selam sevim
çıtır annemizde gelmiş semracım bebing seni meşalelerle arıyor :)))
özleeeem evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nice yıllara anane dede olun emi...
sevimcim allah kolaylık versin ayak tabanlarım sızlıyor araba da gününde yoktu neyse aldım akşam üstü ama iş işten geçti..üstüne birde dolmuşcuyla gridik birbirimize üstümden geçecek sanki manyak dat dat korna üstüne de tuanayım aradı ne zaman arasa bende bir stres yani az da osla yedim zopayı rahat olcam tuanayım söz.bütün dolmuşculara gülücük atcam bundan sonra:)))bayılıyorum bu kıza ya ne zaman zorda olsam psikolojik destek:))
mavicim iyi yapmışsın biraz kendine gel dimi hem seninde moralin düzelir..
başka unuttuğumvarsa kusura bakmayın kızlar kafam ve ayaklarım su topladı:))
gelelim bana ilk iğnemi 16 itibariyle vurdum sorun yokmuş tahlillerde..iğnelerimi aldım pazratesiye kadar yetecek pazratesi kontrol..
özlemcim hem sana da cevap vermiş olayım eşim salı günü geliyor nasipse..aşılamaya yetişecek yani yetişmezse söyledim yoldan bir amca çevircem tamam çevir dedi:))töbe yarabbim..
gelelim doktorun yasa va kanunla ilgili ve uyulması gerekenleri anlattığı görüşmeye..
1-2 yumurtadan fazla büyürse aşılama iptal edilcek ya da hastanın talebine göre tüp bebeğe çevrilecek..sizce gerçekten 2 den fazla olursa iptal edilir mi?ve ben ballı karışımları yapmayacağım ya doktor çok korkuttu bana akıl verin karışımları yaparsam birde çok olursa sonra pişman olurum ..
2-bu bomba..aşılama boyunca sonuç alınana kadar ilişki kesinlikle yasak...
adamın başının etini yedim izne çık evde ol aşılama da ilişki var kardeşin gelecek diye hepsi boşunaymış..doktora ayrıntılı sordum zaten hasta doktor değil nerdeyse 2 hekimdik yani:))
o da ayrıntılı anlattı aslında bana da mantıklı geldi..Doktor:biz ege üni.tüp bebek merkezi olarak(aşılamam tüp bebekte oluyor) aşılama ve tüp bebekte ilişki önermiyoruz dedi..rahim içindeki kasılmadan dolayı aşılama öncesi ilişki olursa rahimin hazır posizyonunu bozabilirmiş..aşılamadan sonra olan ilişki de uygun olan ortamı bozarmış ben türkçe anlattım size ..kısacası göze almıyoruz dedi ayda 2 aşılama da çok saçmaymış hiç anlamı yokmuş..zaten en uygun zamanı ayarlıyorlarmış en iyi spermleri veriyorlarmış..kafam allak bullak bir yanım doktoru dinleme aşılamadan sonra devam et diyor bir yanımda doktorun dinle diyor bilmiyorum artık..
sevim naptın halletin mi rapor işlerini..benim ilk defa işim devlet kapısında yolunda gitti bugün inşallah sonu da güzel olur..
semracım işteydim çok yorucuydu bugün içli köfteyi öslem yapacak bize kudurttu bizi :))))))
ablamında eksikleri aynı ben ona 7 aylıktı daha tvigyden aldırmamıştım delimisin sen yazın doğuracaksın bunlar kışlık demiştim :)))) hala daha oda bulamadı crokslar olmazmı yaa ne güzel bayılıorum onlara ben plajda hep onlardan giyiyorum kokoş terlikleri hiç sevmem evdede hayvanlı terlik giyerim genelde yazında gene crocks :))))
semracım şişmemek için bol boool suuuuuuu canım benim başka çare yok
aslında benim bitane sarı arkadan bağlamalı crocksum var ama ne biliim,bende böyle süslü bişeyler arıyorumboshayallersmileçoğu şeyde şaşaa hoşuma gitmez ama nedense zevkin değişmeye başladı.kokoşmu ne olcass kızımla nee??su içiyorum çok bol ama sonrada wc olayı beter.zaten sanki ada parmağını şeyime sokuyo gibi oluyo,wcden çıkamıyorum,rezil oldum dışarı çıkınca..
sevimcim genelde ilişki öneriyorlar yaa denizim girsenmi yaaa off sonuçta yumoşlar ona göre hazırlanıyor onların bıraktığı spermler tutmazsa bir sonrakiler tutar ayy ne bileyim yaaa anketmi yapsak kk da bilemedimki herkezde ilişki öneriyor hatta aynı gün bile öneren var ona kalsa normal yolla hamile kalanlar bilmeden düşürürler nebileyimki bilemedim semracım sen ne yapmıştın
allah seni ne yapsın gül gül öldürdün beni :))))))))))) aşağı indi diyorlar ya yavaş yavaş doğum yoluna doğru yol alıyor ve oda idrar torbana baskı yapıyor
evet zevkler değişken 18 imde siyah giyen metalci 32 imde şeker pembe giyiniyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?