Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sana vermem sekerim sen burdasaın
bende semranın teli de yok ki arasam burp e ulaşıp ordan semrayı ulaşıcam aksamda girmezse belki gezmeye gitmiştir.

özlemcim valla isin zor canım ya zihniyet kötu ailelerdeki.

özlemcim bende buğday çorbası diye biliyorum eşim çok seviyor sık sık yapıyorum kışın sıcak olanını yazın soğuk olanını içli köfte de burda öğrenmiştim uzun zamandır yapmıyorum dışarı yemeğe gittiğimizde yiyoruz yetiyor
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun 24 nisanda bizim evlilik yıldönümümüzdü

denizcim eşinin erken gelmesine sevindim şimdiden gözün aydın

sevimcim hadi bakalım dualarımız seninle inşallah raporun en kısa zamanda çıkar

özlem yıldönümünüz kutlu olsun şekerim
bi daha kine iiinşallah bebişin göbüşünde değil kollarında olur:))))))))))))))))))
26 nisan da bizim çıkma yıldönümümüzdü:)))))
bakın yine çok ortak nokta çıktı:)))))

eşim dün gece bana azcık sitem etti
hep aynı şeyleri yapıyomuşum keyfim yokmuş üzülüyomuş
dışarı çıkalım diyomuş çıkmıyomuşum balkonda oturalım diyomuş yok diyomuşum
net in başındayken dünyayla alakamı kesiyomuşum dediklerini duymuyomuşum((((
hepsi doğru eksik bileeee
doğru düzgün yemek bile yapmıyodum kaç gündür
yeşil mercimek
tarhana çorrbası patates salatası
bi de cacık yaptım bugün yeşil mercimeği çok sever
gelirken de saçımı başımı düzeltiym de gönlü olsun
o deyince farkettim gerçekten
son günlerde hiç bi iş yapmıyorum ama hiç bişeye vaktim de yok:))))))

denizcim hayırlısı canım yeter nazlandığın deniz bebek gel artıııık:))))))
bebingim denk gelemedik (((akşama da çok giremem sanırım azcık gönlü olsun adama eziyet ediyorum resmen:))))))
seviim sen de gel bize özlemle yapın içli köfte:)))ben de getir götür işi yaparım:)))

kızlar kociş yolda eli kulağında valla kumanız oldu kızlar söyliiim semrayı merak etmişsiniz özlem bebing ama konuşmaların arasında tünaydın demiş :))) farketmemişsiniz :))))
içli köfte evett yapalım bende çok yapmak istiyorum canım istedi bizim buralarda varmıydı acaba valla aradım eşime verdim siparişi :))))) bakalım bulabilecekmi :))))
nasııl yorgunum anlatamam size off bugün çok yoruldum perşembe cumada yorucu oluyor ((
bir mayısta kocişi işe yoollamayacağım zaten iş yeride taksimde allah korusun başına birşey gelir
hehe nasıl laftan lafa atlıyorum
buaarada benim uzmanlık alanımdan abur cuburdan bahsetmişsiniz eşim ve ben tam bir manyağız bu konuda genç kızken bilgisayar masamın hemen yanında kalorifer peteği dururdu orada bir kova jelibonlu şeker timsahlı falan onu kaloriferin üzerinde ısıtırdım ısıtırdım sonra onun plastik maşası ile koca bir parça haline getirir kemire kemire yer bir yandanda bilgiayarda oyun oynardım :))) şimdi evlendim ne değişti hiiç çok şekerciler bize çalışıyor eşimle yarış yapıyoruz şeker yeme yarışı
bu arada kızlar browni intense muhteşem kesinlikle dadundan yenmiiiii adet yaklaştı nasıl pis boğaza vurdum dimi :)))

özlemcim beğendinmi yaptığını hepimizi kudurttun içliköfte diyerek :))))
mavicim kociş sabretmiş sabretmiş çorba salata yiyince çorap söküğü gibi dökülmüş :))))))))))))))))))) ne yaparsan yap erkek milletini aç bırakma tecrübeyle sabittir :))))))))))

bugün doyacak
soğan bile bitmiş evede farketmemişim:))))))))

kızlar yaaa ben hala adet olmadıııııım((((((((((((((((gebelikte yok napıcam yine mi doktor(((
browni intense i ben beğenmedim baydı birazcık beni((
halbuki öyle kolay kolay tatlı ağır gelmez bana:)))))

