sağol fıstıkıııımmm evet iyi geldi canım biraz rahatlamaya kimin ihtiyacı olmaz ki:))) eee ne demişler ye acıyı doğur hacıyı:))) bende boş geçirmeyi düşünmüyorum bu hafta yoğunuz şekerim... ya birde adet dönemine 1 hafta kalana dek devam edin yumişin ne zaman çatlayacağı belli olmaz gün aşırı yapın diyorlar ya ne diyorsun doğruluk payı var mıdır?
seviiim bebektir inşallah
mevsimden de kaynaklanıyo olabilir yine bebek ihtimali var bence:))))))
yok kız dört istemem bizim tembel spermler 1 taneyi bulsa yeter:)))
bencede nezamn olacagı belli olmaz özlemcim sen regl olana kadar devam et en iyisi...
slm kızlar maviden sonra bende adet olamıyorum bu bulaşıcımı ne başım çatlıyor dogum kontrol hapları adetimi geciktirdi zannedersem bugün olmam lazım ama belirti yok daha 2gün önce agrırdı karnım belim ama başım migrenim tutmuş gibi nursim az kaldı canım denizcim hadi hayırlısı canım inş güzel yumoşların sonrada bebişin olur
kaynana ziyaretini de adet gecikmesini de ben bulaştırdım
ama eşlerle kavgayı siz başlattınız:))))
seviiim yazık kocana erkek inf.olanların eşleri yani biz 2 kat daha dikkatli olmalıyız sakın hiç üzme kocanı
canım ya sıkma canını olur her zaman olduğu gibi... benimde 2 gündür başım felaket ağrıyor bugün bile ağrıyla uyandım neden bilmiyorum ama ....
evt anlaşıldı herkez haftasonu kavga etmiş eşiyle bende bizim sorunumuzda dügün salonunda piste çoçuklar oynuyomuş bizim neden çoçugumuz olmuyomuş gene boşanalım sen evlen çoçugun olsun lafları kafamın tasını attırdı sen mücadelini ver gerisi allaha kalmış dedim bayabi agladı sinirleri boşaldı adamcagazın bak diyo yasım 30 ama sacım bemyaz evt hkafasında harbiden siyah sacı kalmadı içki içemiyo bikadeh atmış döküldü bneimki dün gece sabaha kadar agladı ben diyo dısardan gören ne kadar mutlu neşeli diyor am içim sızlıyor harbiden onu gören ne kadar güzel hiç bişeyi takmıyor herşeyi dalgaya alıyor diyor ama onun içini ben biliyorum
slm kızlar ben geldim öyle çok şey oldu ki bugün
doktora gittim enfeksiyonum varmış o adeti dışarı attırmıyomuş adet oluyorum sayacakmışım yani bugün 4.gün:)))))
2 kutu antibiyotik ve 1 kutu fitil kullanıcam
sonra hormon değerlerime baktı
pco var dedi adamda şaşırdışişman da değilsin ama var dedi kilo aldım ama versem de çok faydası olmazmış çünkü kilomla alakalı değilmiş:)))))
klomen verdi 3 ay deneyelim düzgün yumurtla adetlerine de faydası olur hamile kalmanı da kolaylaştırır dedi
ben de sperm sorununu söyledim sayı güzel hareket artar inşallah dedi
aşılama olabilir dedi
ben de başarı oranı ne dedim çok değil dedi aşılamanın zaten başlıbaşına olma olasılığı çok yüksek değilmiş ama denenmesinde fayda olur dedi
belki sonra dedim
ben ordayken bi kadın geldi aşılamayla olmuş dördüz:))))))))))))
doktor doğuramaz dedi biraz fazla kaçmış diyo:))))
ankaraya gönderdi doğuramazsın 1-2 tanesinin alınması gerekir ankaraya git dedi
Allah işte dedim kimine veriyo uğraştırıyo kimine vermiyo uğraştırıyo acıdım kadına
aşılamada yumurtlama sorunu olanlar daha şanslı dimi dedim evet dedi:)))
senin durumunda işe yarar dedi ben de eşimi söyledim öğretmenim zor oluyo stres yapıyorum aşılamada da belki sonra dedim
o da hiç belli olmaz bu sorunlara rağmen doğal hamile kalmışsın klomenle yine olur inşallah dedi
pooooooooooooooffffffffffffffffffff çok yazdım
özetle yarın klomene başlıyorum çatlatma iğnesi falan olmıcak taakip te yok 3 ay denicez böyle
belki olur:)))belli mi olur:))))
özlem pcoyu sen soruyodun dimi???
adetin 3.günü yapılan tahilde
Lh/fsh 3 ten büyükse pco lehineymiş
benim 3.544444444444444444444444
çıkıyo
ama sanırım çok etkilemiyo çünkü kıllanma aşırı kilo artışı falan yok
bakalım bi dahaki ay tam 3.gün gidicem baksın bakalım varmı değişiklik
kıllanma da yok ben de aksine çok az tüylüyümdür :)))))
hayırlı olsun semest gelir inşallah bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?