Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol fıstıkıııımmm evet iyi geldi canım biraz rahatlamaya kimin ihtiyacı olmaz ki:))) eee ne demişler ye acıyı doğur hacıyı:))) bende boş geçirmeyi düşünmüyorum bu hafta yoğunuz şekerim... ya birde adet dönemine 1 hafta kalana dek devam edin yumişin ne zaman çatlayacağı belli olmaz gün aşırı yapın diyorlar ya ne diyorsun doğruluk payı var mıdır?

slm kızlar maviden sonra bende adet olamıyorum bu bulaşıcımı ne başım çatlıyor dogum kontrol hapları adetimi geciktirdi zannedersem bugün olmam lazım ama belirti yok daha 2gün önce agrırdı karnım belim ama başım migrenim tutmuş gibi nursim az kaldı canım denizcim hadi hayırlısı canım inş güzel yumoşların sonrada bebişin olur

selam kızlar çatlıyorum okumak için neler kaynatmışsınız ama malesef vaktim yok hemen ev işlerine koyulup çalışmam lazım yeni bölüm kuruyoruz rektörlüğe verilmek üzere kuruluş dosyası hazırlamam gerekiyor ve öyle baştan savmaya gelecek bir iş değil çocukların geleceği söz konusu hafta sonu gezdik ama şimdi acısı geziyor
yarın izin günüm ama hamile ablama gitmemiz gerekiyor yardım etmemiz lazım kıslar
haftasonundan beri moral bozucu şeyler oldu üst üste bebekle ilgili okadar canımızı acıttıki ufak tefek ama acı verici şeylerdi üstüste geldi ve bugün işyerinde bile oldu densiz bir ayağı çukurda sevmediğim bir prof var ablamın karnını bana gösteriyor bak sen böyle birşey yapabiliyormusun bak ablan ikinciyi yaptı diyor bana zaten o adam çok kötü bir adamdı dünyanın en kötü kalpli insanı kaç kere nelerine şahit olmuştum onun lafmı şimdi bu ne diyeceğimi şaşırdım
sonra dün en samimi 15 yıllık ortak arkadaşımıza gittik kızının ikinci yaş günü ve ikinciye hamile 8 aylık oraya birde eltisini 6 aylık bebeği gelmişti eşimin bakışlarını unutamayacağım ikidebir sizde yapın diyip duruyorlar lanet olsun ya şaka gibi cumarteside büyük eniştem erkek kardeşinin 6 aylık bebeğinin resimlerini gösterip bize bakın şöyleydide böyleydide diye gerim gerim geriliyor yani gezme tozmada insanın burnundan geliyor oysaki harika yerlere gittik şehir dışına çıktık dünya kadar gezdik ve keyifli olmamız gerekirken tam tersi habire yaramızı deşti insanlar demekki insan içine çıkamayacak hale gelmişiz yıpranıp yıpranıp duruyoruz vaktim yok dedim ne mümkün tüm işler kaldı çenem düştü gene ama size anlatmak terapi gibi geliyor canlarım kendimi iyi hissediyorum paylaştıkça sizlerle

özlemcim aynen katılıyorum sana ayrıca diğer yazdıklarına da

denizin burpun özlemin gözü pörtlicek
baska var mı gözü pörtlicek olan

bebingcim ben de varım gözü pörtleyenler arasında napmışsınız haftasonu oku oku yeni bitirdim

ben geldim kızlar evimdeyim:)))

hoşgeldin özlemcim sefalar getirdin

Bebing,ben de bugün eşimle güzelce bir kavga ettim,delirdim desek yeridir.Çok hassasım galiba,ağla ağla kendime gelemedim.İyiler,hoşlarda bazen de çok uyuzlar be yawrucum....kötükedihüso

haftasonu hepimizde bir gerginlik varmış demek ki tuanaycım

sevim le nbnh gelmiş hoşgelmiş...
anlatın bakalım bugun nasıl gecti gününüz...

kızlar burda çok dert anlatmayı sevmiyorum ama anlatayım da biraz rahatlayayım bizde kavga ettik eşimle cmt günü yumurtam çatladı galiba akıntım oldu eşime de söyledim bugün denemeliyiz hissediyorum dedim o da bugüne kadar hissettiklerin hiç çıkmadı ki dedi neyse o gün alışveriş falan yaptık akşam da yemekte misafirlerimiz vardı çok yedik yorulduk eşim de birlikte olmak istemedi hiç canı istemiyormuş beyefendinin çok canım sıkıldı benim de canım istemiyor artık ama denemek zorundayız sonuçta o günü kaçırdık ben de dün surat astım ben son aşılamayı eşimin hatırı için yapmıştım o kadar iğne iğrenç kontroller aşılama ve olumsuz sonuç o kadar yıprandım ki bunları düşün düşün sinir oldum eşim de ben sadece seni istiyorum bebek falan istemiyorum dedi ama ben istiyorum dedim git başka birinden yap o zaman dedi iyice gıcık oldum ben sadece senden olsun istiyorum olmazsa da olmaz dedim sonuç olarak aramız düzeldi ama bebek olayından vazgeçtik tüp bebek de yapmayacağız durumlar böyle işte bu bebek olayı bizi çok yıprattı

