Öslemim hoşgeldin yavrucum,inşallah sana bu hava değişikliği iyi gelmiştir.Geleceği varsa,acıya,yola bakmaz,ansızın çıkar geliverir.Siz şimdi çok yorgunsunuzdur ama bu 1-2 geceyi boş geçmeyin derim kuşum....
evet canım ya ne olacak bu ülkenin hali ... allah onların belasını versin habire ürüyorlar ya vasıfsız bir yoğunluk olsun sayıca çok olsunlarda gerisi önemli değil onların düşüncesi bu ... biz getirmezsek bu ülke onlara kalır o şerefsizlere inat 1 değil birkaç tane doğurmak lazım...turkbayragi
denizin burpun özlemin gözü pörtlicek
baska var mı gözü pörtlicek olan
ben geldim kızlar evimdeyim:)))
Bebing,ben de bugün eşimle güzelce bir kavga ettim,delirdim desek yeridir.Çok hassasım galiba,ağla ağla kendime gelemedim.İyiler,hoşlarda bazen de çok uyuzlar be yawrucum....kötükedihüso
sevim le nbnh gelmiş hoşgelmiş...
anlatın bakalım bugun nasıl gecti gününüz...
valla bulaşıcı bu regl olamama durumu...
ben omuştum sizden önce bitti sayılır...
slm kızlar ben geldim öyle çok şey oldu ki bugün
doktora gittim enfeksiyonum varmış o adeti dışarı attırmıyomuş adet oluyorum sayacakmışım yani bugün 4.gün:)))))
2 kutu antibiyotik ve 1 kutu fitil kullanıcam
sonra hormon değerlerime baktı
pco var dedi adamda şaşırdışişman da değilsin ama var dedi kilo aldım ama versem de çok faydası olmazmış çünkü kilomla alakalı değilmiş:)))))
klomen verdi 3 ay deneyelim düzgün yumurtla adetlerine de faydası olur hamile kalmanı da kolaylaştırır dedi
ben de sperm sorununu söyledim sayı güzel hareket artar inşallah dedi
aşılama olabilir dedi
ben de başarı oranı ne dedim çok değil dedi aşılamanın zaten başlıbaşına olma olasılığı çok yüksek değilmiş ama denenmesinde fayda olur dedi
belki sonra dedim
ben ordayken bi kadın geldi aşılamayla olmuş dördüz:))))))))))))
doktor doğuramaz dedi biraz fazla kaçmış diyo:))))
ankaraya gönderdi doğuramazsın 1-2 tanesinin alınması gerekir ankaraya git dedi
Allah işte dedim kimine veriyo uğraştırıyo kimine vermiyo uğraştırıyo acıdım kadına
aşılamada yumurtlama sorunu olanlar daha şanslı dimi dedim evet dedi:)))
senin durumunda işe yarar dedi ben de eşimi söyledim öğretmenim zor oluyo stres yapıyorum aşılamada da belki sonra dedim
o da hiç belli olmaz bu sorunlara rağmen doğal hamile kalmışsın klomenle yine olur inşallah dedi
pooooooooooooooffffffffffffffffffff çok yazdım
özetle yarın klomene başlıyorum çatlatma iğnesi falan olmıcak taakip te yok 3 ay denicez böyle
belki olur:)))belli mi olur:))))
özlemcim iyi demişssin ama gercekten istemiyorum kafamdan cıktı gitti eskisi gibi hevesli degilim de eskiden esimin bu teklifinden sonra bugun solugu kesin izmirde tedavide alırdım ama degişti benim için bişiyler en azından su yaz gecsin bakarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?