slm canlarımözlemcim evlilik yıl dönümün kutlu olsun dilerimsenye bebekle girersin
semracım işteydim çok yorucuydu bugün içli köfteyi öslem yapacak bize kudurttu bizi :))))))
ablamında eksikleri aynı ben ona 7 aylıktı daha tvigyden aldırmamıştım delimisin sen yazın doğuracaksın bunlar kışlık demiştim :)))) hala daha oda bulamadı crokslar olmazmı yaa ne güzel bayılıorum onlara ben plajda hep onlardan giyiyorum kokoş terlikleri hiç sevmem evdede hayvanlı terlik giyerim genelde yazında gene crocks :))))
semracım şişmemek için bol boool suuuuuuu canım benim başka çare yok
denizim
bence ballı karışımı kullanma
zaten büyütücek dozda ilaç alacaksın iğne gereksin bi de kist mist olur Allah korusun onla uğraşmayın
yoldan amca çevirme fikri çok komik:)))))))garibim o da çevir demiş:)))))
ne güzel iyi bi merkezde yaptırıyosun aşılamayı burda benim pek şansım yok pek sallamıyo adam
benim çatlatma iğnesinden 2 gün sonra hatta daha geç yapıldı ki yumurtam iğneden önce çatlamış
çünkü iğneden 14 gün sonra adet olmam lazımdı ben 12 gün sonra oldum
boşuna aşılandım stres yaptım hormon aldım yani(((
çok şanslısın inşallah gelir bebek biz de bayram ederizzz
aayyyyyyyyyyyyy valla çok çok sevinirim bi düşündüm de ne güzeeeeeelll
zaten öncesinde olamayacak geldiği gün perhize girecek aşılama olur sonraki günde başlarız ya..aşılama sanki mattah birşey semra lafım senden dışarı:)))
amaaan o zamana var daha ama strese sokuyorlar adamı ya yok iptal edilir o kadar para ver valla yolarım adamı...yolamam kağıt imzalattılar((
kısmet artık..
mavicim sorma ya ben gerçekten bugün bir kere daha şanslı olduğumu anladım evim hast.neye 10 dk..kan vermek için isimlerimizin söylenmesini beklerken etrafımda ki bayanlar manisa salihli,izmir torbalı ve balıkesir bandırmadan gelenlerdi....
hehe kociş içli köfteyi almış geliyor aradı ben yimek hazırlamaya başlıyayım anaaa aşağıda bebingi görüyorum paparalanmadan kaçayım
kızlar bende kaçtım cumaya misafir gelecek menü çıkarmam lazım ona göre eksik varsa yarın alacağım..
öptüm herkesi..
bende çıkıyorum kızlar.kocişim geldi,yemeğ,m,z, ablam hazırladı bende gidip masaya kuruliyim dimi..konuşuruz akşama.
hepinizi çoook seviyoruzzzzz..(ADA ve ANNESİ)
bende çıkıyorum kızlar.kocişim geldi,yemeğ,m,z, ablam hazırladı bende gidip masaya kuruliyim dimi..konuşuruz akşama.
hepinizi çoook seviyoruzzzzz..(ADA ve ANNESİ)
sağol özlemcim..aslında herşey kısmet ama rahatım ya tek stresim zaten az içiyordum da
zigarayı kestik mecburen çenem ağrıdı sakız çiğniyorum bi de ağzım hiç boş kalmayacak galiba gelsin kilolar aman bebiş gelsinde kamufule ederiz ama gelmezse durum vahim..neyse bu ilişki konusu hariç kafam nedense rahat..nursimden bana geçti
bu arada nursimde hiç yazmadı noldu kaç hücreli oldu transfer ne zamandı..
menüm kızlar
cumaya denk geldiği için ve dualarımı bitirdikten sonra hayır yapamamıştım irmik helvası yapacağım hem misafirlere hem de komşulara dağıtırım..
irmik helvası
elmalı cevizli turta
mercimek köftesi
kaşarlı patatesli börek
2 tatlı 2 tuzlu nasıl..belki üşenmezsem yaprak sarması da eklerim..
ooooooo çayı demlede geleyim ben...cokacimcoook
gel tatlım valla süper olur ya keşkek yaparsın sende..
canım istedi valla
bizim burda meşhurdur düğün yemeklerinde kazanlarla yapılır erkekler karıştırır bizim burda dediysem köyde falan..baya oldu yemeyeli yaww..
kızlar akşam üzeri sayfayı kapatmamla tvde bir haber gördüm şoka girdim eski iş arkadaşımın lösemi olduğunu biliyordum bunun üzüntüsünden kocası yazın kalp krizinden ölmüş kendiside bugün ölmüş cenazesini gördüm tvde nasıl üzüldüm anlatamam oğlunu çok severdi 13 yaşında oğlu tek kaldı bu hayatta aniden kocası show tv de spor spikeri iidi kendiside çok başarılı bir spikerdi eski trt ci nasıl içim acıdı anlatamam daha 40 yaşındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?