Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım rahatlayacaksan yaptırasılamayı ama bırak artık su sigarayı canım ya lütfen mavicim.
dr a git bence.

burdayım sekerler..biraz dolaştık eşimle önce dalaştık tabi pazarları yaramıyor bize kavga eidyoruz nedense.özlemcim geldin miii

nursimcim çok az kaldı guzel sonuca cektiğin herşeyi guzel sonucunla unutucaksın canım.ha gayret...

tuanayım ne yemekler pişirdin misafirine...

ben varım beeeeennnn
yarın olmaz da öbürgün gidiym doktora
anlatıym durumlarımı
eşimin testini de götüriym
bi baksın bakalım ne diyo ne maliyet çıkarıyo
ilk aşılamamda hiçbişi bilmiyodum şimdi sorucam herşeyi
sıkı takip edin dicem:)))))))))
öncekinde 36 saat geçtikten sonra yapılmamıştı daha çok zaman geçmişti
aşılama çok mantıklı geliyo bana
tabi önce Rabbimin ol demesi lazım:))))

canım için rahat edecekse yaptır neden olmasın kendini hazır hissediyorsan bir kere daha deneyebilirsin..dediğin bir kere oldu bir daha olmasın değil mi ama..inşallah hayırlısı olur

ooo gittim geldim pek muhabbet olmamış
arabamı temizledim bahçemi sonra da kendimi temizledim bıcı bıcı yaptım..
yarın sabah bakalım 2 den fazla yumoş gelişecek mi..
geçen ay 3 taneydi 2 si normal mm de..biri 5 mm di ufaktı..bence 3 ten fazla olur birde iptal ediyoruz derlerse cingar çıkaratacağım işe yaramaz kağıt imzaladım ama olsun rahatlamış olurum..

saatler olsun denizcim biraz dolaştım yoruldum biraz uzanayım eşim dır dır ediyo başımda yine gelirim by by...

Allah ım gönlüne göre versin denizim
inşllah tüpe gerek kalmadan aşılamayla gelir bebeğin denizin:)))))

saatler olsun denizcim biraz dolaştım yoruldum biraz uzanayım eşim dır dır ediyo başımda yine gelirim by by...
sağol canımcım..uzan dinlen eşini üzme nasıl pervanedir şimdi etrafında...
Allah ım gönlüne göre versin denizim
inşllah tüpe gerek kalmadan aşılamayla gelir bebeğin denizin:)))))

amin canım inşallah gelsin artık
tuanayın falı çıkarsa temmuza kadar hamile kalmam lazım
sonra oralardan izmire gelirsiniz tuanaya fal baktırmak için..:))
işin şakası ne gelirse hayırlısı ile gelsin..

ben kayınvalidemgili gnderdim hiç misafirim bitmedi valla 3 gün öncede kuzenlerim geldi onlarda bu gün gittiler çok yorgunum kızlar yaa sıkıldım bunaldım valla artık yaa

aşılamaya tüpe gerek kalmadan gelir bebişin mavişcim inşş
git cnm doktora bi görün hemde inşş hamilesindirdi ondan adet olamamışındır inşşşş

kızlar kayınvalidemgil gittiler bide kuzenlerim çıktıı çok yoruldum valla
kayınvalidemgil kalabalık geldiler her zaman ki gibi temilik yaa yapa cnm çıktı valla evi temizledim bir daha misafir bu ayın içinde bide halamlar gelicek hiç boş kalamdım yaa bu eve gelirkene ayağımımı sürüdüm nee eşimde her gn çalışıyor 1mayıs dolayısıyla çalışıyor du şimdi geldi oda yarında komşu çağırdı ev görmeye gideceğim

eşimlede kavga ettik yine kızlar ondanda girmedim yaa evi satıcam dio bana bitmemiş evi ben çok bunaltmışım tüp bebek yaptıracakmış o paraya bi görseydiniz nasıl kavga ettik artık yeter dedim artık yaa bıktım inanın her şeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…