Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hepinize iyi aksamlar hayırlı geceler ben cıkıyorum yaplacak ısler benı bekler ınslhh vakıt bulurum da katılırım sık sık aranıza..herkese hayırlı netıceler dılerım Allahtan..

hah geldim özlem üniv. bi arkadaşla konuşuyodum bebeği var 7 aylık
pcoydu o da tedavinin 1.ayında hamile kaldı
şimdi de çocük olmasa boşanırdım diyo kocası pisliğin teki sinirlendim

gelelih tahlillere
fsh 5.4
Lh 19.14
estradiol bu neyse bilemedim 138

tedavi şöyle 3 ay boyunca adetin 5.günü günde iki kere klomen alıcam
yumurta gelişimi falan takibi yapılmadan deneyecez
her ay adet olunca 3.gün tekrar gidip yazdırıcam
3 ay böyle belki son ay yumurta takibi yaptırırım

benim bi arkadaşım az önce konuştuğum çok ağırdı bu hastalık senede 3-4 kez adet olabiliyodu
ve bu şekilde hamile kaldı ilk ay
dedim ya örnekleri çok
sizin sperm değerleriniz düzelmiş gel bi danış istersen doktora
adetin 3.günü gel tahlil yaptır
sonra bize gel sonuçları birlikte bekleyelim:))))dolaşalım sokaklarda deli deliiii
ama inşallah adet olma da hamilelik kontrollerinde gel bize:)))))
böyle işte ne düşünüyosun yaptırcan mı???

Hosbulduk arkadasalar öncelikle yorumlariniz icin tskler. Ben bu düsünceye gelene kadar cok cektim ve cektirdim biliyorum bazi seyleri söylemek kolay ama yapmasina gelince zor elimizden dua etmekten baska biseyde gelmiyor.Burdaki doktorum bana dünyada yüzde onu hic sorunu olmadanda bebek sahibi olamiyor ve sende bunlarin icindesin dedi türkiyedeki doktorum senin yüzde doksandokuz bebegin olacak diyor hangisine inanacagima sasirdim.Aranizda benim gibi sorun olmayan ama yinede bebegi olmayan varmi? Arkadaslar bide yumurtlama testi yaptinizmi hic. Yumurtlama testi ayni hamilelik testi gibi yapiliyor ben bu ay onu deyecegim bakalim olacakmi

ben geldim kızlar,ama kimsecikler yokk.canım sohbet etmek istemişti..neyse artıkk..çağan bebeği görmeye gittil,maşşallah çok tatlı.şimdiden kızıma talip,ama babamız çok başlık parası istiyo:)

neyse şekerler hepiinize iyigeceler,kimse girmez heralde bu saatten sonra.

hah geldim özlem üniv. bi arkadaşla konuşuyodum bebeği var 7 aylık
pcoydu o da tedavinin 1.ayında hamile kaldı
şimdi de çocük olmasa boşanırdım diyo kocası pisliğin teki sinirlendim

ayy hakikaten ne pisilikler var ya ne demek yani bu ben olsam hiç uğraşmaz şimdiden boşanırdım salak herif....
arkadaşın adına sevindim mi sevinemedim mi bende bilemedim... hayırlısı olsun ne diyeyim eminim o da uğraş vermiştir bu yolda...alsanaalsanasmile kocasına

evet mavişim malesef sende pko görünüyor... estradiol de işte benim tedavimin engeli e2 dediğimiz şey yani östrojen düzeyi...
ya bende mi kullansam önümüzdeki ay acaba? kendi kendimize deniyoruz bari takviyesi olsun değil mi? 5.gün başlanıyor 5 gün devam ediyordu değil mi?
ayy inşallah canım ya keşke hamiş kalsakta öyle tombiş tombiş gezsek el ele....
ela ile lale el ele. :))) sıyırdım yine....

adetin 3.günü testten sonra verliyo ilaç
5.gün başlıosun
hiç çaktırmasa da benim yarın 5.gün başlıyorum:)))
evet günde 2 kere 5 günde bitiyo
dene bence değerleriniz güzel belki de pikodan olmadı şimdiye kadar???

şimdi aklıma geldi annemin kuzeni de
böyle bi tedavi gördü 6 ay ama olmadı
eşinde de varikosel varmış doktor ilaç vermiş eşine 3 ay dene olmazsa ameliyat demişler
neyse kaddın 6 ay klomen tedavisi gördü olmadı bıraktığı ay oldu:)))))
klomen sonraki aylara da etki edebiliyomuş
doğdu oğlu şimdi 2 yaşına girecek:))))))

ben kaçtım özlem eşim kızıyo yine daldın diye:))))
bi hastalığımı daha öğrendim ama inanılmaz umutluyum nedense???????????
içimde güzel hisler var bu 3 ay iyi gelecek gibi sanki:))))
inşallah yani yaz bitmeden hamiş oluruzzz:))))))))))))))))))))))

amin semracım inşallah
burpummm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????????????

bencede yani iş güç derken ihmal etti bizi..

kızlar burda çok dert anlatmayı sevmiyorum ama anlatayım da biraz rahatlayayım bizde kavga ettik eşimle cmt günü yumurtam çatladı galiba akıntım oldu eşime de söyledim bugün denemeliyiz hissediyorum dedim o da bugüne kadar hissettiklerin hiç çıkmadı ki dedi neyse o gün alışveriş falan yaptık akşam da yemekte misafirlerimiz vardı çok yedik yorulduk eşim de birlikte olmak istemedi hiç canı istemiyormuş beyefendinin çok canım sıkıldı benim de canım istemiyor artık ama denemek zorundayız sonuçta o günü kaçırdık ben de dün surat astım ben son aşılamayı eşimin hatırı için yapmıştım o kadar iğne iğrenç kontroller aşılama ve olumsuz sonuç o kadar yıprandım ki bunları düşün düşün sinir oldum eşim de ben sadece seni istiyorum bebek falan istemiyorum dedi ama ben istiyorum dedim git başka birinden yap o zaman dedi iyice gıcık oldum ben sadece senden olsun istiyorum olmazsa da olmaz dedim sonuç olarak aramız düzeldi ama bebek olayından vazgeçtik tüp bebek de yapmayacağız durumlar böyle işte bu bebek olayı bizi çok yıprattı[/QUOTE]

zaman zaman bunları yaşıyoruz ama napalım karı koca olarak anca birbirimize çatıyoruz
ama herşey düzelir kızlar..böyle düşünmeyelim onlar bizsiz biz onlarsız yapamayız napalım bizimde çocuğumuz zor oluversin..
nbnh cim tamamen bu fikri çıkarmayın şimdi gerginsiniz biraz zaman geçsin düşünceleriniz değişir..
her negatiften sonra herkesin yaşadığı duygular bir daha tedavi yok istemiyoruz artık diye ama yine içimizdeki duygular ağır basıyor ve başa dönüyoruz...
aslında ne kadar büyük problemimiz var ilişkilerimizi hayatımızı etkiliyor..
bu hafat kavga etmeyen var mı önce ben uzakta bile adama yettim yani bebing,gamze tuanay bi de sizler of ya ne kötü bir haftaydı hepsi geçecek inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…