Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavişim ya herşey seni bulmuş yine desene neyse allah daha büyük dert vermesin... bencede o fitillerle zaten ilişki yasak o nedenle önümüzdeki ay daha iyi olur belki kullanmadan gelir yaramazlar ....
bu arada ben düdüklüyü kullanmıyorum ne yapayım korkuyorum :)))

bende sabah kalktım 3 makina çamaşır yıkadım astım
evi süpürdüm toz aldım
banyo yaptım kuaföre gittim uff çok yoruldum

ya bende bugün evi sileyim dedim ne oldu dersiniz, sular yok yine oyyyyyyy öldüreceğim ben bu başkanı yaalsanaalsanasmile banyo yapabildim zaten ordayken sular kesildi yarım saat geldi o arayı kullandım yani..
bu arada nişan fotolarını hiç beğenmedim o nedenle ekleyemiyorum(1no2:

evet canım ne güzel demişsin bunun üstüne ne diyeyim ki ben şimdi... inşallah tedavin güzel sonuçlanır hayırlı olur ve bizde burada bayram yaparız sayende:)))

zor değil canım , çok kolay ve yakın.sen hiç endişe etme.burpumda var,bebingimde,özlemimde.............çok kişi var yani.inşallah hepinizden birden alıcam bende güzel haberleri.

canım benim opuyorumnanaktan benim dualarım hep seninle olacak sende bize dua et dünya tatlısıyla olur mu?:Saruboceq:

slm canım benimde tüp sorunum var.ama sana yanlış bilgi vermişler hsg çekiminde tüplerde sorun varsa canın yanar ağrın olur.eğer acıksa sorun yaşamıosun.benim iki tüpümde kapalıydı ama hiç adet düzensizliği yaşamadım.hsg çekiminde ise çok canım yandı dr.um kapalı olduğu için canın yandı dedi.neyse bu gbi sorunu olan arkadaşlar var mı aranızda?aşılama işe yarar mı bu sorunu olanlar da merak ediyorum yazarsanız sewinirim

evet canım ne güzel demişsin bunun üstüne ne diyeyim ki ben şimdi... inşallah tedavin güzel sonuçlanır hayırlı olur ve bizde burada bayram yaparız sayende:)))

ayy inşallah canım hepimize gelsin o bayramlar aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepinize iyi aksamlar cok kalamıyorum işe hazırlık yapmam lazım
bol bebişli hayatlar diliyorum herkese

ayy inşallah canım hepimize gelsin o bayramlar aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepinize iyi aksamlar cok kalamıyorum işe hazırlık yapmam lazım
bol bebişli hayatlar diliyorum herkese

inşallah canım inşallah... bol bebişli hayatlar ne güzel ya kulağa çok hoş geliyor :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım ben hsgyi anestezi ile çektirdim çok acı duyarsın diyenler oldu o nedenle blemiyorum... ama bildiğim o ayki adetim çok sancılı oldu o da normalmiş ... şükür açık çıktı benim sorun yok dedi dr... hsgden sonra hamilalik oranlarında artış olurmuş inşallah seninde öyle olur ben eşimdeki rahatsızlıktan dolayı o dönemi geçirdim tabi ama olsun hayırlısıyla olsunda... aşılama için şans % 15*-10 falan dedmşti benim dr yani normalden çok bir farkı yok .. ama bizim gibi sorunları olanlar için sanırım avantaj çünkü spermler seçiliyor sonuçta:)))

canım doğru söylüyorsun sorun olanlarda adaha ağrılı oluyor demişti doktorum
geçen sene nisan da çektirdim ben 2 cm çukulata kisti vardı o zaman
tüpler açıktı ama iğrenç bir filmdi
sonra zaten ahziranda ameliyat oldum meğerse kist çok dağınık mış..o yüzden boşu boşuna sancı çekmişim..
acı da ola katlanıyoruz napalım allahım yazmış onu da yaşıyoruz inşallah anne olmayı da yazmıştır..

sermest bu arada profil resmini çok beğendim söylemeden edemedim insanın baktıça ağlayası geliyor...

nursim inşallah güzel haberlerini alırım yarın..dualarım seninle..
herkese iyi geceler
fırsatım olduğunda gireceğim..çok kaynatmayın okuyamazsam kıskanırım:))
kaynatın kaynatın hepsini toplu okuruz artık..

Canim ben artik burdaki doktorami inanacagima yada ortakinemi sasirdim kaldim ama asilamanin tüpler kapali oldugunda ise yaramadigini biliyorum arkadasima yapmamislardi kapali diye. Asilama cok kolay direk tüplere enjektiyorlar sonra 20 dakika yatiyorsun ondan sonra eve gidebiliyorsun ama tüp bebekte biraz canin yaniyor

günaydın !!
ilk ben gireyim dedim ama yetişemedim
nasılsın melek
kaçıncı günündü bugün..

kızlar hastaneye gittim geldim
tedavi sonucu 1 de çıkacak
2 yumoşta 14-15 mm olmuş
sağ yumoşun şeklinde biraz bozukluk varmış
folikül bozukluğumuymuş neymiş
hahaha negatife sebep buldum folikülüm bzouk napıyımhehehe
neyse hemşireye sordum çok önemli değil dedi muhtemelen 2 gün daha iğne kullanırsın dedi.
hemen eve koştum kociş öğleden sonra çıkacak hastanadene geçerim artık..
yemek yapmam lazım
tatlı da yapayım ..
uzun zamandan sonra menümü yazıyorum oleyyyy..
şehriye çorbası
yoğurtlu bakla
köfte patates kızartması
yaprak sarması
kaymaklı revani

sevim sana bi haberim var ama dikkat et sakın küfür etme
pazartesi gecesi itibariyle yeni bir kanun daha çıkmış
tüp bebekte deki ayrıntılı rapor kalkmış..kalp kardiyo psikolog falan filan
sadece devlet hastanesinde dahiliyeden bir rapor alınması yeterliymiş..o da birşey istemiyormuş..
bugün hemşire tüp bebek yaptıracaklara anlatıyordu..
tepki görünce değiştirmişler

giderken de yoktu
arıza falan mı var ki niye böle oldu

ya sen fotoları gönder bize biz karar verelim güzel mi değil mi
zaten nişanlı çifti değil seni merak ediyorum:))

gelen giden yok
semracım
bugün günaydın dememişsin
gece uyutmadı mı ada yine..:))

günaydın !!
ilk ben gireyim dedim ama yetişemedim
nasılsın melek
kaçıncı günündü bugün..

yarin yetisirsin insallah :) Bugün benim 8ci günüm 15sinde yumurtlama testi yapacam bakalim olacakmi? Senin morelin nasil heycan varmi? Insallah allah gönlüne göre verir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…