denizim koçiş geldi mi kiiii
gözün aydın simdiden.tabiki sen izinlisin ama çok özleriz seni yinede cabuk don aramıza ıhmal etme bizi sakın.hiç birseyi düşünme bu tedavinde canım ya bosver gitsin.eşinle özlemini gider sen.
bebingim bende aynen senin gibyim hiç küs kalamıyorum suçlu eşim bile olsa hemen barışırım suratımı asamam amasağolsun eşim uzatır bizdede sonra ben bi daha sinirlenirim eşimde ben senin gibi çabucak sinirimi atamıyorm der....
nbnh ım bende çok heyecanlıyım ama bi yandanda korkuyorum ya olumsuz olursa diye...duygularım çok karışık....
evet semracım gerçekten erken ama benim çalışma sistemim çok kötü biliyosunuz perşembe iznim bitiyorişe başlıycam genelde olumlu düşünüyorum artık hakkımda hayırlısı...
evet teyzesi odamızın kalan eksikleri az önce yapıldı,geldi.şimdiden sonrası bize kaldı,tülleri falan hallediyim,hafta sonu temizliğide olsun fot. çekip eklicem.sen napıyosun,menüde ne var bugün?
denizcim gözün aydın canım nusim dualarım seninle hemde cok dua etcem mavide hiç ugramaış bua rada söküldü galiba
bebingim canım amanedemek ya sen beni boşa git evlen diyo bana ozaman çoçugum olurmuş ben ondan istiyom onu istiyorum baskasını degil tartıştıgım konu bu ben zaten onu anlıyorum
geldim kızlar
okuldan sonra bi arkadaşa gittim kahve içtik
sonra araba olmadığı için mecburen uzzuuuuuuun bi yürüyüş yaptım
bu arada benim adet bugün iyi geldi hiç 5.gün gibi değil
klomeni sabah içtim acaba devam etmesemmi bu ay diyorum
çünkü adetim uzayacak gibi görünüyor 5.gün diye bugün başlarsam adet bitmez bi faydası da olmaz diye düşünüyorum
zaten bu ay bi ton ilacım var klomen i de sonraki aya saklıyorum
zaten adet bitince de fitil var
ireeeenç ireeenç geri geliyo
çalışmalarda düzenli olmaz bu şekilde
o kadar bekledim 1 ay daha dursun diyorum
antibiyotik mide bulantısı yapıyo berbat((((((((((
neyse bu kadar işte klomen içmiyorum bu ay:))))
nbhn cim bende de görünüm sanırım pco yani tahlillere göre var ama kistim neyim yok
bu da yumurta kalitesini etkiliyomuş
ondan klomen verdi
aklım yemekte bi yandan da düdüklü de yemek yapınca hep diken üstünde oluyorum sabırsızım ya oldu mu olmadı mı göremiyorum:)))))
bu kez öyle rahatım ki deniz anlatamam
bi dahaki ay başlıym hem benim mide hassas ülser var bi de klomen olmasın
haziran da gelsin bebeğim napıym:))))))))))))))))))
hem enfeksiyon sökülmeden nasıl hamile kalınır ki bu ay gitsin de enfeksiyonum sonraki ay büyüsün yumoşlar gelsin bebekler
doğal yoldan ikiz:)))))
sağol canım sağ salim izmire geldi
sağ salim de kavuşsak tam olacak..
aaa sneinkide tam çocuk
hassaslaşmış neler saçmalamış
kusura bakma tatlım böyle dedim diye..
allah allah seviyrouz ki sadece onlardan istiyoruz..
canı çok sıkılmış anlaşılan senin desteğinle düzelir canım..
bu kez öyle rahatım ki deniz anlatamam
bi dahaki ay başlıym hem benim mide hassas ülser var bi de klomen olmasın
haziran da gelsin bebeğim napıym:))))))))))))))))))
hem enfeksiyon sökülmeden nasıl hamile kalınır ki bu ay gitsin de enfeksiyonum sonraki ay büyüsün yumoşlar gelsin bebekler
doğal yoldan ikiz:)))))
evt sacmalıyor hiç kusura bakmam canım ne dersen de ah keşke bende senin gibi küs kalabilsem barışmasam o suclu bile olsa ben kimseyle dargın kalamam ay ben deliyim bazen kavga etttigimizini bile unutuyorum kavga dedimse tartışma hemen af ediyorum hayata küs kalamam
semra dolaplaramı gömüldün yoksa adamızın odasından çıkamıyomusun 31 günün 1gitti kaldı 30 hadi teyzelerine güzellikler getirsin önce nursim var sonra deniz sonra mavi var ben tuanay nbhr ooo onun iş izor
sermest tedavin hayırlı oolsun canım.inş. güzel haberi alırız.
öğretmen hastalıgı oldu bu valla
hımm o zaman benle de bir bağı olur bende sinopluyum çünkü:))))opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?