Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anaaam bebing çatlıcak aşağıda kimleri görüyorum
sevim mavi semra deniz :)))))

selam sevim
çıtır annemizde gelmiş semracım bebing seni meşalelerle arıyor :)))

evet tatlım geldim.bugün ablam izinliydi onunla kadıköye gittik.gecelik aldım yedek diye,hastaneye götürüceğizi çantamızı,iç çamaşırlarımızı tamamladık,hiçbir eksiğimiz kalmadı.bitek loğusa terliği bulamadım istediğim gibi.twigyde varmış baktım ama bulamadım,biraz araştırmam lazım.çantamızın eksikleri bitti.

bebingim nerelerde yahuu?şimdide ben arıyorum onunaniknanik

ya ist. çoook soğuk......ama iyide oldu,hiç ayaklarım şişmiyoo.

aşağıda 5 kişiyiz:))

burpcum burası da serin ama yine kısa kolluyla dolaşıyorum ..kombi ayktığına göre baya soğuk olmalı..

sorma bir yandan haberler açık izmirden girdi siirtten çıktı artık nefret ediyorum ya 2 de şehidimiz var allah belalarını versin hepsinin...

burpcum sen nasılsın?benim kayınvalidem güzel yapar içli köfteyi.geldiğinde yaptırıım,sende gelir yersin.tamam mı canım?

sevim naptın halletin mi rapor işlerini..benim ilk defa işim devlet kapısında yolunda gitti bugün inşallah sonu da güzel olur..

özlemişmisin anacım iğneleri ben çok alışmıştım iğne vurulmadan bir eksiklik hissediyorum
ya denizim demek yasak ha yani ilk aşılamada bize bir gün sonra deneyin demişlerdi bizde tatildeydik zaten farklı bir yerde yaptırmak iyi oluyor demekki bak yöntemlerde farklı
anacım sen gelde istanbulun dolmuşçularına gülücük dağıt valla affetmezler kısırlık mısırlık fayda etmez üçüz beşiz doğurturlar töbe :))) öğğğğğğğğğğğğğğğğğ bendedim ben tiksindim :)

ozman geri zekalı dr bana neden aşıdan sonragünü birlik gircen dedi bunlar bizle dalgamı geciyorlar bugün zaten beni sinir ettiler şimdide konseyin onayını bekliycem sonrada heyetin heyettende 3haftada anca çıkarmış

semracım işteydim çok yorucuydu bugün içli köfteyi öslem yapacak bize kudurttu bizi :))))))
ablamında eksikleri aynı ben ona 7 aylıktı daha tvigyden aldırmamıştım delimisin sen yazın doğuracaksın bunlar kışlık demiştim :)))) hala daha oda bulamadı crokslar olmazmı yaa ne güzel bayılıorum onlara ben plajda hep onlardan giyiyorum kokoş terlikleri hiç sevmem evdede hayvanlı terlik giyerim genelde yazında gene crocks :))))
semracım şişmemek için bol boool suuuuuuu canım benim başka çare yok

denizcim benim doktorumda aşılamadan sonra kesinlikle ilişkiyi önermişti,şansınızı arttırır demişti,bilmiyorum seninki neden böyle dedi.anacım hepsii bi değişik..

ablamın bi arkadaşı var.37 yaşında.2. evliğini yaptı 1 yıl oluyor,bugün bizi aradı hamileymiş.demek ki yaş etken değil hamiş olmak için..

denizim
bence ballı karışımı kullanma
zaten büyütücek dozda ilaç alacaksın iğne gereksin bi de kist mist olur Allah korusun onla uğraşmayın
yoldan amca çevirme fikri çok komik:)))))))garibim o da çevir demiş:)))))
ne güzel iyi bi merkezde yaptırıyosun aşılamayı burda benim pek şansım yok pek sallamıyo adam
benim çatlatma iğnesinden 2 gün sonra hatta daha geç yapıldı ki yumurtam iğneden önce çatlamış
çünkü iğneden 14 gün sonra adet olmam lazımdı ben 12 gün sonra oldum
boşuna aşılandım stres yaptım hormon aldım yani(((
çok şanslısın inşallah gelir bebek biz de bayram ederizzz
aayyyyyyyyyyyyy valla çok çok sevinirim bi düşündüm de ne güzeeeeeelll

sevimcim genelde ilişki öneriyorlar yaa denizim girsenmi yaaa off sonuçta yumoşlar ona göre hazırlanıyor onların bıraktığı spermler tutmazsa bir sonrakiler tutar ayy ne bileyim yaaa anketmi yapsak kk da bilemedimki herkezde ilişki öneriyor hatta aynı gün bile öneren var ona kalsa normal yolla hamile kalanlar bilmeden düşürürler nebileyimki bilemedim semracım sen ne yapmıştın

mavicim çatlatma iğnesinden tam 36 saat sonra aşılama yapılması gerekiyor ne eksik ne fazla en fazla yarım saat oynatıyorlar okonuda çok hassas davranıyorlar

aslında benim bitane sarı arkadan bağlamalı crocksum var ama ne biliim,bende böyle süslü bişeyler arıyorumboshayallersmileçoğu şeyde şaşaa hoşuma gitmez ama nedense zevkin değişmeye başladı.kokoşmu ne olcass kızımla nee??su içiyorum çok bol ama sonrada wc olayı beter.zaten sanki ada parmağını şeyime sokuyo gibi oluyo,wcden çıkamıyorum,rezil oldum dışarı çıkınca..

ne o bebingim gözlerinmi pörtledi arada bebingede laf atayım giirince iyicene çatlasın :)))))

allah seni ne yapsın gül gül öldürdün beni :))))))))))) aşağı indi diyorlar ya yavaş yavaş doğum yoluna doğru yol alıyor ve oda idrar torbana baskı yapıyor
evet zevkler değişken 18 imde siyah giyen metalci 32 imde şeker pembe giyiniyorum :))))

benim doktorum aynı gün ve sonraki günler için kesinlikle önermişti.bizde aynı gün yaptık ama şartlanmış gibi olduğumuz için tam istediğimiz gibi olmadı ama sonuçta oldu,sonraki günlerdede yapmıştık.bence kesinlikle ilişki olmalı.sonuçta vücudun hazırlanıyor,ilk atışda yani aşılamada olmasa sonrakilerde olur.belki bizimde öyle olmuştur,bilemiyoruz ki.bence yapın:dance:

mavicim bende yapmayı düşünmüyorum ya doktor çok netti ya
2 den fazla yumurta büyüme konusunda da ilşki konusunda da..ayy kafayı yiyeceğim..kimi gördüysem ilişki kesinlikle öneriliyor aylar öncesinden plan yaptık sırf evde olsun diye anlamadım yaa..

delikafadulden,delikafaduldenöyle ama tarif olarak aynen değim gibi.laelaelaelaelae

valla ya yaş ilerledikçe kokoş oluyoruz,senin kaynana gibi.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…