kiraya verdiklerini duyunca iyice soğudum onlardan sanki bize danışsalar para isteyecektik onlardan işte böyle herşey karşılıklı oluyor yani herşeyden önce onlar kayınvalide ve kayınpeder herşeyi mükemmel yapsalar bile bizlere yaranamayacaklar bu doğanın kanunu malesef böyle

bebişim sen merak etme ben iyiyim,laf aramızda galiba biraz nazanıyor ada teyzoşlarına ..:ecrin_bebek:

annemlerin gelmesine çok bişey kalmadı,zaten en az3 ay burda olurlar daha sonrada biz gideriz annanne ve dayımızla.bence ben bu son yalnız günlerimi değerlendirmeliyim,kafamı dinlemeliyim..

bebişim bu arada ben sizleri elimden geldiği kadar ihmal etmem.günde en az 1 defa yazarım merak etme,sayfayı ben açamam ama sanırım kapanışı yapabilirim 37 gün sonra.hem bak bu defa 2 kişi olarak dönücem aranızazemuszemus

canım benim az kaldı evet ama ben inanıyorum ada çok uğurlu gelicek,bizim evimize şimdiden öyle geldi.teyzelerininde meleklerini kaptığı gibi getiricek sen hiç merak etme.inşallllaahhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

burpcum zıpladım valla.yalan yok..ama kramp giren yer hala ağrıyo sanki darbe almış gibi,allahdan sık olmuyor bazı hamilelerde daha çok oluyormuş.bugün evdeydin sen ne çok iş yapmışsın yawww.bende bugün çalıştım evde ama ağır vasıta gibi:sinifsinif:

menüyü sayalım mı:

1-tarhana çorbası(yaz geliyi bitmesi lazım)
2-tavuklu patatesli sulu yemek
3-zeytinyağlı fasulye
4-zeytinyağlı biber dolması
4-yeşil salata,yoğurt

menümüz benziyor tatlım :)))) yorgunluktan haşatım çıktı vallaha off
hamilelikte variste oluyormuş allahtan sende olmadı damarlar bile sapıtıyor bu hamilelikte yauv :))))
garibim adam amma misyon yüklüyoruz çocuğa daha doğmadan ama mümkünse ayağını sürüyerek gelsin aaa birtek ondan hayır var bu topiğe diğer veletlerden hayır gelmedi henüz
senin annenlere benim bile gelesim var ne güzel yerde yaşıyorlar yauv :)))))))))))

ufff yaa kociş salata hiç sevmiyor yapıyorum yapıyorum birtek ben yiyorum o ayıp olmasın diye iki çatal sallıyor okadar bende bir okadar çok severim yemek olmasın salata olsun yeter bana her çeşidini çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…