Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlem aşılama fikrime nediyosun haziranda hazır okul bitiyoken seminerler varken
zaten öyle çok maliyeti de olmuyo
hiç aklımda yoktu bugün geldi
sence??????????

canım senin yumoşlar klomene cevap veriyorsa dene bence ne çıkar ki dediğin gibi iyi uygulandığında iyi sonuç alınabilecek bir işlem... sonuçta kaliteli hızlı spermler seçiliyor becerikliler yani:))) ben iğne kullanmak zorundayım diye vazgeçtim ya rahat 3-5 kilo alıyorum birde onları vermekle uğraşamam zaten temmuz gibi tüp bebiş düşünüyoruz o nedenle ben denemiyorum şimdilik belli de olmaz tabi:))

özlemim sana iyi geceler canım
bu defa doktora açıkça söylicem geçen sefer böyle böyle oldu diye
bi de artık çoğu şeyi biliyorum o zaman toydum sorucam açık açık:))))
olmazsa da olmaz en azından denedim olmadı derim at la deve değil ya napiyym????????????

özlemcim mavicim iyigeceler.ben yatıyorum,yarın arkadaşımın doğumu var,oraya gidicem,çook heycanlıyız.arkadaşım için dua edin kızlar,sonrada benim için:sinifsinif:

ben hep dua ediyorum sizlere.allah yardımcımız olsun hepimizin.

Öslemim hoşgeldin yavrucum,inşallah sana bu hava değişikliği iyi gelmiştir.Geleceği varsa,acıya,yola bakmaz,ansızın çıkar geliverir.Siz şimdi çok yorgunsunuzdur ama bu 1-2 geceyi boş geçmeyin derim kuşum....

Semracım dualarımız sizinle tatlım;arkadaşında sen de Allaha emanet olun....

Mawiiii,yaptır şu aşılamayı bence.Sen ki daha önce normal yoldan hamile kalmış birisin,aşılamada şansın çok fazla.Ne kaybedeceksin ki,Allahım belki ol diyecek ve geliverecek senin bebişin,ama tereddütlerini,kuruntularını hemen bir kenara bırak ve başla bir an önce....

Gamzecim,tatlım,seni çok yoruyorlar anlaşılan,misafir beerekettir ama uzun süreli olunca biraz zor oluyor...Daha çok gençsiniz,hemen evi falan satmayı düşünmeyin,çok gerginsiniz anlaşılan...Ama biz bu kadar gergin olunca,sanki tüp yapsak hemen tutacak....Rahat olmaya bak ve eşini de rahatlatmaya tabi ki....

Nursim Kardeş,size arkadaşlık isteği gönderdim facede,acaba kabul eder misinz:CüvCüv:

Bebing,ben de bugün eşimle güzelce bir kavga ettim,delirdim desek yeridir.Çok hassasım galiba,ağla ağla kendime gelemedim.ıyiler,hoşlarda bazen de çok uyuzlar be yawrucum....kötükedihüso

Burp yalan oldu sanki,hatun havalar güzelleşince saldı kendini çayırlara.Ama olsun,gezsin,tozsun dağıtsın o kafayı...Bahar kanına,hücrelerine işlesin...Şans getirsin innşallahhhh....:sm_cool:

Slm arkadaslar benimde bebegim simdilik olmuyor cok sey denedim normal sartlarla (normal sartlarin bütün seceneklerini) , asilama ve tüpbebek ama istedim sonucu birtürlü almadim simdilik.Simdilik diyorum bigün olacagini inandigim icin. Sizler tavsiyem sakin ha sakin denemelerinizin sonuncu ne olursa olsun kendinizi üzüp esinizide mutsuz etmeyin hirpalamak üzülmek saatlerce aglamak sonucu degistirmiyor onun icin yapacagimiz tek sey allah ellerimizi acip dua etmek unutmayinki allah hic kimseye kaldiramayacagi derti vermez demekki biz allahin sevdigi kuluyuzki bize böyle bir derti verdi ama bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda degerini herkesden daha iyi bilecegiz ve üzerinde titrecegiz allah bize o güzel varligi verecek ben buna inaniyorum. Benim normal sartlarda asilamada ve ilk tüp bebek denememde olmadi ama bu sizlerinde olmayacak anlamina gelmez allah nasib ederse 9cu ayda tekrar deneyecegim insallah o zaman olur diye allah dua ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin

melekd hoşgeldin aramıza...Hayata olumlu bakabiliyorsun ne güzel...Söylediklerinde çok haklısın.Ama insanız neticede ve bazen hislerimize yenik düşebiliyoruz.Rabbim en kısa zamanda mükafatlandırır hepimizi inşallah....

melekd doğru söylüyosun bizde elimizden geleni yapıyoruz ama biraz üzülüp sonra tekrar toparlanıyoruz her yeni tedaviyle tekrar umut doluyoruz......

tünaydın arkadaşlar.bugün günaydınla açamadım kusura bakmayın.pazartesi malum,ev işi,çamaşır.çok az işim kaldı,en sonda duş alıcam,yemeğimizide yaptım.akşama yiyip arkadaşımın yanına gidicez.çağan bebebeğimiz dünyaya gelmiş,çok mutluyum.allahım benide kurtar.neyse kızlar daha sonra tekrar bakarım,işlerimi halletmem lazım.öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…