semracım Ada güle güle kullansın arabasını arkadaşının da bebeği güle güle büyüsün
mavicim sen naptın dr a git de rahatla bari böyle iyice stres oluyorsun
denizcim hadi şimdiden gözün aydın eşin yarın geliyor heyecan doruktadır şimdi aşılamana da az kalmış zaman ne çabuk geçiyor
semracım 8,gün test yapmak için erken ama yap bakalım madem iş durumundan öyle gerekiyor merakla bekliyoruz yüksek çıkmasını
burp cum sen de sıkma canını bizim de arkadaşlarımız arasında bir tek biz kaldık çocuğu olmayan başkalarının çocuklarını severken bile üzülüyorum artık
haftasonu topic te de gerginlik yaşanmış zaten hepimiz sinir stres içindeyiz birbirimize sıkıntı yapmayalım bari
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler

anaaaaaaaaaam çıkamıyorum kovun beni amma kaynatmışsınız geri dön dön bitmiyor bu sefer kesin kaçtım yaaaa offf hepinizle paylaşacaklarım var ama vakiy yok

evt anlaşıldı herkez haftasonu kavga etmiş eşiyle bende bizim sorunumuzda dügün salonunda piste çoçuklar oynuyomuş bizim neden çoçugumuz olmuyomuş gene boşanalım sen evlen çoçugun olsun lafları kafamın tasını attırdı sen mücadelini ver gerisi allaha kalmış dedim bayabi agladı sinirleri boşaldı adamcagazın bak diyo yasım 30 ama sacım bemyaz evt hkafasında harbiden siyah sacı kalmadı içki içemiyo bikadeh atmış döküldü bneimki dün gece sabaha kadar agladı ben diyo dısardan gören ne kadar mutlu neşeli diyor am içim sızlıyor harbiden onu gören ne kadar güzel hiç bişeyi takmıyor herşeyi dalgaya alıyor diyor ama onun içini ben biliyorum

kızlar ben bazen söylemeden çıkıyorum ama malum anam bi bagırıyor bahceden tayip bile korkup hizaya gelir vallaha

slm kızlar ben geldim öyle çok şey oldu ki bugün

doktora gittim enfeksiyonum varmış o adeti dışarı attırmıyomuş adet oluyorum sayacakmışım yani bugün 4.gün:)))))
2 kutu antibiyotik ve 1 kutu fitil kullanıcam
sonra hormon değerlerime baktı
pco var dedi adamda şaşırdışişman da değilsin ama var dedi kilo aldım ama versem de çok faydası olmazmış çünkü kilomla alakalı değilmiş:)))))
klomen verdi 3 ay deneyelim düzgün yumurtla adetlerine de faydası olur hamile kalmanı da kolaylaştırır dedi
ben de sperm sorununu söyledim sayı güzel hareket artar inşallah dedi
aşılama olabilir dedi
ben de başarı oranı ne dedim çok değil dedi aşılamanın zaten başlıbaşına olma olasılığı çok yüksek değilmiş ama denenmesinde fayda olur dedi
belki sonra dedim
ben ordayken bi kadın geldi aşılamayla olmuş dördüz:))))))))))))
doktor doğuramaz dedi biraz fazla kaçmış diyo:))))
ankaraya gönderdi doğuramazsın 1-2 tanesinin alınması gerekir ankaraya git dedi
Allah işte dedim kimine veriyo uğraştırıyo kimine vermiyo uğraştırıyo acıdım kadına
aşılamada yumurtlama sorunu olanlar daha şanslı dimi dedim evet dedi:)))
senin durumunda işe yarar dedi ben de eşimi söyledim öğretmenim zor oluyo stres yapıyorum aşılamada da belki sonra dedim
o da hiç belli olmaz bu sorunlara rağmen doğal hamile kalmışsın klomenle yine olur inşallah dedi

pooooooooooooooffffffffffffffffffff çok yazdım
özetle yarın klomene başlıyorum çatlatma iğnesi falan olmıcak taakip te yok 3 ay denicez böyle
belki olur:)))belli mi olur:))))

inş canım seninde okadın gibi dört yumurtan birden tutar klomenden sonra

semracım canım inşallah sende rahat bir doğum yaşarsın adacık geliverir hemen...

tuanayım sen niye kavga ettin ya senin gibi tatlı dilli biri nasıl kavga eder anlamıyorum valla...

şaka bi yana umudum kırıldı biraz
ama napıym elden gelen yok
deneyelim biraz bakalım
umudum kırıldı azcık ama sakinleştim daha uzun zamana yaydım şu 3 aydan bi sonuç alamazsak annemlere de söylicem
sömestr ya ya seneye yaza da tüp inşallah istanbulda
sonra gelirim yine öptüm herkesi

valla canımıniçi sen bilirsin ne diyeyim hem uzaklaşıp rahatlaman belk daha hayırlıdır ama korunayım falan deme ne olur ne olmaz...opuyorumnanaktan

seviiim bebektir inşallah
mevsimden de kaynaklanıyo olabilir yine bebek ihtimali var bence:))))))
yok kız dört istemem bizim tembel spermler 1 taneyi bulsa yeter:)))

kaynana ziyaretini de adet gecikmesini de ben bulaştırdım
ama eşlerle kavgayı siz başlattınız:))))
seviiim yazık kocana erkek inf.olanların eşleri yani biz 2 kat daha dikkatli olmalıyız sakın hiç üzme kocanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…