Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimcim eşine de geçmiş olsun canım sende fırsattan istifade eşinle birlikte sigarayı bırak canım bebek olayını etkiliyor çünkü
denizcim dediğin gibi biraz gerildik galiba bu ay bir geçsin bakalım daha sonra toparlarız kendimizi hadi bakalım denizcim eşinde geliyor güzel haberler bekliyoruz senden bu ay yüzümüzü güldüreceklerden biri de sen ol nursimle beraber
tuanaycım siz hala düzelmediniz mi eşinle canım sebebini bilmiyorum ama yıpratmayın kendinizi alttan alın idare edin barışın eşlerimizden başka dayanağımız yok maalesef biz de bebek muhabbeti yapmıyoruz artık gerçi ben yapıyordum sadece de neyse yapmıyorum bende
mavicim sen de pko olduğunu değil de başlangıcı olduğunu düşünüyorum kistlerin varmıymış sıra sıra bende kistler vardı ama diğer belirtiler yoktu drpko görünümü var pko yok demişti bana
semracım sen de sabah sabah uyanmışsın canım ya bence bol bol uyu bu günlerde daha sonra çok arıyacaksın
nursimcim canım yarın heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini
bebingcim bugün hiç girmemişsin canım bu saate kadar girmiş olurdun

slm kıslar,bn haziran ayında kısmetse ilk aşılamamı yaptırıcam.bizim sorunumuz benim tüplerimden birinin kapalı olması.beşka eşimde dahil hiçbir sorunumuz yok.benim gbi tüp sorunu olupta hamiş kalan var mı aranızda ?ve de aşılma ile ilgili deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirm

selam kızlar sabahtan evdeydim kalan yazlıkları cıkarmak için.bi kısmını daha hallettim bi yarım günlük daha işim var ama.
yazılanlarıda okudum .sıra cevaplarda

burpum benim canım acıdı yazdıklarını okurken.ama hatanın en büyüğünü yapıyorsun.bu senin sucun değil çoçuk istyemiyorda degilsin.bence paylaş bu sıkıntını böylece insanlar gözünün içine sokmaya calışmasın.eminim onları oturtacak cevapları verebilirsin.
söyle kurtul olmuyor de.
böyle yakmayın canınızı..

ben artık baska taraftan bakıyorum.çocuguna sokakta yada herhangi bir yerde bagıranlar dikkatimi çekiyor kötü davrananlara bakıyorum.istemeyen o kadar cok insan var ki çocuk istemeden sahip olmuş.demekki bu hayatta cocuk sahibi olmak ta ayrı bir sınav istedik oldu diyebilecegimiz bişey degil.lütfen cocuk için evlenmedik.eger öyleyse ayrılın baskalarıyla deneyin belki hemen olur.

sevimcim su cocuk için eşinle aranı bozma kavga etme hele sorun ondaysa daha kotu erkekler bunu kaldırabilicek gucte degilller maalesef o kimbilir neler düşünüyordur sana söylemeden.seninle paylasamadan.ne kadar guclu görünselerde okumus olsalarda bunu bir erkekllik olarak bile görebiliyor olabilir.onun için dha dikkatli olman lazım.çok gecmiş olsun canım ayrıca.bayagı bi para sıkışmış.

sigara içenler lütfen dikkat.sigara içtikleri için tedavi uygulamayan tup bebek merkezleri var düşünsenize para veriyorsunuz ama yok biz sizi tedavi edemeyiz diyorlar var demekki adamların bi bildikleri kendiniz için bırakmıcaksanız bebek için bırakın.bu son cagrımdır size.

nbnh cim sende bak yapma böle.hımmmm kızdım sana ben.gönlünü al adamın biran önce ayıp.

sermest tedavin hayırlı oolsun canım.inş. güzel haberi alırız.
öğretmen hastalıgı oldu bu valla

tuanayım valla sasırttın beni sen.ben kusemem valla hasta olurum hemen barısırım sucsuz bile olsa.

evet bebingim saat 5 te kalktım.facde takıldım biraz,bira foruma baktım.liseden bi arkadaşımla sohbet ettik facde.sonra saat 7 falandı uyumuşum 10 da kalktım,kahvaltımı yaptım,yemeğimi yaptım,annemle yarım saat çene çaldım.bi arkadaşımla konuştum en son sana yazıyorum ve gidip yatağımı toplamalıyım,çok uyuşuk oldum yaww..

bebing sen tuanayamı diyosun sen bide beni görsen,şok olursun.normalde arkadaşlarıma,aileme karşı küslüğüm uzun sürmez ama kocişe bir küserim pir küserim,çok zor barışırım.sık olmaz amaolduğundada suyunu çıkartıyorum bazen.bebişim olunca huyumu değiştirmem lazım,yoksa oda öyle alışır.

ben kaçtımmm.lütfen geldiğim zaman güzel kaynatmış olun..gözlerim yuvalarından fırlasın,okumakdan bitkin düşiyim.hadi bay!!

ah semracım cok zor bişiy istemişin sen ama bu satte kimi bulayım bende senin gözlerini pörtleticek kadar yazısıyım imkansız canım be.

iyi arkadasını bulmuuşşsun sabahın o saatinde.
sohbet etmişin.çok erken kalktıgın için tembel oluyorsundur sen.ama yemegını erkenden yapıyorsun canım ya takdir ediyorum seni.banada öğret küsme işini öğreneyim lazım oluyor aslında sucsuz olsamda ben barısıyorum cunki iyi olmuyor

denizim koçiş geldi mi kiiii
gözün aydın simdiden.tabiki sen izinlisin ama çok özleriz seni yinede cabuk don aramıza ıhmal etme bizi sakın.hiç birseyi düşünme bu tedavinde canım ya bosver gitsin.eşinle özlemini gider sen.

bebingim bende aynen senin gibyim hiç küs kalamıyorum suçlu eşim bile olsa hemen barışırım suratımı asamam amasağolsun eşim uzatır bizdede sonra ben bi daha sinirlenirim eşimde ben senin gibi çabucak sinirimi atamıyorm der....
nbnh ım bende çok heyecanlıyım ama bi yandanda korkuyorum ya olumsuz olursa diye...duygularım çok karışık....

kızlar şafak 31..tabi herşey yolunda giderse,sabırsız olmazsa adamız.

semracım sen böyle şafak söyledikçe sanki ben doğuracakmışım gibi heyecanlanıyorum sen kimbilir nasıl heyecanlısındır canım doğuma giderken hatırlarsan bizim için de bol bol dua et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…