Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım ya.birlikte yaşlanın torunlarınızı görün inş....

biraz daha beklesem denizi yakalayacakmısım ama kısmet olmadı valla.
sabahtan ta işlerim vardı anca geldim sekerler.
sevim Allah yardımcın olsun versinler su raporu filan hallolsun işlerin.
denizim sende su hastane yollarında yıruldun artık.inş. son tedavin olur canım

tuanayım iyimisin nasıl oldu bu hırsızlık olayı merak ettim.annenler de iyidir inş. cok kayıp yoktur.

nursimcim haberini bekliyoruz canım ya.cok heyecanlıyım

selam sekerler..dısarı cıkmıtım bika. iş için yaz gelmiş haberim yok korkunç bir sıcak var dısarıda ya anlatamam size kafam catlladı cok feci gunes carpması oldum ben.

özlemcim senin sayfan acık mı kaldı..hala asagıda görünüyorsun bugun neler yaptı kayınvaliden yemekte yöresel olarak.
bugday corbası olarak biliriz bizde yarma dediğini.keşkek yapılırken yapılır cogunlukla.soguk ayran gibi olanı bile ben sıcak içerim naneli super olur.yemekler aynı isimler farklı sanırım.içli köfte rüyama girdi zaten.

oh be manyak katil yakalanmıs ne tipsiz bir herif heryerinden suc akıyor keyfe keder mi öldürdü ne anlamadım ne istedi o insanlardan.
bi de anlatmıslar yok efendim robot resim kandırmacaydı da filan dı ne anlatırsınız sizde saklı kalsın.iyi ki bi yakaldılar.marifet sanki.mecburlar zaten yakalamaya görevleri bu.

nursim geldi yine aklıma canım ne oldu gelişşmelerden haberdar etmedin bizi hala.
tel numaran olsa arardım ya.

gamze hala yok eşini görüyorum face de dicem su kız da girsin azcık izin verde özledik arkadasımızı kızı cok yoruyorsunuz diye.
olmaz ki böyle.hala kaynanası yanında herhalde.

selam sekerler..dısarı cıkmıtım bika. iş için yaz gelmiş haberim yok korkunç bir sıcak var dısarıda ya anlatamam size kafam catlladı cok feci gunes carpması oldum ben.

geçmiş olsun canım ya dikkat et valla burada yağmur var 2 gündür yarına düzelir inşallah...

yok canım ya bilgisayarı yeni açtım dışardaydık yeni geldim... bugün yöresel değil sizin dünkü menü gibi taze fasülye, pilav, salata falan diyordu en son.... evet buğday çorbası olabilir bende bayılıyorum ya... canım ya kıyamam keşke yakın olsanızda gönderebilsek ...

evet ya zaten mardinli çıktı daha ne olsun pis sapık... bunlar ülkenn her türlü kamburu ya pislikler... olasalar güllük gülistalık yaşayacağız her türlü şerefsizlik bunlarda... tab yakalayacaklar yok oturup bekleselerdi bari allah allah...

ama özlemcim o menü benim değil burp le semranın dı.
semra demişken o nerde bugun ya bi de dogurmasın hiç haberimiz olmaz valla.

ben taze fasulyeyi annem pişirirse yerim ancak pazara git al ayıkla pişir nerdeeee bende o vakit.

sizin tatilde uzun oldu canım ya.akıllısınız siz yazın kendi tatilinizi sahilde kullanmak için aradan cıkarırsınız di miii senin minikler napıyor canım bu hafta onu merak ettim şimdi ben.

bugun yine sıfır verecegim herkese nerdesiniz ayoll
benim zopalar yetmiyorsa baska yontemlerde bulurum merak etmeyin şekerler.

ben senin demedim canım ya dün sizin menülere benziyor dedim... valla benimde aklıma geliyor ne yalan söyleyeyim:))) bende daha hiç pişirmedim bu sene çıksın yaparım bende çok yaparım. yok ya hiç öyle üşünmedik yazada kısmet olursa geliriz zaten.... benimkilere diğer öğretmenimiz bakıyor... aman ne yaparlarsa yapsınlar ya zaten beton kafa heps işlemiyor hiçbir şey ben kendimi yorduğuma kalıyorum ailelerde kızları 8. sınıfatan çıksın yetiyor böyle bir mantığa hizmet etmekte beni inanılmaz yoruyor tabi çünkü destek hiç yok malesef....

aksam kayınvalideme yemege gidecegiz annemlerde olacak netin basına gecebilrsem görüsürüz kızlar.
hadi ben cıkıyorum herkes gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…