yok boşverin suçlu benim...herkse iyi geceler...keyfinizi kaçırdım kusura bakmayın...net oldukça görüşüyorum onlarlada bu topik bilgisayarımda sık kullanılnılanlarda kayıtlıu kaybetmem için...eğer bir önemsemem olmasa girmezdim zaten...kendime yeni konu açardım kk dan olur biterdi...gerginliği ben yaratmadım alınganlık yok...herkes cvplamak zorunda değil...sadece atlanmak üzdü beni...önemsenmemek...bende tartışmıyorum bebing senle özel sorunum yok sen aynı beni sizi kullanıyomuşum gibi iki yüzlü insan durumuna düşürdün ben buna kızdım...neyse önemi yok...
problemi ben başlatmadım lütfen semra sen olsun yapma bunu soru yazdım kimse cvp vermedi dedim...bana ikiyüzlü muamelesi yapıldı...geri dön oku lütfen...bu kdr haksızlıkta olmaz ama tmm siz çok sık görüşüyosunuz anladım...haklı olsamda da haksızım size göre..
tünaydın fıstıklar....valla nasıl uyumuşum tam saat 13:00dü kalktığımda şimdide kahvaltı yapıcaz öğle yemeği niyetine sonrada bi iğnem var onu vurunmaya gidicem sol kalçama dokunamıyorm hala şişmiş ve morarmış şimdide sağdan vurdurucam ne yapıcam bilmiyorum....
kızlar adetim hala sökülemedi idrar testi yaptım
tabii ki tek çizgi:))))))))))))))))))))))))))))
yarın gitsem mi doktora yoksa bekliym mi bi kaç gün sökülür belki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?