deniz tek sen varsın kuzum nasılsın?
hoşgeldin canım yolculuk iyi geçmiştir umarım birazdan gelri anlatırsın iş güç olmaz sa tabiki temizliğe de dalabilirsin halıları kaldırmıştın değil mi ..ben tertemiz kocişimi bekliyorumben geldim kızlar evimdeyim:)))
gamzecim eşler bugünlerde pek dırdırcı benimki de bozuluyo net e girince onu unutuyomuşum:)))
öyle ev satmak falan olmamalı bence
yaşın daha genç ve sebepsiz sizinki azcık bekleyin maddi durum uygun olunca denersiniz
sen de sakin olmaya çalış bence
inşallah canım cuma ya da cumartesi aşılama olacak allahın izniyle..bende istemeden gidiyorum bri görseniz ne heyecan ne heves sanki normal birşey miş gibi o kadar alıştık ki artık hayırlısı bakalım..canım benim inşallah daha fazla şeye gerek kalmadan gelir meleğin canım ... hadi ya kıralım artık şu adi şeytanın bacağını:)))
denzicim üzme kendini bak az kaldı kuşum kıyamam ben sana ya valla en çok seni düşünüyorum ya ... eşin gelsede bende rahatlasam...
hımm demek tuanayım fal bakıyor ha çıkarsa baksın bizede:)))
özlemcim mavicim iyigeceler.ben yatıyorum,yarın arkadaşımın doğumu var,oraya gidicem,çook heycanlıyız.arkadaşım için dua edin kızlar,sonrada benim için:sinifsinif:
dualarımız sizinle
allahım sağ salim önce arkadaşını sonra da seni kurtarsın canım benim..
ben hep dua ediyorum sizlere.allah yardımcımız olsun hepimizin.
Slm arkadaslar benimde bebegim simdilik olmuyor cok sey denedim normal sartlarla (normal sartlarin bütün seceneklerini) , asilama ve tüpbebek ama istedim sonucu birtürlü almadim simdilik.Simdilik diyorum bigün olacagini inandigim icin. Sizler tavsiyem sakin ha sakin denemelerinizin sonuncu ne olursa olsun kendinizi üzüp esinizide mutsuz etmeyin hirpalamak üzülmek saatlerce aglamak sonucu degistirmiyor onun icin yapacagimiz tek sey allah ellerimizi acip dua etmek unutmayinki allah hic kimseye kaldiramayacagi derti vermez demekki biz allahin sevdigi kuluyuzki bize böyle bir derti verdi ama bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda degerini herkesden daha iyi bilecegiz ve üzerinde titrecegiz allah bize o güzel varligi verecek ben buna inaniyorum. Benim normal sartlarda asilamada ve ilk tüp bebek denememde olmadi ama bu sizlerinde olmayacak anlamina gelmez allah nasib ederse 9cu ayda tekrar deneyecegim insallah o zaman olur diye allah dua ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin
tünaydın kızlar nasılsınız denizim yumişlerin nasılmış tatlım inş sayıları 2 yi geçmemiştir...
tünaydın arkadaşlar.bugün günaydınla açamadım kusura bakmayın.pazartesi malum,ev işi,çamaşır.çok az işim kaldı,en sonda duş alıcam,yemeğimizide yaptım.akşama yiyip arkadaşımın yanına gidicez.çağan bebebeğimiz dünyaya gelmiş,çok mutluyum.allahım benide kurtar.neyse kızlar daha sonra tekrar bakarım,işlerimi halletmem lazım.öptüm hepinizi.
özlemcim hoşgeldin canım....
denizim merak ettim dr sonucunu....
hadi gelde biran önce cevapla.
izmirli sekerler bana bi cevap verin annem foca ya geziye gitcekmiş kararsız nasıl bir yer ne var yok orda
ooo gamzecim dönmüşssün.kızım bencede gelenlerden para alsaydın hem bi dahada gelmezlerdi misafirlik üçgün olur dicektin gersi paralı.sen tabi hizmet etiikçe kalmışlardır onlar.evi filan satmayın canım.bekleyin bencede.
tuanayım nazar degiyor herhalde arada kavga ediyoruz öyle sacma sapan konular ki hayret ediyorum.
özlemcim iyi demişssin ama gercekten istemiyorum kafamdan cıktı gitti eskisi gibi hevesli degilim de eskiden esimin bu teklifinden sonra bugun solugu kesin izmirde tedavide alırdım ama degişti benim için bişiyler en azından su yaz gecsin bakarız.
çok sağol nursimcim..
2 aydır güzel gidiyor yumoşlar sonucu iyi olsa barı
tuanayla da konuştuk sol taraf benim açıldı galiba:))atağa geçti
bugün 7. gün
sol 11.4 mm
sağ 12.5 mm
sağda 2 tanede ufak var onlar yetişmez dedi doktor..2 tane bize yeter istediğimiz zaten o dedi..
2 gün daha kullanacağım iğne çarşamba günü kontrol var..o gün eksin belli olacak aşılama günü
tahminen cuma ya da cumartesi olur..hayırlısı bakalım...
ne çok iş yapmışsın semra
bunları yaparken kendini paralama lütfen olduğu kadar olmadığı kalsın kendini yıpratma
çağan bebeğe uzun sağlıklı ömürler inşalalh
darısı bizim başımıza..
özlemim sana iyi geceler canım
bu defa doktora açıkça söylicem geçen sefer böyle böyle oldu diye
bi de artık çoğu şeyi biliyorum o zaman toydum sorucam açık açık:))))
olmazsa da olmaz en azından denedim olmadı derim at la deve değil ya napiyym????????????
özlemcim mavicim iyigeceler.ben yatıyorum,yarın arkadaşımın doğumu var,oraya gidicem,çook heycanlıyız.arkadaşım için dua edin kızlar,sonrada benim için:sinifsinif:
ben hep dua ediyorum sizlere.allah yardımcımız olsun hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?