Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy iyi olmuş canım ya rahatlamışsın ne güzel... kullan ilaçlarını sağlıcakla gelsin bebişin inşallah... pco sende nasıl var ya hiç belirtisi yok fsh ve lh değerlerin ne ? klomene ne zaman başlanıyordu ya 5. gün müydü? inşallah olur canım ya....

mavişim ya önce dene bakalım inşallah olurda hiçbir şeyi söylemeye gerek kalmaz.... umudunda kırılmasın ne olur çünkü en çok ihtiyacımız UMUT .... o spermler 1 taneyide bulur inşallahhhhhhhh

hımm tamam canım ya bende bekleyeyim bari ne kadar beklemek gerek ki herkes farklı söylüyor ama bilemiyorum... o dediklerini niye yemiyorum anlamadım hadi inciri alarım da ... sıcak suyu bende duymuştum ama eşim sıcak suyu seviyor bense boğulacak gibi oluyorum hep ılık severim ben...

evet özlem varmış canım malesef
herkeste belirti olmazmış
adetin 3.günü kanda hormon değerlerine bakılıyo
Lh ve fh diye hormonlar var onların birbirine oranı 3 ten çok olmamalıymış
ben 4.gün yaptırdım 3.5444444444444444444 çıktı
bazen adet gecikiyodu ama çok değil 1-2 kere de kist oluşmuştu çatlamayan yumurtadan dolayı
doğuştan olur dedi doktor
yumurta olmazmış bazen bazen çatlamazmış kaliteli olmazmış ve bu rahim kalınlığını da arttırabilirmiş

ve az önce okudum nette
böyle olunca düşük ihtimali de olabilirmiş
ondan mı düştü acep benim bebeeeeeeeeem??????????????????

evet canım fsh değerinin yüksek olması lazım lh'tan yoksa pco diyorlar .... ya pco herkeste farklı seyrediyor illa kıl tüy lazım değil:)))

benim eşim ılık su sever hatta bana göre soğuk oluyo
ben de sıcak su iyice kızarana kadar:)))))))))))))
çok öptüm kızlar çok rahatladım
öyle çok doktor kontrolüde yok
benim bi arkadaşım bu tedaviyle 1.ayında
bi arkadaşım 3.ayında
bi arkadaşımın kardeşi de 3.ayında hamile kaldı
tabi onlarda sperm sorunu yoktuuuuuuuuuuuuuuuu((((((((((((((((

canım ya inşallah gelir meleğin....:Saruboceq: hayırlı olsun tedavin...

hayır özlem yada bi dakka aynı şey lh düşük olmanı
amaaan ne biliym Lh bölü fsh 3 ten çok olmamalıymış
sanırım aynı şey
benim yüksek(((((((((((((((((((((((((

hımm bende fshın lhtan yüksek olması iyidir ve pko yoktur diye biliyorum demek birde bu varmış...
doğuştan olan neymiş onu anlamadım...
anacım bizim bebişlern ne olduğuda belli olmadı ki((

sen yanı eşim gibisin o da benim yıkandığım suya diyor bu gibi diye:)))
ya sen bu tedavide dr gitmeyecek misin gerçi benim yan komşuda 2. ayda kaldı dr da gitti mi gitmedi mi bilemiyorum tam ama .... klomen tedavisi nasıl oluyor anlat bakalım belki bende başlarım ya...

sermestte mi öğretmenmiş hemde sinopta:))) ne bu eğitimcilerin çektiği ya bıktım valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…