Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslar ben kaçtım geliyo benimki:)))
sofra hazırlıym mutlu olsun azcık:))))
öptüm herkesleriiiiii

bak şimdi hatırladım semra şartlanmış gibi diyince ilk aşılamada eşim bir korkmuştu zarar verecem diye birde tatildeydik farklı bir ortam en boktan ilişkiydi heu heu

deniiiz zaten kocanı özlemiş olacaksın ama orgazmdan dolayı rahimdeki kasılma olumsuz etkilerse olmaması mantıklı olabilir
bulamadım valla bi çözüm
özlemişsindir kocanı deneyebilirsin aslında:))))))
amaaaaan ne biliym karar veremedim

zaten öncesinde olamayacak geldiği gün perhize girecek aşılama olur sonraki günde başlarız ya..aşılama sanki mattah birşey semra lafım senden dışarı:)))
amaaan o zamana var daha ama strese sokuyorlar adamı ya yok iptal edilir o kadar para ver valla yolarım adamı...yolamam kağıt imzalattılar((
kısmet artık..
mavicim sorma ya ben gerçekten bugün bir kere daha şanslı olduğumu anladım evim hast.neye 10 dk..kan vermek için isimlerimizin söylenmesini beklerken etrafımda ki bayanlar manisa salihli,izmir torbalı ve balıkesir bandırmadan gelenlerdi....

maviii yeni geldi aklıma yazmaya dalınca unuttum..seninkiler gelmediii ayyyy inşallah hiç beklenmedik anda gelmiştir bakma sen belki çıkmamıştır idrarda..hayırlısıı...

hehe kociş içli köfteyi almış geliyor aradı ben yimek hazırlamaya başlıyayım anaaa aşağıda bebingi görüyorum paparalanmadan kaçayım

iki ucu moklu değnek:)))
neyse bakacağız artık ben pazartesi gidince hastaneyi kolocan edeyim..smyrna da aşılama yapıyorlar
doktor serbest bırakıyor anlamadım bu işi..

kızlar bende kaçtım cumaya misafir gelecek menü çıkarmam lazım ona göre eksik varsa yarın alacağım..
öptüm herkesi..

bende çıkıyorum kızlar.kocişim geldi,yemeğ,m,z, ablam hazırladı bende gidip masaya kuruliyim dimi..konuşuruz akşama.

hepinizi çoook seviyoruzzzzz..(ADA ve ANNESı)

sana vermem sekerim sen burdasaın
bende semranın teli de yok ki arasam burp e ulaşıp ordan semrayı ulaşıcam aksamda girmezse belki gezmeye gitmiştir.

özlemcim valla isin zor canım ya zihniyet kötu ailelerdeki.

evet canım malesef öyle ama ne dersen de kabul ettiremezsin kendi bildikleri doğru ve burunlarının dikine giderler ...bende bunlara hizmet edeceğim diye ölüyorum bu ne yaman çelişki anlamadım...

canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan evet sanırım aynı çorbadan bahsediyoruz:) hımm sizinde kutlu olsun nice güzel yıllara inşallahhhhhh... 24 nisanda görümcemim nişanını yaptık bizde...:teytey:

çok teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan evet y yine ortak noktalar var ne güzel birde hep beraber hamiş kaldıkmıydı tamamdır:))) kendine bu kadar koyverme ne günlerle akşam ettim bende zaman zaman yokladı beni yokluğu ama yine sıkıca sarıldım hayata ... olana ölene çare yok işte ne apalım sende kendine dikkat et eşini üzme ....a.s.

ay ama ben b,lmiyorumki kaynanamıda getirsem olur mu:))?bilmiyorumkismile

canım ya yakın olsa gönderirdim valla... cokacimcoook

hey allahım nasıl fark etmedin ya:)) nasıl yani tatlı istemiyorsun adet gecikmiş kız var mı birşeyler yoksa... ayyyyy inşallah vardır :Saruboceq::CüvCüv:

özlemcim yıldönümünüz kutlu olsun canım birdahakine boş geçmeyin inşallah geçen yıldönümümüz geldi aklıma ikinci aşılamadan sonra zırlayarak geçirmiştik (((((((((

canım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan inşallah dediğin gibi olur.... inşallah sizde bir dahaki sefere bebişle karşılarsınız... :CüvCüv: allah zırlatmasın bir daha :Saruboceq:

doğuda çalışan biri olarak şunu söyleyebilrimki orada ister tecavüz olsun ister öldürülsün para karşılığında herşey kapatılır bu böyle biline... her ne kadar olay duyduysak hep böyle kapatıldı çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…