Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim çok teşekkür ederim canım... ohhh ne güzel enişte geliyor demek:)) oldu canım yoldan geçenle yapacakmış töbe töbe hayır ya tüpçüden ya sütçüden hesabı:)))

artık çalışır uğraşır yaparım ne yapayım:))) ama sonra yok olmamış taş gibi ya da pişmemiş demeyin ha...

bende sırf bu yüzden mayıs aşılamamı yaptırmıyorum direkt tüp bebiş... ne gerek var o kadar iğneye hırmona ya o yüzden dengem şaştı....

burpum ya aslında doğru demişsin bir anket yapmak doğru olur... zevkler değişiyor kesinlikle katılıyorum buna... bizede dr 5 gün üstüste demişti...

canım benim herşey kısmet inşallah olacak inşallahhhhhh:Saruboceq:

sağol özlemcim..aslında herşey kısmet ama rahatım ya tek stresim zaten az içiyordum da
zigarayı kestik mecburen çenem ağrıdı sakız çiğniyorum bi de ağzım hiç boş kalmayacak galiba gelsin kilolar aman bebiş gelsinde kamufule ederiz ama gelmezse durum vahim..neyse bu ilişki konusu hariç kafam nedense rahat..nursimden bana geçti
bu arada nursimde hiç yazmadı noldu kaç hücreli oldu transfer ne zamandı..

menüm kızlar
cumaya denk geldiği için ve dualarımı bitirdikten sonra hayır yapamamıştım irmik helvası yapacağım hem misafirlere hem de komşulara dağıtırım..

irmik helvası
elmalı cevizli turta
mercimek köftesi
kaşarlı patatesli börek

2 tatlı 2 tuzlu nasıl..belki üşenmezsem yaprak sarması da eklerim..

kes tabi canım ya ne faydası oldu bugüne kadar sanki.... inşallah kamufle edebilirisin...

ooooooo çayı demlede geleyim ben...cokacimcoook

ooooooo çayı demlede geleyim ben...cokacimcoook

gel tatlım valla süper olur ya keşkek yaparsın sende..
canım istedi valla
bizim burda meşhurdur düğün yemeklerinde kazanlarla yapılır erkekler karıştırır bizim burda dediysem köyde falan..baya oldu yemeyeli yaww..

kızlar akşam üzeri sayfayı kapatmamla tvde bir haber gördüm şoka girdim eski iş arkadaşımın lösemi olduğunu biliyordum bunun üzüntüsünden kocası yazın kalp krizinden ölmüş kendiside bugün ölmüş cenazesini gördüm tvde nasıl üzüldüm anlatamam oğlunu çok severdi 13 yaşında oğlu tek kaldı bu hayatta aniden kocası show tv de spor spikeri iidi kendiside çok başarılı bir spikerdi eski trt ci nasıl içim acıdı anlatamam daha 40 yaşındaydı

olur canım ya ne demek yaparım valla bak onu yaparım işte:)) evet bizdede vardır hatta bizde mısırdanda yapılır... ya sende yaparsın pazzarda satılıyor nasılsa hem kolay ne var keşkekte...

başın sağolsun canım ya bende haberlerde gördüm bayanı adı neslihandı sanırım değil mi? nur içinde yatsın ne diyeyim gencecik yaşta hemde arkasında bir evlat bırakarak çok acı gerçekten allah hepsine sabır versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…