slm kızlar ben geldim öyle çok şey oldu ki bugün
doktora gittim enfeksiyonum varmış o adeti dışarı attırmıyomuş adet oluyorum sayacakmışım yani bugün 4.gün:)))))
2 kutu antibiyotik ve 1 kutu fitil kullanıcam
sonra hormon değerlerime baktı
pco var dedi adamda şaşırdışişman da değilsin ama var dedi kilo aldım ama versem de çok faydası olmazmış çünkü kilomla alakalı değilmiş:)))))
klomen verdi 3 ay deneyelim düzgün yumurtla adetlerine de faydası olur hamile kalmanı da kolaylaştırır dedi
ben de sperm sorununu söyledim sayı güzel hareket artar inşallah dedi
aşılama olabilir dedi
ben de başarı oranı ne dedim çok değil dedi aşılamanın zaten başlıbaşına olma olasılığı çok yüksek değilmiş ama denenmesinde fayda olur dedi
belki sonra dedim
ben ordayken bi kadın geldi aşılamayla olmuş dördüz:))))))))))))
doktor doğuramaz dedi biraz fazla kaçmış diyo:))))
ankaraya gönderdi doğuramazsın 1-2 tanesinin alınması gerekir ankaraya git dedi
Allah işte dedim kimine veriyo uğraştırıyo kimine vermiyo uğraştırıyo acıdım kadına
aşılamada yumurtlama sorunu olanlar daha şanslı dimi dedim evet dedi:)))
senin durumunda işe yarar dedi ben de eşimi söyledim öğretmenim zor oluyo stres yapıyorum aşılamada da belki sonra dedim
o da hiç belli olmaz bu sorunlara rağmen doğal hamile kalmışsın klomenle yine olur inşallah dedi
pooooooooooooooffffffffffffffffffff çok yazdım
özetle yarın klomene başlıyorum çatlatma iğnesi falan olmıcak taakip te yok 3 ay denicez böyle
belki olur:)))belli mi olur:))))
oyy denizim benim ya ne akıllısın sen evet halılarımı kaldırmıştım sözde bugün temizlik yapacaktım ama burada sulara lağım suları karışmış dedi öğrencilerim arkadaşlara sordum onlarda evet mazot falan diye duyduk deyince vazgeçtim ne yapayım pis sularla evimi mahvedemem:)))
yolculuk aslında yorucu geçti yeni gidip gelmiştik ya bu kez gidişimiz fena değildi ama dönüşte yorgunluk vardı eşi yine geçen seferki gibi hastalandı yok yok kaynanam bakamıyor kocama:)))
cuma yada cumartesi büyük gün desene ayy inşallah canım ya bu kez yüzümüz güler ..seni bırak ben bile umutluyum kendi adıma ya artık nasıl olacaksa:)) doğal aşılama.. ama kızarım bak ne demek heyecan yok, heves yok öyle başlama içinde umutla başla sonrası allah kerim...
salı gelecek diyordun izin vermediler mi hala ya 60 gün oldu.. ayy tabi canım sen izinli sayılırsın bir süre:))) kapsama alanı dışına çıkarsın... ama biz yine burada seni bekliyor olacağız bunu aklından çıkarma ve ihmal etme şekerim...
dur sen ben şu tuanayı arayımda incelikleri bir öğreneyim...
denizcim maşallah ya yumoşlar kocaman olmuş....
merhaba kızlar çok şükür ben de regl oldum ve bugün başladım aşılama tedavime
iğnelerimi aldım ilk iğnemi vuruldum
değişik bir rahatlama hissiyle karısık hersey bir oyunmus duygusu geldi üzerime
kendi kendime gülüyorum düşündükçe garip hisler içindeyim
dilerim sonunda gerçekten gülmek nasip olur hayırlısıyla
Allah hepimizin sonunu hayır etsin
geçmiş olsun noldu sevimkızlar ben çıkıyom eşim çok hastaymış dr götürcem gelince okurum artık
ben geldim kızlar,ama kimsecikler yokk.canım sohbet etmek istemişti..neyse artıkk..çağan bebeği görmeye gittil,maşşallah çok tatlı.şimdiden kızıma talip,ama babamız çok başlık parası istiyo:)
neyse şekerler hepiinize iyigeceler,kimse girmez heralde bu saatten sonra.
