Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavicim sayfayı kapatmadın herhalde hala asagıda görünüyorsun canım

denizim güle güle kullan diyim şimdiden hadi kolay gelsin sana

sağol canım işlerimi bitireyim gelirim yine..belki gidersiniz ama muhabbet olursa onu okurum..görüşürüz

dügün konularıan girmişiz kaynana kayın peder muhabbeti vallaha kayın pederim tam benim yüzüklerimin takılacagı gün vefaet etti kaynanam zaten yetiyo cümle aleme dügüne gelince herşeyi benim ailem yaptı beya eşyamdan tutunda takılarıma varana kadar damadın ayagındaki çoraptan iç çamaşırına varana kadar allahtan benim ablam ve annem abim bana destek oldu yoksa eşimde bende kafay yerdik dükkannın nerdeyse her aksam yaptıgı cüroyu ben alıyodum

denizicim erken biterse gelirsin tabi.
sevim cim sende hoşgeldin canım ya
derin mevzulara girdik herkesin dertleri yine ortak canım ya..

canım benim geçmş olsun cana geleceğine mala gelsin sen daha değerlisin herşeyin bir yedek parçası var ama insanın yok ne yazıkki... senin meleğinde gelecek ne olur acele etme ve kendini daha fazla yıpratma bende hep senin gibi yaptım 15 ay geçti tık yok kendimize yapıyoruz ne olur sen yapma... tedaviye destek olacak şeyleri dene neden hemen uzaklaşıyorsun neler deneyip doğal yoldan hamile kalan var.... böyle yaparak rahatlayacağını hiç sanma ben çok denedim ama başaramadım(( bebek gördüğün an herşey yeniden depreşiyor malesef...

seninki 1mayısta gelmicek miydi ya....

yine kaynana muhabbeti dönmüş burada valla benimki çalışıyor hala bulaşık yıkıyor...
kaynanamın menüsü:
yarma çorbası ( ohhhh soğuk soğuk)
yaprak sarma
içli köfte
aşure

canım geçmiş olsun ya cana gelmesinde...

kociş tepemde kısa yazacağım kızlar herşeyimiz nekadar ortak dimi bütün dertlerimiz çok benzer
bu arada denizim mavim turanayım geçmiş olsun hepinize muhabbet tam kritiklikmiş ama koca car car saati söylüyor tepemde zati 2-3 saat görebiliyormuş beni bende ilgilenmiyormuşum

özlemcim yarma corbasıda ne hem soguk corba nasıl oluyor canım cekti içli köfte yapıcam ben bigun ya
jelibonlar şişti içimde üstüne nutellalı ekmekde yedim süt içim feciyim şimdi hareket edemiyorum koçişte uyudu

içli köfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
özlem iyice öğren nasıl yapıldığını bi gün bize gel yapalım yiyeliiiimmmm

özlem böyle yumurta geliştirmeye çalıştıkça gün saydıkça yumurta hesapladıkça daha çok stres yapıyorum eşim ilacına kürüne devam edecek zaten benim problemim prolaktin onu da stres tetikliyo
olursa olur olmazsa da dediğim gibi 2011 tedavi yolları bekliyo beni:)))))))

eşim de hep evlenmeden bana jelibon alırdı:)))
şimdi demeden aklına gelmiyo

belim ağrıyo yoldadır inşallah benimkiler:)))

kıslar ben kaçıyorum 2 gecedir 4-5 saat uyuyabiliyorum zatiii
bugün mis gibi uyuyacağım inşallahhhh
hepinize iyi gecelerrr
özlem tatil matil deme çalış sen:)))))bu ara kritik zaman senin için
bebingim öptüm şekerim
benden sonra gelen olursa onları da öptümmm
görüşürüüs yarıın

mavicim stres butun hormonları etkiliyor sonucta.prolaktin çok sorun edilcek bişey değil.ilaçla geciyor naasolsa.sen psikolojini toparla cunki bebişleyken sagalm olmalısın.napsın kafayı yemiş anneyi cocuk
eşini döverim cabuk gitsin sana jelibon alsın ama yaslandık sakın benim gibi bi poşet yeme hala şiişiim eskiden 4-5 paket yerdim banamısın demezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…