Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay kızlar önceki sayfaları okumaktan yoruldum ara ara dönüp okurum günceli takip etmeye başlıyorum artık

denizcim ben de iş olsa da hamile olsam da işe başlamasam diye düşüyorum yazın akbük de fal baktırmıştım kadın bir iş olucak ama hamile olduğun için kendin başlamayacaksın demişti keşke çıksa diyorum ama söylediği diğer şeyler çıkmadı eşim de böyle söyleyince fallara inanıyorsun diyip bana kızıyor napalım inanmak istiyoruz istediğimiz şeylere
denizcim sen ne zaman adet olucaksın inşallah olmazsın da gelir Mersin bebişi

burpcum ne hamaratsın sen çok takdir ettim yaptığın işleri benim de o kadar çok işim var ki ama hiç yapasım yok dün temizlik yaptım banyo kaldı ve bir sürü ütülenecek çamaşır var bir de perşembe günü misafir çağırsak mı diye düşünüyorum bakalım iş bitmiyor hiç yap yap aynı

semracım sen de dikkat et kendine az kaldı adacığın gelmesine

nbnh benim annem hep iş yaparken ev işi beddualı derdi şimdi ne demek istediğini anlıyorum temizlikten sonra dünyanın en huzurlu insanı hissediyorum ama ev kirlendiği an heyheyler tepemde oluyor
sanada kolay gelsin canım

iyiym burpum sen nasılsın..
cok yoruldum ya.evdede iş çok.aferin sana ne guzel bisürü sey yapmısın ya.
aferin sana.super man sin sen.
yazdıklarını sok olarak okudum.bakalım bende hiç bişey istemedim evlenirken herseye tamam ddedim.ama sonradan cok sey ögrendim çok gücüme gitti.hala daha devam ediyor aynı seyler.bakalım ben yavas yavas konusucam artık sert olmadan içimde tutmıcam ya banae onlar beni çok mu düşünüyorlar sanki.

ne guzel yazısmısssınız okurken cok mutlu oldum.denizim tuanayım dikkat edin kenidinize yalnız kalmayın sokakalarda tenhalarda bulunmayın bi süre.bende hemen korkarım böyle seylerden.yakalansa bari hemen.

valla burpum bebingin dediği gibi süpersin sen hem evde hem işte.allahım sana senin gibi çalışkan bir kız evlat nasip etsin inşallah.ada'yada arkadaş olsun.valla ada daha doğmadan bizde ona çok sorumluluk yükledik,sorma yani..yazın gel senide götürelim canım,annemlerin olduğu yer çok güzel,insan doymuyor yaşamaya..:içelim:

kızlaar ben geldim
dünkü tek çizgiden sonra uyuyamadım gece gece kalkıp bir sürü söylendim
bişey yapmalıyız niye olmuyo
tedavi falan olalım diye
ki tedavi burda zor aşılamayı baştan savıyolar tüp bebek te yok anca ankaraya gidilecek
okuldan izin almam saçma olur zaten maddi açıdan da zorlar
dün çok ağladım eşim kızdı isyan etme diye
KEŞKE ARABA ALMASAYDIK TA TÜP BEBEK YAPTIRSAYDIK dedim salak ben:))))
sanki o zaman olacaktı da neyse
sabah aldım arabayı çıktım her zaman gittiğim yol
geri geri giderken cami duvarına tosladım:))))
arka tarafta ezik var stop lambası patlamış çok üzüldüm(((
sonra dediğim laf aklıma geldi araba olmasaydı diye
şimdi araba 1 hafta falan olmıcak servise gidecek ankaraya
Allah ın sopası yok dün gece sapıtmıştım:))))
yakın zamanda tedavi görünmüyo bana
hem maddi hem manevi zorlar izin zor olur
karar verdim şimdilik hiç bişi yapmıcam bal çörek otu da dahil:)))
ama keçi boynuzuna devam preseed de almıcam yaz bitene kadar psikolojimi düzeltmeye çalışıcam nasıl olacaksa???????
sonra da para biriktiricez borç bitmiş olacak:)))
şubat tatili olmadı önümüzdeki yaz başlıcam
yırtsam da olmuyo napııyymm
bari bi de rahat olmayı deniyymmm

kaynana muhabbeti başlamış atlamam lazım hemen biz de aynen hep kendimiz yaptık
misafirdiler benim düğünüm de
yok paraları dedim susutum dert etmedim
sonra dükkan sattılar paraları oldu biz de ev almıştık o zaman
para isterler diye korkup hayırlı olsun nerde nasıl diye bile sormadılar
sonra ben eşime kokmasınlar para istemezdik dedim ertesi gün tüm sülale aradılar:))))
araba alınca da bi çek,ildiler
aldık rahatlıyoruz derken bize gelip 17 gün kamp yaptılar
benim setim bile yoktu
istemem takmam satsam para etmez dedim millete
ama istesem de eşim alacaktı ve biz çok şeyden kısacaktık
öyle işte cinler tepeme çıktı yinePPPPPPP
eşim hala der sana pırlantalı set borcum var diye:))))))

