bende sabah kalktım 3 makina çamaşır yıkadım astım
evi süpürdüm toz aldım
banyo yaptım kuaföre gittim uff çok yoruldum
canım olmaz mı aramızda herseyden öte bir kader bağı var umutlarımız hayallerimiz mücadelemiz ortak bundan özel bir bağ var mı
dilerim sonunda mucizelerimiz gelir de asıl o zaman kurulur gönlümüze en güzel bağlar..
zor değil canım , çok kolay ve yakın.sen hiç endişe etme.burpumda var,bebingimde,özlemimde.............çok kişi var yani.inşallah hepinizden birden alıcam bende güzel haberleri.
slm kıslar,bn haziran ayında kısmetse ilk aşılamamı yaptırıcam.bizim sorunumuz benim tüplerimden birinin kapalı olması.beşka eşimde dahil hiçbir sorunumuz yok.benim gbi tüp sorunu olupta hamiş kalan var mı aranızda ?ve de aşılma ile ilgili deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirm
Benimde tüplerin filmi cekilti ve cok aci cektim her ikisininde acik oldugunu söyledi bide agrimasi iyi acik oldugunun bir isareti dedi zaten tüplerin kapali olsaydi adetin ya hic olmazdi ya düzensiz olurdu dedi. Senin doktorun ne dedi bu konuda sana? Sen hic yumurtlama testi yaptin hic?
evet canım ne güzel demişsin bunun üstüne ne diyeyim ki ben şimdi... inşallah tedavin güzel sonuçlanır hayırlı olur ve bizde burada bayram yaparız sayende:)))
ayy inşallah canım hepimize gelsin o bayramlar aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar hepinize iyi aksamlar cok kalamıyorum işe hazırlık yapmam lazım
bol bebişli hayatlar diliyorum herkese
slm canım benimde tüp sorunum var.ama sana yanlış bilgi vermişler hsg çekiminde tüplerde sorun varsa canın yanar ağrın olur.eğer acıksa sorun yaşamıosun.benim iki tüpümde kapalıydı ama hiç adet düzensizliği yaşamadım.hsg çekiminde ise çok canım yandı dr.um kapalı olduğu için canın yandı dedi.neyse bu gbi sorunu olan arkadaşlar var mı aranızda?aşılama işe yarar mı bu sorunu olanlar da merak ediyorum yazarsanız sewinirim
slm canım benimde tüp sorunum var.ama sana yanlış bilgi vermişler hsg çekiminde tüplerde sorun varsa canın yanar ağrın olur.eğer acıksa sorun yaşamıosun.benim iki tüpümde kapalıydı ama hiç adet düzensizliği yaşamadım.hsg çekiminde ise çok canım yandı dr.um kapalı olduğu için canın yandı dedi.neyse bu gbi sorunu olan arkadaşlar var mı aranızda?aşılama işe yarar mı bu sorunu olanlar da merak ediyorum yazarsanız sewinirim
ya bende bugün evi sileyim dedim ne oldu dersiniz, sular yok yine oyyyyyyy öldüreceğim ben bu başkanı yaalsanaalsanasmile banyo yapabildim zaten ordayken sular kesildi yarım saat geldi o arayı kullandım yani..
bu arada nişan fotolarını hiç beğenmedim o nedenle ekleyemiyorum( 1no2:
günaydın !!
ilk ben gireyim dedim ama yetişemedim
nasılsın melek
kaçıncı günündü bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?