Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evr t canım iki günde bir ilişkiye gir yatktan hemen kalkma duşunuda ılık al sıcak su tutmasını engelliyormuş dr bana öyle dedi eşine incir ve türk kahvesi yap ilişkiden önce sende maydonoz lahana ve sogan yeme bidahaki adetine kadar bişey daha kızlar eşinde hareketligi az olanlar kocalarınız sıcak suyla banyo yapmasın sıcaksu spermleri öldürüyomuş

oyy denizim benim ya ne akıllısın sen evet halılarımı kaldırmıştım sözde bugün temizlik yapacaktım ama burada sulara lağım suları karışmış dedi öğrencilerim arkadaşlara sordum onlarda evet mazot falan diye duyduk deyince vazgeçtim ne yapayım pis sularla evimi mahvedemem:)))
yolculuk aslında yorucu geçti yeni gidip gelmiştik ya bu kez gidişimiz fena değildi ama dönüşte yorgunluk vardı eşi yine geçen seferki gibi hastalandı yok yok kaynanam bakamıyor kocama:)))

cuma yada cumartesi büyük gün desene ayy inşallah canım ya bu kez yüzümüz güler ..seni bırak ben bile umutluyum kendi adıma ya artık nasıl olacaksa:)) doğal aşılama.. ama kızarım bak ne demek heyecan yok, heves yok öyle başlama içinde umutla başla sonrası allah kerim...

salı gelecek diyordun izin vermediler mi hala ya 60 gün oldu.. ayy tabi canım sen izinli sayılırsın bir süre:))) kapsama alanı dışına çıkarsın... ama biz yine burada seni bekliyor olacağız bunu aklından çıkarma ve ihmal etme şekerim...

dur sen ben şu tuanayı arayımda incelikleri bir öğreneyim...

seviiim bebektir inşallah
mevsimden de kaynaklanıyo olabilir yine bebek ihtimali var bence:))))))
yok kız dört istemem bizim tembel spermler 1 taneyi bulsa yeter:)))

kız 6sendir olmayan bebk dogum kontrol hapı kullanırken nasıl olsun haplar geciktirdide ne zaman olursa olsun gene agrılarım olmasında bulcak tembel spermler bi canlancak busferde biz durduramıycaz

nursimcim kuşum hoşbulduk :)) nasılsın bakalım inşallah herşey yolundadır...
8. gün bana da erken geliyor ama dediğin gibiyse yaptır inşallah gelmiştir miniş ya... evet insanla uğraşmayı gerektiren her meslek gerçekten zor allah kolaylık versin...

özlem pcoyu sen soruyodun dimi???
adetin 3.günü yapılan tahilde
Lh/fsh 3 ten büyükse pco lehineymiş
benim 3.544444444444444444444444
çıkıyo
ama sanırım çok etkilemiyo çünkü kıllanma aşırı kilo artışı falan yok
bakalım bi dahaki ay tam 3.gün gidicem baksın bakalım varmı değişiklik
kıllanma da yok ben de aksine çok az tüylüyümdür :)))))

canım ya sıkma canını olur her zaman olduğu gibi... benimde 2 gündür başım felaket ağrıyor bugün bile ağrıyla uyandım neden bilmiyorum ama ....

üzermiyim o benim herşeyim ama o beni üzüyor laf dinlemiyor şu sigarayı bi bıraksa bebişler belki kendiliginden gelir hhaha sanki ben içmiyorum ama bırakcam şu raporu bi alıyım

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
seviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
kız ben unuttum hap içtiğini:)))))))))))))))))))))))))))))))))
kafam dagın bugün delidir ne yapsa yeridir de geç:))))
hap içtiysen stres yapma bekle gelecek elbet

nbnh canım hoşgeldin ya nasılsın bakalım nerelerdeydin ?
kıyamam sana ya ama hepimizin durumu aynı ne yazıkki biz o kadar acıyı çekiyoruz eşlerimizde naz yapmıyor mu deli oluyorum deli.. nimetten sayıyorlar kendilerini bu durumda ya ne desem az valla.. amannnnnn boşver sende o zaman kendi düşünsün ... sen canını sıkma olur mu şekerim:))

burpum olmuyor ama bak gelecek zopa demedi deme....
evet malesef biz silmeye çalıştıkça gözümüze sokuyorlar ya... ay ne pis bir adam ona neymiş ya allah allah ona mı kalmış sizin çocuğunuz... çok sinirlendim ağzımı bozacağım...

merhaba kızlar çok şükür ben de regl oldum ve bugün başladım aşılama tedavime
iğnelerimi aldım ilk iğnemi vuruldum
değişik bir rahatlama hissiyle karısık hersey bir oyunmus duygusu geldi üzerime
kendi kendime gülüyorum düşündükçe garip hisler içindeyim
dilerim sonunda gerçekten gülmek nasip olur hayırlısıyla

Allah hepimizin sonunu hayır etsin

canım benim ya malesef bazen böyle boşalımlar oluyor ama biz çocuk için evlenmedik sonuçta en başta aaa e hoş adam hemen çocuk yapmam gerek diye düşünmüyoruz ... ve hala eşimde bende öyle düşünüyoruz.... ne yapalım herşey allahtan rabbbim inşallah bizede nasip eder....

canım hakkında hayırlısı olur ınsallah belkı bu üç ayda kendiliginden teşrif eder meleğin nasip ya nasip
demek sen de öğretmensin ben de aynı sıkıntılardaydım okulla nasıl yurutcem dıye bu haftalık derslerıme denk gelmıcek cok sukur gıdıslerım ama haftaya ben de bıseyler uydurma durumnda kalıcam duyulsun ıstemıyorm okulda acıkcası
her turlu zor mesakkatlı bı yol ama hersey onlar ıcın deger

mavi bim bi arkadaşım var oda sen gibi pkolu ama oda çok zayıf bide onda tiroit var ama gögüslerinden bugün süt gelmiş idrarındada yanma varmış daha önce hamile kalmıştı ama düşük olmuştu genemi hamileyim ama bunada bişey olursa ne yaparım diye üzülüyordu yani hamile kalma şansın yüksak sen ilaçlarını kullan eşinede benim gibi sperm güçlendirici vitamin al eczaneden solgarın kine iyi dedi dr yan etkiside yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…