evet özlemcim bi türlü denk gelemiyorduk.senin kaynanan yapıyor eşin in yerine canım.
sürekli mal geliyor diye bahsediyorum ama cok kazanıyorum snaıyorsunuzdur siz valla öyle degil sürekli yenilkler yaparak canlı tutmaya calısıyorum acayip gideri var dükkanın bana kalmıyor bişey.
aksamları girmekte ayrı bir güzellikmiş ya.tadı baska oluyormus özlemişim ya
özllemcim ekranda degilsin herhalde
bide toplansak süper olurdu....
denizim cok az kaldı ha gayret canım senin hayatın baska bir zor.su kanama kafama takıldı lütfen doktorunla konus eşinin tahlillerinin iyi olmasınada ayrıca sevindim.son tedavin olur inş.bu ay bi gebe haberleri patır patır dökülür inş.nursim mavi sen derken arkası geliveriir...
özlemde daha regl olmadı di miii
aaaa unuttum söylemeyi eşim dün akşam artık izimire doktora gidelim dedi ilk defa.hayır ben vazgectim biliyorsun dedim.şaka yaptım sandı bakalım ne olucak
sağol semracım duan için... bebingim erken ama iş durumundan dolayı yaptırmayı düşünüyorum testi asıl test günüm 9 mayıs anneler günü inş bebeğim bana gelir ve en büyük hediyeyi almış olrum....
aslında tamda bu ya....opuyorumnanaktannolmuş ya
bu ne gerginlik
kızma ama bebing haklı
face girmek için zaman bulan burayada girer..
ben sana bugüne kadar face den birşey yazdım mı niye gelmiyorsun diye çünkü herkesin özgür iradesi
ama burda tedavi olmayan o kadar çok kişi var ki
bebing mavi özlem tuanay
hele hele semra o hamile ama inan paylaşacak şeyler bulunuyor
bazı günler bebek konusundan eser yok bu topikte giren zanneder ki bunlar kafayı yemiş
insan paylaşmak istediği zaman buluyor..
yeni tedavin hayırlı olsun
tüp bebk için özle hastanede yapılan aşılamalar geçerli değil diye biliyorum
sadece üniversite hastanesinden rapor çıkar da özelde yaptırısan geçerli diye biliyorum ama yinede araştırmanı tavsiye ederim..
ooo gittim geldim pek muhabbet olmamış
arabamı temizledim bahçemi sonra da kendimi temizledim bıcı bıcı yaptım..
yarın sabah bakalım 2 den fazla yumoş gelişecek mi..
geçen ay 3 taneydi 2 si normal mm de..biri 5 mm di ufaktı..bence 3 ten fazla olur birde iptal ediyoruz derlerse cingar çıkaratacağım işe yaramaz kağıt imzaladım ama olsun rahatlamış olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?