benim doktorum aynı gün ve sonraki günler için kesinlikle önermişti.bizde aynı gün yaptık ama şartlanmış gibi olduğumuz için tam istediğimiz gibi olmadı ama sonuçta oldu,sonraki günlerdede yapmıştık.bence kesinlikle ilişki olmalı.sonuçta vücudun hazırlanıyor,ilk atışda yani aşılamada olmasa sonrakilerde olur.belki bizimde öyle olmuştur,bilemiyoruz ki.bence yapın:dance:
deniiiz zaten kocanı özlemiş olacaksın ama orgazmdan dolayı rahimdeki kasılma olumsuz etkilerse olmaması mantıklı olabilir
bulamadım valla bi çözüm
özlemişsindir kocanı deneyebilirsin aslında:))))))
amaaaaan ne biliym karar veremedim
sana vermem sekerim sen burdasaın
bende semranın teli de yok ki arasam burp e ulaşıp ordan semrayı ulaşıcam aksamda girmezse belki gezmeye gitmiştir.
özlemcim valla isin zor canım ya zihniyet kötu ailelerdeki.
özlemcim bende buğday çorbası diye biliyorum eşim çok seviyor sık sık yapıyorum kışın sıcak olanını yazın soğuk olanını içli köfte de burda öğrenmiştim uzun zamandır yapmıyorum dışarı yemeğe gittiğimizde yiyoruz yetiyor
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun 24 nisanda bizim evlilik yıldönümümüzdü
denizcim eşinin erken gelmesine sevindim şimdiden gözün aydın
sevimcim hadi bakalım dualarımız seninle inşallah raporun en kısa zamanda çıkar
özlem yıldönümünüz kutlu olsun şekerim
bi daha kine iiinşallah bebişin göbüşünde değil kollarında olur:))))))))))))))))))
26 nisan da bizim çıkma yıldönümümüzdü:)))))
bakın yine çok ortak nokta çıktı:)))))
eşim dün gece bana azcık sitem etti
hep aynı şeyleri yapıyomuşum keyfim yokmuş üzülüyomuş
dışarı çıkalım diyomuş çıkmıyomuşum balkonda oturalım diyomuş yok diyomuşum
net in başındayken dünyayla alakamı kesiyomuşum dediklerini duymuyomuşum((((
hepsi doğru eksik bileeee
doğru düzgün yemek bile yapmıyodum kaç gündür
yeşil mercimek
tarhana çorrbası patates salatası
bi de cacık yaptım bugün yeşil mercimeği çok sever
gelirken de saçımı başımı düzeltiym de gönlü olsun
o deyince farkettim gerçekten
son günlerde hiç bi iş yapmıyorum ama hiç bişeye vaktim de yok:))))))
denizcim hayırlısı canım yeter nazlandığın deniz bebek gel artıııık:))))))
bebingim denk gelemedik(((akşama da çok giremem sanırım azcık gönlü olsun adama eziyet ediyorum resmen:))))))
seviim sen de gel bize özlemle yapın içli köfte:)))ben de getir götür işi yaparım:)))
özlemcim beğendinmi yaptığını hepimizi kudurttun içliköfte diyerek :))))
mavicim kociş sabretmiş sabretmiş çorba salata yiyince çorap söküğü gibi dökülmüş :))))))))))))))))))) ne yaparsan yap erkek milletini aç bırakma tecrübeyle sabittir :))))))))))
bugün doyacak
soğan bile bitmiş evede farketmemişim:))))))))
kızlar yaaa ben hala adet olmadıııııım((((((((((((((((gebelikte yok napıcam yine mi doktor (((
browni intense i ben beğenmedim baydı birazcık beni((
halbuki öyle kolay kolay tatlı ağır gelmez bana:)))))
özlemcim yıldönümünüz kutlu olsun canım birdahakine boş geçmeyin inşallah geçen yıldönümümüz geldi aklıma ikinci aşılamadan sonra zırlayarak geçirmiştik(((((((((
ya bugün gazetede okudum siirtte üç ve iki yaşında bebeğe 9 yaşlarında çocuklar tecavüz etmiş ve birini öldürmüşler ben asıl ona dumur oldum hemen yanıbaşında bir haber daha adam yıllarca tecavüz ettiği kızının kendinden olan çocuğuna aynı zamanda torununa tacizde bulunmuş yyyyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh
özlemcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,bu yılınız bebekle taçlansın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?