Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar haftasonu kaynatmışsınız yine ben de arkadaşıma gidicem biraz sonra artık akşama okurum yokoldum sanmayın

semracım ne guzel cevarende bi sürü hamile doguran var adanın bi sürü arkadası olucak cok guzel bişey bu.hamaratsın sen valla.ben mıcımı kaldırıp iş yapmazdım senin yerinde olsam canım ya

özlemcim hoşgeldin canım....

denizim merak ettim dr sonucunu....
hadi gelde biran önce cevapla.

izmirli sekerler bana bi cevap verin annem foca ya geziye gitcekmiş kararsız nasıl bir yer ne var yok orda

tuanayım hep böyle görsek yazılarını cok mutlu olacagız...
ama misafirlerine neler yedirdin yazmamıssın bu hafta banada gelicekler o yuzden kopya cekerim belki

ooo gamzecim dönmüşssün.kızım bencede gelenlerden para alsaydın hem bi dahada gelmezlerdi misafirlik üçgün olur dicektin gersi paralı.sen tabi hizmet etiikçe kalmışlardır onlar.evi filan satmayın canım.bekleyin bencede.

tuanayım nazar degiyor herhalde arada kavga ediyoruz öyle sacma sapan konular ki hayret ediyorum.

özlemcim iyi demişssin ama gercekten istemiyorum kafamdan cıktı gitti eskisi gibi hevesli degilim de eskiden esimin bu teklifinden sonra bugun solugu kesin izmirde tedavide alırdım ama degişti benim için bişiyler en azından su yaz gecsin bakarız.

deniz tek sen varsın kuzum nasılsın?

canım ben fark etmedim seni kusura bakma
hoşgeldin geçmiş olsun telaşı atlatmışsın
ben geldim kızlar evimdeyim:)))
hoşgeldin canım yolculuk iyi geçmiştir umarım birazdan gelri anlatırsın iş güç olmaz sa tabiki temizliğe de dalabilirsin halıları kaldırmıştın değil mi ..ben tertemiz kocişimi bekliyorum

bence de sakın öyle bir hata yapmayın herşey olur
daha yolun başındasınız ya
rapor çıkart aşılama falan dene herşey yoluna girer
yaş geçer anlarım hemen satın yapın para yerine gelir derim ama sinirle hareket etmesin eşin..

canım benim inşallah daha fazla şeye gerek kalmadan gelir meleğin canım ... hadi ya kıralım artık şu adi şeytanın bacağını:)))
inşallah canım cuma ya da cumartesi aşılama olacak allahın izniyle..bende istemeden gidiyorum bri görseniz ne heyecan ne heves sanki normal birşey miş gibi o kadar alıştık ki artık hayırlısı bakalım..
denzicim üzme kendini bak az kaldı kuşum kıyamam ben sana ya valla en çok seni düşünüyorum ya ... eşin gelsede bende rahatlasam...

hımm demek tuanayım fal bakıyor ha çıkarsa baksın bizede:)))

sağol canım benim az kaldı yarın izmirdeler ama eve çarşamba gelecek herhalde
daha kesin değil ama bi ihtimal yarında olabilir
yarından sonra koparsam bil ki benim ki gelmiştir ama girerim yine..

Son düzenleme:
özlemcim bu arada unuttum evet fal bakıyor..alsanaalsanasmile
kızacak bana :))
fala inanma falsız kalma demişler hayırlısı artık

geçmiş olsun melek
tuanayın dediği gibi olumlu olman ne kadar güzel
biz bazen umudumuzu pozitif düşüncelerimiz kaybediyoruz
ne var ki burada birbirimizi ayağa kaldırıyoruz
dilerim biz ve bizim gibi isteyen herkese nasip olur annelik...

tünaydın kızlar nasılsınız denizim yumişlerin nasılmış tatlım inş sayıları 2 yi geçmemiştir...

çok sağol nursimcim..
2 aydır güzel gidiyor yumoşlar sonucu iyi olsa barı
tuanayla da konuştuk sol taraf benim açıldı galiba:))atağa geçti
bugün 7. gün
sol 11.4 mm
sağ 12.5 mm
sağda 2 tanede ufak var onlar yetişmez dedi doktor..2 tane bize yeter istediğimiz zaten o dedi..
2 gün daha kullanacağım iğne çarşamba günü kontrol var..o gün eksin belli olacak aşılama günü
tahminen cuma ya da cumartesi olur..hayırlısı bakalım...

ne çok iş yapmışsın semra
bunları yaparken kendini paralama lütfen olduğu kadar olmadığı kalsın kendini yıpratma
çağan bebeğe uzun sağlıklı ömürler inşalalh
darısı bizim başımıza..

özlemcim hoşgeldin canım....

denizim merak ettim dr sonucunu....
hadi gelde biran önce cevapla.

izmirli sekerler bana bi cevap verin annem foca ya geziye gitcekmiş kararsız nasıl bir yer ne var yok orda

geldim canım yazdım yukarda şimdilik güzel gidiyor...
gezi sadece foçayla mı sınırlı
günü birlikse güzel zaman varsa
başka yerleri de gezerler diye dedim..
tuanay daha iyi bilir
ben 3-4 senedir foçaya gitmiyorum değişmiş olabilir

sopa da sana geliyor
yaz geçsinmiş..
deli ediyorsun adamı ya..

kızlar ben şimdilik çıkıyorum biraz işlerim var gelirim yine
akşama görüşürüz

canım yok dikkat ederek yapmaya çalışıyorum merak etme,ama yinede eskiye nazaran çok çabuk yoruluyorum,fazla ayakta kalmaya gelemiyorum,yapmadanda içim rahat etmiyor.canım allah sizlerede nasip etsin,allahım sanada en yakın sürede deniz bebeğini göndersin inşallah.

tab canım ya söyle tabi ne öyle denetimsiz hadi senin başına geldi diyelim ya ben bendede aynısı oldu.. bunlar işn ehli değiller malesef ama mecburuz işte... sen git çek fırçanı olmadı birde be uğrarım:))))

bebingim erken doğru söylüyorsun ama çoğunun çıkmış 8. günde sonucu bide işim çok stresli benim kendimi şimdiye kadar strese sokmadım bebişim varsa onu işler yüzünden kaybetmek istemiyorum tatlım laf anlamayan o kadar çok vatandaş varki göbeğim çatlıyo onlara laf anlatana kadar....

canım ya geç gördüm ama inşallah güzel bir doğum olmuştur:))) dualarım bundan sonrası için olsun hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak yetişsin inşallah.... sağol canım benim inşallah kabul olur dualarımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…