Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim maşallah ne güzel yeniliklere açık olmak allah çok kazandırsın inşallah... doğru kiraydı yanında çalışanın gideriydi sende haklısın...

canım ben şimdi geldim ekranda değilim tabi:)))
tam çatlaksın sen ya daha bu günler ben yumurtlama günüm daha regl olmamanerden baksan 2 hafta var ama inşallah olmam... sözde bu dönemde acı yemeyin diyorlar hemde nasıl yedim, yola çıkma diyorlar 9-10 saat yol geldim ben bu aydan hiiç ümitli değilim rabbim bir melek gönderir inşallah ama ne bileyim inancımda yok artık... hele ümit hiç yok...
kız kocişin diyorsa gidin neyi bekliyorsunki bak dırdır yapmadın ödülü kaptın hep böyle yap bak neler kazanacaksın daha:)))

burpcummm nerelerdesin??kesin sabaha yazarsın,bugün kimbilir nekadar gezdiniz..nerelere gittiniz?neelr yaptınız?

gamzecim eşler bugünlerde pek dırdırcı benimki de bozuluyo net e girince onu unutuyomuşum:)))
öyle ev satmak falan olmamalı bence
yaşın daha genç ve sebepsiz sizinki azcık bekleyin maddi durum uygun olunca denersiniz
sen de sakin olmaya çalış bence

ys88 canım sen bizi çok iyi tanıyorsun neden böyle yaptınki? sen her zaman bizim yanımızda olamlısın tamam kimse kimsenin yaşadığını bilemez ama bak burada herkes bir paylaşım içinde bırak artık yumurtlama günlerimizi bile biliyoruz neredeyse... ve tedaviye gelince bende eylülden bu yana tedavi görmedim ama buradayım senin 5 ay olmuş benim 8 ay ama bak hala buradayım istediğim için arkadaşlarımın yanındayım ve onlar sayesinde daha inançlı ve güçlüyüm...

kız mavişim sonunda yaptın yapacağını yine ya bırak herşeyi oluruna yarında git dr a lütfen ya ....

nursimim inşallah çarşamba güzel haberi alacağız ama 8. gün erken değil mi ya?
mavişime güldüm ya ama doğru demiş valla:)))

özlem aşılama fikrime nediyosun haziranda hazır okul bitiyoken seminerler varken
zaten öyle çok maliyeti de olmuyo
hiç aklımda yoktu bugün geldi
sence??????????

ayyyyyy inşallah canım ya ... AMİNNNNNNNNNNNNNN..........:Saruboceq::CüvCüv:

bebingim haklısın sende hepimiz kullanıldık zman zaman malesef yok ben devam ederim deyip o kadar çok çıkan oldu ki ama ysde eski arkadaş işte ...
neeeeeee piiiiiiiiideeeeeeeeeee mi bendim biri daha vardı ama kimdi?
valla gözümü pörtlettiniz ya...

aslında tamda bu ya....opuyorumnanaktan

mavicim valla bende dr a gitmekten eli boş dönmekten o kadar çok sıkıldım ki aynı sen gibi gitmek istemiyorum yaza kadar deneyelim bakalaım inşallah olurda gerek kalmaz ...

evet mavişim ya git bak bakalım hem için rahatlasın hem aklına takılanları sor... aşılama banada mantıklı geliyor ama burada değil:)) benim yumurtam çatlamıştı ne zaman çatladığını bile bilmiyorduk tabi eşime önemli değil akşama kadar zamanın var demiş düşün yani sanki benim yumiş 80 saat yaşıyor ya:))) sen üstele bakalım belli mi olur belki olur....

canım benim inşallah daha fazla şeye gerek kalmadan gelir meleğin canım ... hadi ya kıralım artık şu adi şeytanın bacağını:)))

gamzecim hoşgeldin canım ya ... sen keşke evi paralı yapsaydın otel gibi işlemiş tedavi parasını çıkarırdın:)) maşallah ya o kadar misafiri ağırlamışsın helal sana.. neyse iyice dinlen burayı da ihmal etme tamam mı yoksa kırarım bacaklarını:)))

denzicim üzme kendini bak az kaldı kuşum kıyamam ben sana ya valla en çok seni düşünüyorum ya ... eşin gelsede bende rahatlasam...

hımm demek tuanayım fal bakıyor ha çıkarsa baksın bizede:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…