özlemcim yıldönümünüz kutlu olsun canım birdahakine boş geçmeyin inşallah geçen yıldönümümüz geldi aklıma ikinci aşılamadan sonra zırlayarak geçirmiştik (((((((((

kızlar yaa istanbul çok soğuk yalancı güneş var kombiyi yaktım banamısın demiyor ev iki kat kolay ısınmıyor ( üşüdüüm

ya bugün gazetede okudum siirtte üç ve iki yaşında bebeğe 9 yaşlarında çocuklar tecavüz etmiş ve birini öldürmüşler ben asıl ona dumur oldum hemen yanıbaşında bir haber daha adam yıllarca tecavüz ettiği kızının kendinden olan çocuğuna aynı zamanda torununa tacizde bulunmuş yyyyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh

özlemcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,bu yılınız bebekle taçlansın inşallah..

selam sevim
çıtır annemizde gelmiş semracım bebing seni meşalelerle arıyor :)))

özleeeem evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nice yıllara anane dede olun emi...
sevimcim allah kolaylık versin ayak tabanlarım sızlıyor araba da gününde yoktu neyse aldım akşam üstü ama iş işten geçti..üstüne birde dolmuşcuyla gridik birbirimize üstümden geçecek sanki manyak dat dat korna üstüne de tuanayım aradı ne zaman arasa bende bir stres yani az da osla yedim zopayı rahat olcam tuanayım söz.bütün dolmuşculara gülücük atcam bundan sonra:)))bayılıyorum bu kıza ya ne zaman zorda olsam psikolojik destek:))
mavicim iyi yapmışsın biraz kendine gel dimi hem seninde moralin düzelir..

başka unuttuğumvarsa kusura bakmayın kızlar kafam ve ayaklarım su topladı:))
gelelim bana ilk iğnemi 16 itibariyle vurdum sorun yokmuş tahlillerde..iğnelerimi aldım pazratesiye kadar yetecek pazratesi kontrol..
özlemcim hem sana da cevap vermiş olayım eşim salı günü geliyor nasipse..aşılamaya yetişecek yani yetişmezse söyledim yoldan bir amca çevircem tamam çevir dedi:))töbe yarabbim..

gelelim doktorun yasa va kanunla ilgili ve uyulması gerekenleri anlattığı görüşmeye..
1-2 yumurtadan fazla büyürse aşılama iptal edilcek ya da hastanın talebine göre tüp bebeğe çevrilecek..sizce gerçekten 2 den fazla olursa iptal edilir mi?ve ben ballı karışımları yapmayacağım ya doktor çok korkuttu bana akıl verin karışımları yaparsam birde çok olursa sonra pişman olurum ..
2-bu bomba..aşılama boyunca sonuç alınana kadar ilişki kesinlikle yasak...
adamın başının etini yedim izne çık evde ol aşılama da ilişki var kardeşin gelecek diye hepsi boşunaymış..doktora ayrıntılı sordum zaten hasta doktor değil nerdeyse 2 hekimdik yani:))
o da ayrıntılı anlattı aslında bana da mantıklı geldi..Doktor:biz ege üni.tüp bebek merkezi olarak(aşılamam tüp bebekte oluyor) aşılama ve tüp bebekte ilişki önermiyoruz dedi..rahim içindeki kasılmadan dolayı aşılama öncesi ilişki olursa rahimin hazır posizyonunu bozabilirmiş..aşılamadan sonra olan ilişki de uygun olan ortamı bozarmış ben türkçe anlattım size ..kısacası göze almıyoruz dedi ayda 2 aşılama da çok saçmaymış hiç anlamı yokmuş..zaten en uygun zamanı ayarlıyorlarmış en iyi spermleri veriyorlarmış..kafam allak bullak bir yanım doktoru dinleme aşılamadan sonra devam et diyor bir yanımda doktorun dinle diyor bilmiyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…