Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nedir bu çektiğimiz ya iyi ki gitmişsin doktora..off ya
artık pes diyorum halimize herşey bizi buluyor allah beterinden korusun..
hiç belli olmaz mavi ya sen seneye planlar yaprken gelir inşallah bebiş..

denizcim maşallah ya yumoşlar kocaman olmuş....

canım yaın gelecek ama nöbetçi eğer yarın tutmazsa önümüzdeki hafta sonu na kalacakmış yarın tutsun daha iyi eve geldi mi gitmez bir daha..

özlem büyümüş yumoşlar ama ne bileyim sanki tedavide falan değilim öyle hissediyorum
sol tarafta yumurtanın olması bile aslında beni sevindirmeli..sevindim tabiki ama bilmiyorum hayırlısı ..hastane işleri birsin sadece eşimle zaman geçirmek istiyorum ay sonuna kadar da aşılamaymış testmiş düşünmek istemiyorum..

hayırlı olsun canım inşallah beraber gün sayarız ve pozitif sonucu görürüsün..
kızlar ben çıkıyom eşim çok hastaymış dr götürcem gelince okurum artık
geçmiş olsun noldu sevim
bu saatte acile mi gittiniz ..
inşallah önemli bir sorun yoktur gelince yaz..

süper ya ne güzel gelsin bebişler
semra ne kadar çok bebişli arkkadaşın var benim iyi ki yok
o kadar dayanamam herhalde
burpun dediği gibi zor bir durum etrafında sürekli aynı muhabbet..

klomen direk beyni uayrıyormuş diye biliyordum iğneler gibi hormon yokmuş içinde..
yalnız bu ilaç doktor kontrolu olmazsa kşst yapabiliyor..ben ağustosda kullandım over kisti çıktı o ay aşılama iptal oldu
sonraki ay adette gittim kaybolmuş tekrar başladım aşılama oldu işte..
özlemcim kullanacaksan bence de adetliyken git doktora
sende östrojen sorunu olduğunu lk defa duyuyorum
ihmal etme bence en azından tüpe kadar yoluna sokmuş olursun..

tuanayım nasılsın
kocişle aralar nasıl
eminim güzeldir özlemin dediği gibi senin gibi tatlı birine kimse dargın kalamaz:))

slm kızlar eşimde bagırsaklarında iltihap oluşmuş abur cubur yasak sigara yasak acı ekşi kızartmayasak oh hastalıgına degil ama eşim drdan korkar kan alırlarken bil korktu eşimin mıçına 250tl sıkışmış oh şeye bu korkuyla o sigarayı bırakır

geçmiş olsun canım ya
dikkat etsin tabi
herşeye vesile lazım
eşinin sigarasına da bu vesile olur belki..

Selam kızlar,ben de sizin gibi çocuk özlemi çekenlerdenim. 3,5 yıllık evliyim, kendiliğimden hamile kaldım ama 7 haftalıkken kendiliğnden düştü. Üzerinden 1 yıl geçti. Klomenle netice alamayınca aşılamaya geçtik. Çarşamba 12. gün, ama ben cuma günü test yapıcam, inşallah sonucu olumlu olur.
Denizcim beni de listenize eklersen sevinirim. En kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inş.

Bu arada şuan online olan arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim.
Benim aşılama sonrası göğüslerim hassaslaşmıştı ve ağrıyordu sürekli. Kasıklarım karnımda da arada batma ve ağrı oluyordu, çatlatma iğnesindendi belki de.
Merak ettiğim şu; Dünden beri göğüs ağrım yok denecek kadar azaldı, karnımda da ağrı kalmadı gibi, yoksa tutmadı mı, tutsaydı ağrı devam etmez miydi, ya acayip moralsizim, uykularım kaçıyor artık, beklemek ne zormuş meğer

selam kızlar

bende bu ay 3, aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet bende de oluyor adet görmeme yakın azalıyor. adet sancımlarım berbat oluyor müthiş kasılamalarım oluyor sizlerde de oluyor mu? bende klomen ve iğne kullanıyorum

Sultancım,hayırlı olsun aşılaman tatlım.Takmayalım diyoruz ama maalesef,her gün kendimizi yoklamaktan alamıyoruz.Kendimizi hiç rahat bırakamıyoruz.Zaten bıraksak olacak bu iş amma velakin olmuyor...Pek çok belirti hissedip hamile kalan da var,hiç hissetmeyip senin gibi belirtileri azalıp hamile kalanda.Aslında ilk 10-12 günde ki etkiler çatlatma iğnesinden.Göğüslerde ki gerçek şişlik 5 veya 6. haftada başlıyormuş.Yani boşuna endişe etme,belki kuzucuğun gelmiştir,strese sokma kendini...

Denisim,ben kocamla barışmadım hala.Suratım asık, o da pek yanaşmıyor ama benden bir adım yakınlık görse,galiba o 2 adım atacak.Ama yok ya dün çok kırdı beni,gıcık oldum.Akşam işten geldi,ben yatıyorum salonda.Bir süre uzandı o da diğer koltuğa.1 saat sonra sen aç değilsin galiba dedi.Ben de açım dedim.Ama yemek falan yok dedim.O zaman ne yemek istersen söyle,ben çok açım hemen söyleyelim dedi.Neyse söyledik.Yemek geldi.Ben mutfağa geçiyorum dedi.Ben de salonda yiyeceğim dedim.Öyle işte.Ben şimdi çalışma odamdayım o da salonda.

Canım ya ağzından bal damlıyor, inş. dediğin gibi olur, yeniden bi yıkımı daha kaldıramıycam diye korkuyorum açıkcası. Ağlama krizlerine girmekten öylesine bıktımki, bu son bidaha hiçbişey denemiycem diyorum, ama çocuksuz bir hayat düşünemiyorum. Bilmiyorum nolucak sonumuz, inşallah kucağımız boş kalmaz, bizimde cennet kokulu meleklerimiz gelir de yüzümüzü güldürür..

süper ya ne güzel gelsin bebişler
semra ne kadar çok bebişli arkkadaşın var benim iyi ki yok
o kadar dayanamam herhalde
burpun dediği gibi zor bir durum etrafında sürekli aynı muhabbet..

evet canım allahdan hepimiz aynı zamanda hamile kaldık,yoksa ben de çoook etkilenirdim.allahıma çok şükür,aratmadı bana.benimle birlikde 5 kişi hamileydi,ben 4. sıradaydım.3 gittti,sıra bende.kurbanlık koyun gibi bekliyorum...

evet biraz erken bir günaydın oldu.babamız gidince ada kıpır kıpır,hiç durmuyor.bende böyle kalkıyorum bazen,biraz oyalanırsam uykum gelir belki..

sevimcim dışardan bizde çok mutlu görünüyoruz da bu bebek olayı mahvediyor bizi gerçi Allaha şükür bebek olayının dışında bir sorunumuz yok burdaki bütün arkadaşlar aynı durumdayız maalesef tek eksiğimiz bebek inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

özlemcim boşverdim zaten bu ay aslında yumurtlama dönemindeyim şuanda ama denemiyoruz bu ay da böyle boş geçsin bakalım siz değerlendirin bari de güzel haberi senden alalım

melekd yalnız değilsin bu konuda benim de dr um yüzde onluk sebepsiz inferlite grubunda olduğumuzu söylüyor dr pek önemsemiyor ama bana göre sağ tüpümde biraz tıkanıklık var aman olcaksa olur napalım artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…