seninki 1mayısta gelmicek miydi ya....
bi paket jelibona gömüldüm avuc abuc yiyorum dayanamıyorum yaaa
nbnh benim annem hep iş yaparken ev işi beddualı derdi şimdi ne demek istediğini anlıyorum temizlikten sonra dünyanın en huzurlu insanı hissediyorum ama ev kirlendiği an heyheyler tepemde oluyor
sanada kolay gelsin canım
bebingggggg,inggggg,ngggg,gggg naber tatlım,kızlar annemlerden geldim şimdi,hırsız girmiş evlerine.Buarada değildiler,Dikiliye gitmişlerdi,ev talan olmuş,para aramış,hırsız,sanıyorum biraz da bulmuş.Polisler geldiler şimdi eve,ne sıkıcı durum yaaaa....
günaydın..oley bugün ben açtım sayfayı
hastaneden geldim kan ultrasyon falan öğleden sonra belli olacak sonuçlara göre aşılama olup olmayacağı bana kağıt verdiler kanunlar la ilgili imzalamam lazımmış..prosedür işte..
özlemcim yarma corbasıda ne hem soguk corba nasıl oluyor canım cekti içli köfte yapıcam ben bigun ya
jelibonlar şişti içimde üstüne nutellalı ekmekde yedim süt içim feciyim şimdi hareket edemiyorum koçişte uyudu
içli köfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
özlem iyice öğren nasıl yapıldığını bi gün bize gel yapalım yiyeliiiimmmm
özlem böyle yumurta geliştirmeye çalıştıkça gün saydıkça yumurta hesapladıkça daha çok stres yapıyorum eşim ilacına kürüne devam edecek zaten benim problemim prolaktin onu da stres tetikliyo
olursa olur olmazsa da dediğim gibi 2011 tedavi yolları bekliyo beni:)))))))
eşim de hep evlenmeden bana jelibon alırdı:)))
şimdi demeden aklına gelmiyo
belim ağrıyo yoldadır inşallah benimkiler:)))
kıslar ben kaçıyorum 2 gecedir 4-5 saat uyuyabiliyorum zatiii
bugün mis gibi uyuyacağım inşallahhhh
hepinize iyi gecelerrr
özlem tatil matil deme çalış sen:)))))bu ara kritik zaman senin için
bebingim öptüm şekerim
benden sonra gelen olursa onları da öptümmm
görüşürüüs yarıın
ya sorma erken geldi
1 mayısa boykot yaptı galiba..bunda da var herhalde bir hayır çok alelacele oldu herşey ama kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?