Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
daha zamanım var semracım da verimli çalışamıyorum şu anda bir işte çalışmıyorum canım

semracım maraş dondurması şoklanıp kargoyla gönderiliyor eğer istersen söyle canım hadi kolay gelsin sana ben de yemek yapıcam ben de kaçıyorum

Benimde tüplerin filmi cekilti ve cok aci cektim her ikisininde acik oldugunu söyledi bide agrimasi iyi acik oldugunun bir isareti dedi zaten tüplerin kapali olsaydi adetin ya hic olmazdi ya düzensiz olurdu dedi. Senin doktorun ne dedi bu konuda sana? Sen hic yumurtlama testi yaptin hic?

mavişm ya inşallah içine doğanlar gerçek olur ne çok istiyorum bir bilsen ... ne tedaviler görüp kendiliğinden kalan var hem sen tedavi bile görmeden oldu yine olur sıkma canını sen herşey çok güzel olacak inşallah...

dnizcim o kadar bekledin ya gerisi gelir artık:))
valla bende denesemmi diyorum bakalım artık önümüzdeki ay belki denerim .... inşallah gerek kalmazda.

NBNH canım ya bizden geçti deme bak ben geçende bahsettim adete 1 hafta kalana dek olabiliyormuş bence deneyin sizde... ayy inşallah güzel bir haber versem ne güzel olur :)))

inş canım allah hepimizn koynunu bebişlerle doldurcak zaman ı var

o dediklerim yani maydonoz lahana ve sogan rahmi temizliyomuş ve bebgin tutmasını dogal olarak temizlerken engelliyomuş

evet teyzesi odamızın kalan eksikleri az önce yapıldı,geldi.şimdiden sonrası bize kaldı,tülleri falan hallediyim,hafta sonu temizliğide olsun fot. çekip eklicem.sen napıyosun,menüde ne var bugün?

oy yerim ben onuda odasınıda ya ... hallet valla artık az kaldı sayılır... hemen koy valla hafta sonu yokum ben ankaraya gideceğiz kısmetse... aneler günü var sonuçta annemi yalnız bırakmayayım değil mi:)))
menüde elazığdan getirdiğim içli köfte ve sarma var...cokacimcoook

bebingim canım amanedemek ya sen beni boşa git evlen diyo bana ozaman çoçugum olurmuş ben ondan istiyom onu istiyorum baskasını degil tartıştıgım konu bu ben zaten onu anlıyorum

denizcim gözün aydın canım nusim dualarım seninle hemde cok dua etcem mavide hiç ugramaış bua rada söküldü galiba

aramıza hoş geldin sultan inş aşın tutar rabbim yüzünü güldürür burası sana ugur getirir

öncelikle aşılamalarınız hayırlı olsun
bu söyledikleriniz hemen hemen hepimizde oldu
çok fazla takılmayın bunlara
sonuçta hormon alıyoruz
benim çok ağrılarım oldu ama sonuçlarım negatif oldu
inşallah sonuçlarınız pozitif olur..
canım şimdilik tedavi olan çok fazla arkadaş yok
aramızda bir tane hamile var
bir daha hamile çıkana kadar listeyi güncellemeyeceğim..

suratsız:çok üzgünüm:
ah ne diyeyim
adam sen adım atmadan zaten gelmiş tuanayım
canın naz yapmak istemiş anlaşılan:))
bugün düzelir
canımız sıkılıyor adamlara sarıyoruz
inşallah bir an önce halledersiniz tatlım..

:)))
kurbanlık koyun hehe çok komik:))

evet biraz erken bir günaydın oldu.babamız gidince ada kıpır kıpır,hiç durmuyor.bende böyle kalkıyorum bazen,biraz oyalanırsam uykum gelir belki..

saate bak yarabbim
ada uyutmuyor seni yaramaza bak şimdiden uykusuzluık çektiriyor sana ...

bugün kuaföre gittim 2 yaşında dünya tatlısı bir bebiş ama afacan nasıl yaramaz
annesi küçük 21 yaşında
benden önceydi çocukda durmuyor annesi fön çektirsin
bir kalktı ansıl dövdü hayvan gerizeklı dedi çocuğa
neyse çocuk nasıl ağlıyor ben de kalktım çok sinirlendim durmuyor bahçeye çıkartayım dedim hiç umru değil çocukla bir oynadıkiçeri giriyorum yarım yamalak gel gel diye elimi tutuyor anneside saçını yapan kuaförle muhabbette..sonra gel anneye bakalım dedim ne dese beğenirsiniz
annesi ölsede kurtulsa dedi..
ne diyorsun dedim ya
.ok yaramaz dedi sen böyle bir çocuğa sahip olduğun için alalha şükretmelisin dedim çok sinirlendim ya..sonre gittiler kousförde erken evlenmiş dedi ne olursa olsun dedim o çocuğa hayvan derse o da yaramaz olur hayırsız olur herşey olur..
bebingim yazını görünce bende anlattım hemen gözlerim doldu resmen parçalıcaktım kızı..

:uhm::sm_cool:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…