Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbnh cim sende bak yapma böle.hımmmm kızdım sana ben.gönlünü al adamın biran önce ayıp.

sermest tedavin hayırlı oolsun canım.inş. güzel haberi alırız.
öğretmen hastalıgı oldu bu valla

bebingcim biz de öyle küs kalamıyoruz işte birkaç saat surat asıyoruz sonra ben söyleniyorum sonra sarılıp barışıyoruz eşim zaten az konuşur böyle zamanlarda da hiç konuşmaz konuşmayınca daha da gıcık oluyorum tabi neyse çabuk toparlıyoruz

duygularının karışık olması çok normal nursimcim ama olumlu düşün sonuç olumlu olsun yarın kaçta test yaptırcaksın ve sonucu ne zaman alıcaksın hemen sonucu yaz olur mu dualarım seninle

semracım sen böyle şafak söyledikçe sanki ben doğuracakmışım gibi heyecanlanıyorum sen kimbilir nasıl heyecanlısındır canım doğuma giderken hatırlarsan bizim için de bol bol dua et olur mu

öylle tatlım heycan dorukda..hatırlamaz olurmuyum canım,hepiniz için ayrı ayrı dua edicem siz merak etmeyin.sizde bana dua edin ki kolay doğum olsun.

bebingcim ne güzel yazlıkları çıkarıp işlerini bitirdin valla bizim burası daha serin ben daha çıkaramadım yazlıkları mayıs sonunu bulur benim çıkarmam

nursincim testini yarın yapıcaksın demek.senin için heycanlanıyorum,inşallah güzel haber verirsin bize.ama canım 8. gün gerçekden çok erken.olumsuz bişey olursa da ümidimizi kaybetmeyelim olurmu canım.bide bişey söylicem,beklesen olmazmı?tam gününde yaptır testini.biliyorsun 8. gün erken .üzülmeni istemiyorum gereksiz yere.

semracım ben de kpss ye girmeye karar verdim ya bugün biraz çalışayım dedim de az birşey çalıştım kafam almıyor artık yaşlandım galiba öğretmen arkadaşlardan taktik alayım bari geldiklerinde

semracım her aklıma geldiğinde dua ediyorum senin için çok kolay bir doğum geçireceksin inşallah

sağol canım duaların için.inşallah hepimizn doğumları kolay olur.bu arada canım sen nerede yaşıyorsun?gözümden kaçmış kusura bakma.

semracım ben de kpss ye girmeye karar verdim ya bugün biraz çalışayım dedim de az birşey çalıştım kafam almıyor artık yaşlandım galiba öğretmen arkadaşlardan taktik alayım bari geldiklerinde

aa öylemii.ne zaman sınavın?inşallah olur canım ya.bu ülkede okumakda yetmiyor işte,sınav sınav üzerine.ne yaşlısı tatlım,özlemle mavi sana yardımcı olsunlar ihtiyacın varsaguclubacismile

Canim sag tüpünde biraz tikaniklik var demissin doktorun senin tüplerini kontroll etmedimi hic? Nasil tahmin ediyorsun tüplerinin tikali oldugunu adettin olmuyormu?

sınav temmuzda semracım inşallah çalışabilirsem iyi olacakta bakalım artık evet maviden ve özlemden taktikler bekliyorum

nbnh canım maraş dedinde canım maraş dondurması istedi..orjinalini hiç yemedim ama tahmin ettiğim gibiyse güzeldir.kociş gelsinde dondurma yiyelim.buzluk ağzına kadar algida dolu ama ben sevmiyorum köpük gibi.ben orjinal dondurma istiyoruuummmmmmmmm..

evet semracım gerçekten erken ama benim çalışma sistemim çok kötü biliyosunuz perşembe iznim bitiyorişe başlıycam genelde olumlu düşünüyorum artık hakkımda hayırlısı...

sınav temmuzda semracım inşallah çalışabilirsem iyi olacakta bakalım artık evet maviden ve özlemden taktikler bekliyorum

daha zamanın var,çalışıyormusun(herhangi bir işyerinde)?eğer evdeysen bolbol ders çalışmaya çalış,bebiş gelince hiçbişey yapamazsın.

Canim sag tüpünde biraz tikaniklik var demissin doktorun senin tüplerini kontroll etmedimi hic? Nasil tahmin ediyorsun tüplerinin tikali oldugunu adettin olmuyormu?

canım geçen yıl rahim filmi çektirdim tüplerimin ikisi de kapalıydı rahim filmi sırasında sol açıldı ağrıdan duramadığım için sağın açılıp açılmadığı net olarak görünemedi dr spazm olabilir dedi açılmış da olabilir de ben kapalı da diye düşünüyorum

evet güzel canım eğer çok canın istediyse göndereyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…