nbnh cim sende bak yapma böle.hımmmm kızdım sana ben.gönlünü al adamın biran önce ayıp.
sermest tedavin hayırlı oolsun canım.inş. güzel haberi alırız.
öğretmen hastalıgı oldu bu valla
bebingim bende aynen senin gibyim hiç küs kalamıyorum suçlu eşim bile olsa hemen barışırım suratımı asamam amasağolsun eşim uzatır bizdede sonra ben bi daha sinirlenirim eşimde ben senin gibi çabucak sinirimi atamıyorm der....
nbnh ım bende çok heyecanlıyım ama bi yandanda korkuyorum ya olumsuz olursa diye...duygularım çok karışık....
semracım sen böyle şafak söyledikçe sanki ben doğuracakmışım gibi heyecanlanıyorum sen kimbilir nasıl heyecanlısındır canım doğuma giderken hatırlarsan bizim için de bol bol dua et olur mu
öylle tatlım heycan dorukda..hatırlamaz olurmuyum canım,hepiniz için ayrı ayrı dua edicem siz merak etmeyin.sizde bana dua edin ki kolay doğum olsun.
semracım her aklıma geldiğinde dua ediyorum senin için çok kolay bir doğum geçireceksin inşallah
semracım ben de kpss ye girmeye karar verdim ya bugün biraz çalışayım dedim de az birşey çalıştım kafam almıyor artık yaşlandım galiba öğretmen arkadaşlardan taktik alayım bari geldiklerinde
sağol canım duaların için.inşallah hepimizn doğumları kolay olur.bu arada canım sen nerede yaşıyorsun?gözümden kaçmış kusura bakma.
özlemcim boşverdim zaten bu ay aslında yumurtlama dönemindeyim şuanda ama denemiyoruz bu ay da böyle boş geçsin bakalım siz değerlendirin bari de güzel haberi senden alalım
melekd yalnız değilsin bu konuda benim de dr um yüzde onluk sebepsiz inferlite grubunda olduğumuzu söylüyor dr pek önemsemiyor ama bana göre sağ tüpümde biraz tıkanıklık var aman olcaksa olur napalım artık kısmet
sınav temmuzda semracım inşallah çalışabilirsem iyi olacakta bakalım artık evet maviden ve özlemden taktikler bekliyorum
Canim sag tüpünde biraz tikaniklik var demissin doktorun senin tüplerini kontroll etmedimi hic? Nasil tahmin ediyorsun tüplerinin tikali oldugunu adettin olmuyormu?
evet semracım gerçekten erken ama benim çalışma sistemim çok kötü biliyosunuz perşembe iznim bitiyorişe başlıycam genelde olumlu düşünüyorum artık hakkımda hayırlısı...
nbnh canım maraş dedinde canım maraş dondurması istedi..orjinalini hiç yemedim ama tahmin ettiğim gibiyse güzeldir.kociş gelsinde dondurma yiyelim.buzluk ağzına kadar algida dolu ama ben sevmiyorum köpük gibi.ben orjinal dondurma istiyoruuummmmmmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?