Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yine bişey ögrendik.demek kabul etmiyo serefsizler.etseler sasardım zaten.sanadda iyi gecelr sevimicm.

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldena.s

bu gece ugramayan kim varsa yarın gözü pörtlicek ahahaha çok hoşuma gitti.yademin ben cok mu abarttım hatalı mı davrandım acaba içimed ert oldu simdi tutaamadım kendimi ama.
aylardır yoktu soru sorarak girmiş mevzuya yarım saat gecemeden cevaplamadık diye sitem etmiş bende kızdım böyle olunca napıyım bi saysam kimler geldi kimler gecti diye..o kadar cok ki bazen aklıma geliyor sinir oluyorum.
evet semracım senin tedavini paylasmadık di mi asılama olduktan sonra gununu beklerken tanıstık.canım ya sen bırakmadın ya herkes yapmaz bunu

anaaaaa tuaanyı görüyorummmm

aklıma geldi bi ara bi pide reklamı var diyodunuz kimdi o canı ceiyodu ben hiç dnek gelemediydim...

demek gamzeyi..o da yok epeydir kaynanası hala evindeyse yuh diyorum valla kızın canı cıkmıstır
o gelsin onuda bi zopalarım ben giremicem dedide cok uzun sürdü

mavi gitmişti aama görünüyor semrada nursimde bi ben bi tuanay var aslında
ama o da yazmıyor ben gidiyorum artık göz kapaklarım agırlastı

Yuh yaaaa,oku oku gözlerim pörtledi,amma da kaynatmışsınız kuzular yaaa...Kıskandım şimdi...

Bu akşam misafirlerim vardı,yemekli geldiler,az önce gittiler...Ortalığı topla bak saat kaç olmuş...

çok üzüldüm allah hepimizin yardımcısı olsun bugün pek birşey yazamıyorum bend edoluyum fakat ruh halim pek iyi değil..aramızda hep görmek isteriz seni

denizim gece kusum sen gelirdin bu saatlerde yoksun ama.işlerin mi vardı...
belki eşinle konusuyorsundur canım.iyiki internet var dimi yoksa daha zor olurdu ayrılık sizin için..

sizin sohbetiniz sırasında deli gibi ağlıyor olmalıyım zaten akşam 19 dan beri hiç susmadım..duyan evden cenaze çıktı sanar ama rahatladım galiba biraz..şehitler bir yandan üstüne babam ve oğlum vardı sinemada izledim dvd de izledim ama sonrasının ne olacağını bile bile hem ağladım hem izledim yeni bitti ..
eşimle 3 gündür konuşamıyoruz tel çekmiyor yarın nasipse arar..

nolmuş ya
bu ne gerginlik
kızma ama bebing haklı
face girmek için zaman bulan burayada girer..
ben sana bugüne kadar face den birşey yazdım mı niye gelmiyorsun diye çünkü herkesin özgür iradesi
ama burda tedavi olmayan o kadar çok kişi var ki
bebing mavi özlem tuanay
hele hele semra o hamile ama inan paylaşacak şeyler bulunuyor
bazı günler bebek konusundan eser yok bu topikte giren zanneder ki bunlar kafayı yemiş
insan paylaşmak istediği zaman buluyor..
yeni tedavin hayırlı olsun
tüp bebk için özle hastanede yapılan aşılamalar geçerli değil diye biliyorum
sadece üniversite hastanesinden rapor çıkar da özelde yaptırısan geçerli diye biliyorum ama yinede araştırmanı tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…