Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingggggg,inggggg,ngggg,gggg naber tatlım,kızlar annemlerden geldim şimdi,hırsız girmiş evlerine.Buarada değildiler,Dikiliye gitmişlerdi,ev talan olmuş,para aramış,hırsız,sanıyorum biraz da bulmuş.Polisler geldiler şimdi eve,ne sıkıcı durum yaaaa....

tuanayım gecmiş olsun canım yaaaa
çok arttı son zamanlarda.cana gelmesin de mala gelsin tek canım ya.

ehehe işe yaradı baska topiğe gitmmem iki dk içinde tuanay geldi ya...
bundan sonra tehdit var size kızlar.gelmezseniz baska topiklere giderim once okurum baktım hala gelmediniz cevap yazarım onlara hala gelmemiş olursanız onların bebingi olurum ona göre.

tuanay geçmiş olsun canım çok üzüldüm,önemli bişeyler varmıydı evinizde?çok hasar varmı?inşallah sigorta vardır?

semracım hoşgeldin canım...
insan işyerine hiç düşünmeden sigorta yaptırıyorda evini ihmal ediyor en azından ben.kaç kere yaptıralım diye düşündüm.ama ihmal ettim.oysa iş kurarken ilk sigortasını yaptırmıstık.

keşke butun kızlar toplandık toplandık sarkısını söylicek kadar çok topalanabilsek aynı anda.epeydir yakalamıyoruz birbirimizi.
valla okullar kapanınca performansların artmasını bekliyorum ona göre burp mavi özlem tatil olacak gamze ben deniz semra zaten gunuduzde giriyoruz tuanay la nursim kalıyor nursim gunduzcu olur tuanay da azcık işten kaytarsın di mi ama...
sevimle nbnh de gunduz girebiliyor zaten baska kim kaldı kiiii

nbnh demişken sınav yapacam unuttum sanma sakın.buarada falcının dediği çıkarmıs bide ne guzel olur her dediği çıkmasada olur bu tutsun yeter canım ya

burpum hocanın hemde erkek kahve falı bakarken hayal bile edemiyorum ya
nasıl tutturdu adam tahmn ediyor olabilir mi aman boşver kadın olsa kesin öyledir derdim.
canım yeniden dinlenip tedavi planlamanı takdir ettim.dedim sana sencok guclusun.ne guzel mutlusun eşinle bu da cok onemli hayatta.

tuanay geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın

deniz adet gelmiş haaaa son olur inşallah şimdi çook çoook güzel şeylerin başlangıcı olur:)))
aynen bizimkilerde bizim aldığımız bileziği taktılar utanmadan bi de lafa gelince oğlum gelinim derler neyse düşünmeyelim bunları sen bebişe odaklan gelir inşallahhh

bebingiiiim ilgilen benleee şımart beniiiii sev beniiiiiiiii:))))))))))))))))))
bugün daha iyiyim adet gelmedi hala
gelsin artık bunalıyorum beeeeennn:)))))))))))))))))))))))))))

hamarat semra hamarat ben bugün arabayı da bahane ettim canım sıkkındı yemek yapmadım yoğurt çorbası vardı eşim boolca salata yaptı yediik mis gibii:))))))))))))))))))))

canım acele ettikçe önceki sayfaya geçti ve yazdıklarım da gitmiş oldu..

evet eşim düşkün o böyle yaptıkca bişeyler oluyor ama önemli birşey değil..yarın sabah ta otobüsle gideceğim biraz daha erken çıkarım artık..

bebişim valla eğer aile iyiyse kesinlikle avantajlısın aslında olması gereken seninkiler gibi olan..
bizimkiler anormal..2 abim evlendi bilmiyorum yani biz sonuna kadar vazifemizi yaptık ama sıra bana gelince neyse ya geçti gitti..
biz mutlu olalım gerisi önemli değil..sen herşeyi onlar yaptı diye tavır koymayacak değilsin eğer hak ediyorlarsa tabiki koyarsın tavrını..

tuanay geçmiş olsun canım ya
hangi ara oldu akşam üstü de konuştuk amma..
ben kapattım teli araba bozuldu herhalde sende bende sonra aldın haberi..töbe yarabbim ya bu aralar hırsızlık cinayet iyi ki evde değillermiş ya giden para olsun..canları sağ olsun tekrar geçmiş olsun canım..

kıslaaar eşim istiyo pc yi ben de melekler korusun u izliceem
o bıraksın yine gelirim
beebiiiiiiiinnnnnnnnnnnggggggggggg kızma banaaaaa sev beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bebingcim gitme bi yere başkasının bebingi olma sakın
benim o kadar işim var ki bu adet plansız olunca sire gidemedim kişisel temizlik var birazdan sonra banyo..klasik hazırlık işte

amin canımmm inşallah
amaann geçtim artık baştan çok takıyordum ama artık geçti gitti..

mavicim sen de moralim bozuk ayagına kocayı calıştırıyorsun canım ya
olmadı simdi.salatayıda adama yaptırmıs
saka saka canım
afiyet olsun belkide gelmez sekerim ne guzel olur ya

demek siz telde konustunz anlatın cabuk bana ne konustunuz.çatlarım sonra.ben feci kıskanıyorum sizi ya
ama niye ben orda degilim yada siz burda degilsiniz

inşallah gelmez yaaa...mavi de yaşadığı düşündüğü bütün olumsuzlukları unutur..
bebingcim bende çıksam çok mu kızarsın eşimi sepetledim netten işim çok diye size bakmadan çıkamadım
bayram sabahına hazırlanan çocuk gibi heyecan bastı.

mavicim sayfayı kapatmadın herhalde hala asagıda görünüyorsun canım

denizim güle güle kullan diyim şimdiden hadi kolay gelsin sana

demek siz telde konustunz anlatın cabuk bana ne konustunuz.çatlarım sonra.ben feci kıskanıyorum sizi ya
ama niye ben orda degilim yada siz burda degilsiniz

dur bakayım dünde konuştuk
bugünde ben aradım:))

kıskanma ya
napıyım can sıkıntısı sağ olsun benimkine bozuğum diye aramıştı moralimiz düzeltti bugünde ben aradım ..
keşke olsan bebingcim ya
valla zaten izmire gelipte aramazsan bilmiyorum yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…