mavicim acil seninle ilgilenmemiz lazım seni iyi görmüyorum ben.
canım yapma böyle sanki sen böyle davranınca işler degişicek.herşey yoluna yavas yavas giriyor canım.three line düzeldi bak.olacak sen inan seninde spremle yumurta bir kez buluştu nasolsa yine buluşur sen onlara negatif elektrik yollama yeter.lütfen canım ya yapma böyle sen.

bende simdi eve gidcem sekerler once biryerlere ugrayıp bişeyler yicem oğlen yemegide yemedim acayip yorgunum evdede işim var.dinleniyim birazcık.

mavicim canım lütfen üzme kendini,sen normal yolla bir defa yaşamışsın bu duyguyu,bidaha yaşıcaksında,neden kendini bu kadar yıpratıyorsun.eşinin ailesi yüzünden kendini üzme,onlar utansınlar.3 kuruşluk set bile söz konusu olmuşsa bence hiç değer verme ve düşünme

mavici geçmiş olsun sıkma canını size birşey olamsın hepsi geçer
benimde bugün hastaneden dönerken araba arıza
özet geçiyorum ne kadar uzun yazmıştım ya
adet oldum erken geldi manyak şeyler
hast.ye gidip sevk aldım sabah ege de başlıyoruz eğer muay.de sorun çıkmazsa..
eşime sperm kültürü için mersinde yer buldum orda yaptıracak bana mail atacaklar
dönerken araba arıza yaptı önemli birsorun değil ama 1 gün kalacakmış neyse eve kadar bıraktılar

mavicim sen ne diyorsun ya bizimkiler 5 kuruş harcamadı
bi de akıl verdi annesi kiralık gelinlik ve kiralık takıyla evelenecekmişiz orda bitti zaten benim için
8 ay nişanlı akldık oturduk maaşlarımız birleştirdik herşeyi yaptık kalın setimden tut 7 tane bilezik yaptı eşim hepsini ikimiz ödedik ve ailesi taktı bunları düğünde düşün utanıpta ekstra kendileri birşey yapmamış..
babam onlardan çok şey yaptı eşimin yaptığından daha değerli set taktı bilezikler künyeler hariç abimlerin yaptıkları hariç
babam kız mı verdim kız mı aldım anlamadım dedi o kadar yani onlar kız tarafı biz oğlan tarafı olduk.. 2 düğün yaptık birini babam yaptı sırf ben üzülmeyeyim diye herşeyimiz tam allaha şükür babamın taktığı set hariç herşeyi satıp araba aldık yine bize döndü..gelmesin onlardan birşey bize bulaşmasınlarda..

mavicim bazen eşimde söyler keşke araba almasaydık diye ama öyle düşünme sıkıntı yaşanır inan ödendiğiyle kalıyor sizinde öyle olur ..hem sen kendini yeni toparlıyorsun eşinde öyle sıkma bu kadar gerçekten allah ne kapılar açıyor
tam sıkıntıdayız derken kara kara düşünürken eşimin görevi değişti planda yokken ve maddi olarak getiri olan bir görev onun için bir kere daha anladım kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş..herşey yoluna girer..

ben kaçtım kızlar eşim nette bekliyor günün kritiğini yapmak lazım görüşürüz

ben geldim sekerler..ama kimse kalmamış.üzüldüm ama coook.
keske denizim seni yakalayabilseydim.
bizde düğünü takıları esyaları hep aileler yaptıgı için simdi ben dezavantajlı oldum di mi?
kendimiz yapsaydık eger avantjım olurdu.ne bileyim ben böyle olacagını.

denizim yazdıkların niye gitti ya.
gecmiş olsun canım sana bişey olmasın.eşin arabam arabam derken nazar oldu herhalde.
kritk yap bakalım canım eşinle yine gerim sayım yapalım kac gun kaldı...
senin deniz oğlan para harcatmadan gelmicek demekki...boşver takma kafana.

hala gelen giden yok.herkes yemek derdine mi düştü....
ama ben netin basında sizi bekliyorum.sıkıldım beklerken.
tuanayım se nerlerdesin yaaaa..
asıl gamzenin kaynanası hala gitmedi mi acaba.kac gun oldu ya.
kız bi rahat kalamadı.öerle çoşkun gelemiyor bu yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…