evet mavişim malesef sende pko görünüyor... estradiol de işte benim tedavimin engeli e2 dediğimiz şey yani östrojen düzeyi...
ya bende mi kullansam önümüzdeki ay acaba? kendi kendimize deniyoruz bari takviyesi olsun değil mi? 5.gün başlanıyor 5 gün devam ediyordu değil mi?
ayy inşallah canım ya keşke hamiş kalsakta öyle tombiş tombiş gezsek el ele....
ela ile lale el ele. :))) sıyırdım yine....
adetin 3.günü testten sonra verliyo ilaç
5.gün başlıosun
hiç çaktırmasa da benim yarın 5.gün başlıyorum:)))
evet günde 2 kere 5 günde bitiyo
dene bence değerleriniz güzel belki de pikodan olmadı şimdiye kadar???
şimdi aklıma geldi annemin kuzeni de
böyle bi tedavi gördü 6 ay ama olmadı
eşinde de varikosel varmış doktor ilaç vermiş eşine 3 ay dene olmazsa ameliyat demişler
neyse kaddın 6 ay klomen tedavisi gördü olmadı bıraktığı ay oldu:)))))
klomen sonraki aylara da etki edebiliyomuş
doğdu oğlu şimdi 2 yaşına girecek:))))))
ben kaçtım özlem eşim kızıyo yine daldın diye:))))
bi hastalığımı daha öğrendim ama inanılmaz umutluyum nedense???????????
içimde güzel hisler var bu 3 ay iyi gelecek gibi sanki:))))
inşallah yani yaz bitmeden hamiş oluruzzz:))))))))))))))))))))))
süper ya ne güzel gelsin bebişler
semra ne kadar çok bebişli arkkadaşın var benim iyi ki yok
o kadar dayanamam herhalde
burpun dediği gibi zor bir durum etrafında sürekli aynı muhabbet..
semraaaaaaaaaa ben buradayımmmmmm:))
yok öyle kızımızı hemen vermeyiz biz .....[/QUOTE
evet yok teyzesiiçç
evt anlaşıldı herkez haftasonu kavga etmiş eşiyle bende bizim sorunumuzda dügün salonunda piste çoçuklar oynuyomuş bizim neden çoçugumuz olmuyomuş gene boşanalım sen evlen çoçugun olsun lafları kafamın tasını attırdı sen mücadelini ver gerisi allaha kalmış dedim bayabi agladı sinirleri boşaldı adamcagazın bak diyo yasım 30 ama sacım bemyaz evt hkafasında harbiden siyah sacı kalmadı içki içemiyo bikadeh atmış döküldü bneimki dün gece sabaha kadar agladı ben diyo dısardan gören ne kadar mutlu neşeli diyor am içim sızlıyor harbiden onu gören ne kadar güzel hiç bişeyi takmıyor herşeyi dalgaya alıyor diyor ama onun içini ben biliyorum
nbnh canım hoşgeldin ya nasılsın bakalım nerelerdeydin ?
kıyamam sana ya ama hepimizin durumu aynı ne yazıkki biz o kadar acıyı çekiyoruz eşlerimizde naz yapmıyor mu deli oluyorum deli.. nimetten sayıyorlar kendilerini bu durumda ya ne desem az valla.. amannnnnn boşver sende o zaman kendi düşünsün ... sen canını sıkma olur mu şekerim:))
Hosbulduk arkadasalar öncelikle yorumlariniz icin tskler. Ben bu düsünceye gelene kadar cok cektim ve cektirdim biliyorum bazi seyleri söylemek kolay ama yapmasina gelince zor elimizden dua etmekten baska biseyde gelmiyor.Burdaki doktorum bana dünyada yüzde onu hic sorunu olmadanda bebek sahibi olamiyor ve sende bunlarin icindesin dedi türkiyedeki doktorum senin yüzde doksandokuz bebegin olacak diyor hangisine inanacagima sasirdim.Aranizda benim gibi sorun olmayan ama yinede bebegi olmayan varmi? Arkadaslar bide yumurtlama testi yaptinizmi hic. Yumurtlama testi ayni hamilelik testi gibi yapiliyor ben bu ay onu deyecegim bakalim olacakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?