Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya sizde buluşup içli köfte yerseniz bende bırakır sizi bodrum a yerleşirim ona göre...
niye tanıstınız ki zaten benim canımı yakıyorsunuz burda.
ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee
özlemişim aksamları doya doya girmeyi
tükkanda sürekli üşteri stresi oluyor.
anneler gunu geliyor.şimdi içinizi acıtmak istemezdim ama aklıma geldi.simdide dondurma reklamı deli olcam ya
benim acil yürüyüşe baslamam lazım
aslında bi spor merkezi acılmış yarım saaat yeter diyor kapısında b-fit mi neyi adı bi oraya gideyim bari ben.

herkesler uyudu sanırım kimsenin gelmeye niyeti yok ben napsam acaba....
hiç uykum yok hayret bişiy
dunde geç yattım oysaki
koçiş benden önce yatınca böyle oluyor hep benim uykum kacıyor o uyumasa coktan uykum gelirdi benim.

hala bekliyorum bi umut uykusu kacan olurda gelir diye.
ama yok hala.bu saaatte santaj da yapılamz haklı olarak eniyisi face filan giriyim.
zaten tarlama da bakmıyorum haftalar sıktı artık oynamıyorum onu baska bi oyun bulayım

bu gecenin kapanısını ben yapıyorum sanıyorum herkese iyi geceler tatlı uykular...
yarın görüşürüz...

ah bebingcim ya yetişemedim
akşamları girerdim hep doğru dügün kimse olmazdı bugün sen geldin benim işler geldi üst üste..

mavicim ya sıkma canını ben napayım bizimde iki taraflı hiç ümidim olmadığı bir işe giriyorum bir an önce atlatalım tüpe geçelim diye..kısmette ne varsa o olacak gibi görünüyor..

günaydın..oley bugün ben açtım sayfayı
hastaneden geldim kan ultrasyon falan öğleden sonra belli olacak sonuçlara göre aşılama olup olmayacağı bana kağıt verdiler kanunlar la ilgili imzalamam lazımmış..prosedür işte..

Son düzenleme:

annenin dediği doğru valla burpcum bir gün mutlu oluyorsun ertesi gün aynı iş hiç bitmiyor

geçmiş olsun tuanaycım çok zor bir durum düşüncesi bile kötü umarım çok birşey almamıştır

denizcim sana da günaydın tedaviye başlıyorsun artık hadi hayırlısı olsun bakalım adet olmasaydın da bebiş gelseydi daha iyiydi de neyse

bebingcim sen sınav yapmaya başla canım daha 50 sayfa okumam gereken var oralardan sormazsın artık yavaş yavaş okuyacağım onları

mavicim sen de sıkma canını ben de aynı durumdayım burda da yapılmıyor ama bekleyeceğiz benimde akşam biraz canım sıkıldı gıcık olduğum birinin daha hamile olduğunu bile değil hamile olabileceğini duydum sinir oldum aslında sevinmem lazım o da 2 kere düşük yaşadı ve 1,5 yıldır olmuyordu ama yine de üzüldüm işte elde değil sabır sabır sabır

kızlar arkadaşım çağırdı bugün öğleden sonra ona gidicem benim de iş yapasım yok ya iyi oldu gezeyim bari gerçi gitmeden pişmese bile dolmayı hazırlamam lazım gelince pişiririm
havada çok kötü yağmur yağıyor nasıl gidicem bilmiyorum üşendim şimdiden

yarma dedikleri buğday biz ondan keşkek yaparız onun içine nohut falan katılıyor, yarpuz dedikleri naneye benzer bir ot konuyor ayranlı bir çorba ben çok seviyoru... tatlı deme artık bana içim dışım tatlı oldu...

içli köfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
özlem iyice öğren nasıl yapıldığını bi gün bize gel yapalım yiyeliiiimmmm

valla bende niyetlendim artık çünkü eşim istiyor ben hiç denemedim ... kayınvalidem anlatacak işte.... öğreneyim gelir yaparım....

canım ya sen öyle düşünme hem denizin dediği tarif çok güzel ben severek yaptım yani... eşinde devam etsin ama fazla konuşmayın bu konuyu en azından size düşeni yapın sadece... stres yapma 2011 e kalmadan gelir bebişin inşallahhhhhhhhhhh... belki miniş ağrıtır benim belimi çok ağrtımıştı....

daha hiç çalışamadık( ama bugün evlilik yıldönümümüz bilemiyrum artık :kedi:

bebingim bayağı niyetlenmişsin muhbbete ama malesef zamanım hiç olmadı görümcem geldi dün akşam... evet ya anneler günü ve benim minişim hala göbüşüme mutluluk getirmedi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…