canım geçen yıl rahim filmi çektirdim tüplerimin ikisi de kapalıydı rahim filmi sırasında sol açıldı ağrıdan duramadığım için sağın açılıp açılmadığı net olarak görünemedi dr spazm olabilir dedi açılmış da olabilir de ben kapalı da diye düşünüyorum
semracım nihayet odasına kavuştu mu adacık:)))
sevimcim dışardan bizde çok mutlu görünüyoruz da bu bebek olayı mahvediyor bizi gerçi allaha şükür bebek olayının dışında bir sorunumuz yok burdaki bütün arkadaşlar aynı durumdayız maalesef tek eksiğimiz bebek inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
hımm tamam canım ya bende bekleyeyim bari ne kadar beklemek gerek ki herkes farklı söylüyor ama bilemiyorum... O dediklerini niye yemiyorum anlamadım hadi inciri alarım da ... Sıcak suyu bende duymuştum ama eşim sıcak suyu seviyor bense boğulacak gibi oluyorum hep ılık severim ben...
evet teyzesi odamızın kalan eksikleri az önce yapıldı,geldi.şimdiden sonrası bize kaldı,tülleri falan hallediyim,hafta sonu temizliğide olsun fot. çekip eklicem.sen napıyosun,menüde ne var bugün?
o dediklerim yani maydonoz lahana ve sogan rahmi temizliyomuş ve bebgin tutmasını dogal olarak temizlerken engelliyomuş
sevimcim su cocuk için eşinle aranı bozma kavga etme hele sorun ondaysa daha kotu erkekler bunu kaldırabilicek gucte degilller maalesef o kimbilir neler düşünüyordur sana söylemeden.seninle paylasamadan.ne kadar guclu görünselerde okumus olsalarda bunu bir erkekllik olarak bile görebiliyor olabilir.onun için dha dikkatli olman lazım.çok gecmiş olsun canım ayrıca.bayagı bi para sıkışmış.
Selam kızlar,ben de sizin gibi çocuk özlemi çekenlerdenim. 3,5 yıllık evliyim, kendiliğimden hamile kaldım ama 7 haftalıkken kendiliğnden düştü. Üzerinden 1 yıl geçti. Klomenle netice alamayınca aşılamaya geçtik. Çarşamba 12. gün, ama ben cuma günü test yapıcam, inşallah sonucu olumlu olur.
Denizcim beni de listenize eklersen sevinirim. En kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inş.
Selam kızlar,ben de sizin gibi çocuk özlemi çekenlerdenim. 3,5 yıllık evliyim, kendiliğimden hamile kaldım ama 7 haftalıkken kendiliğnden düştü. Üzerinden 1 yıl geçti. Klomenle netice alamayınca aşılamaya geçtik. Çarşamba 12. gün, ama ben cuma günü test yapıcam, inşallah sonucu olumlu olur.
Denizcim beni de listenize eklersen sevinirim. En kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inş.
Bu arada şuan online olan arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim.
Benim aşılama sonrası göğüslerim hassaslaşmıştı ve ağrıyordu sürekli. Kasıklarım karnımda da arada batma ve ağrı oluyordu, çatlatma iğnesindendi belki de.
Merak ettiğim şu; Dünden beri göğüs ağrım yok denecek kadar azaldı, karnımda da ağrı kalmadı gibi, yoksa tutmadı mı, tutsaydı ağrı devam etmez miydi, ya acayip moralsizim, uykularım kaçıyor artık, beklemek ne zormuş meğer
selam kızlar
bende bu ay 3, aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet bende de oluyor adet görmeme yakın azalıyor. adet sancımlarım berbat oluyor müthiş kasılamalarım oluyor sizlerde de oluyor mu? bende klomen ve iğne kullanıyorum
Denisim,ben kocamla barışmadım hala.Suratım asık, o da pek yanaşmıyor ama benden bir adım yakınlık görse,galiba o 2 adım atacak.Ama yok ya dün çok kırdı beni,gıcık oldum.Akşam işten geldi,ben yatıyorum salonda.Bir süre uzandı o da diğer koltuğa.1 saat sonra sen aç değilsin galiba dedi.Ben de açım dedim.Ama yemek falan yok dedim.O zaman ne yemek istersen söyle,ben çok açım hemen söyleyelim dedi.Neyse söyledik.Yemek geldi.Ben mutfağa geçiyorum dedi.Ben de salonda yiyeceğim dedim.Öyle işte.Ben şimdi çalışma odamdayım o da salonda.
evet canım allahdan hepimiz aynı zamanda hamile kaldık,yoksa ben de çoook etkilenirdim.allahıma çok şükür,aratmadı bana.benimle birlikde 5 kişi hamileydi,ben 4. sıradaydım.3 gittti,sıra bende.kurbanlık koyun gibi bekliyorum...
evet biraz erken bir günaydın oldu.babamız gidince ada kıpır kıpır,hiç durmuyor.bende böyle kalkıyorum bazen,biraz oyalanırsam uykum gelir belki..
ben artık baska taraftan bakıyorum.çocuguna sokakta yada herhangi bir yerde bagıranlar dikkatimi çekiyor kötü davrananlara bakıyorum.istemeyen o kadar cok insan var ki çocuk istemeden sahip olmuş.demekki bu hayatta cocuk sahibi olmak ta ayrı bir sınav istedik oldu diyebilecegimiz bişey degil.lütfen cocuk için evlenmedik.eger öyleyse ayrılın baskalarıyla deneyin belki hemen olur.
sigara içenler lütfen dikkat.sigara içtikleri için tedavi uygulamayan tup bebek merkezleri var düşünsenize para veriyorsunuz ama yok biz sizi tedavi edemeyiz diyorlar var demekki adamların bi bildikleri kendiniz için bırakmıcaksanız bebek için bırakın.bu son cagrımdır size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?