Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gelen giden yok
semracım
bugün günaydın dememişsin
gece uyutmadı mı ada yine..:))

GÜNAYDINNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım uyudum bugün güzel uyudumm ama sabah evde ekemek falan yoktu,kapıcıda hastaymış o yüzden ben çıktım.alış-veriş falan yaptım,yürüyüş oldu banada.kocişine güzel menü hazırlamışsın,süper!!!!ama yoğurtlu baklava ne anlayamadım??ama canım istedi.bu arada kızlar son ayıma girdim yeni aşermeye başladım,dün gece canım çokk kavun çekti,aşkım hemen gitti aldı,dondurmada yedim.ohhhhh..

Semracim gercekten hamileligin tadini cikariyorsun masallah. allah acaba bizede yasatirmi o duygulari verirmi bizede bir bebis hep soru isarte iste

canım ben de çok ağrı çektim bende tüpler açık olursa geçiş kolay olduğu için ağrı olmuyor kapalıysa o basınçla zorlandığı için ağrı oluyor diye biliyorum benim o ağrıyla film çekilirken sol açıldı sağ net görüntülenemedi adet de 30-34 gün arasında oluyorum ama zaman zaman az oluyor onun etkisi olabilir mi acaba yumurtlama testi de hiç yapmadım sen daha önce yapmışmıydın ilk defa bu ay mı kullanıyorsun

Semracim gercekten hamileligin tadini cikariyorsun masallah. allah acaba bizede yasatirmi o duygulari verirmi bizede bir bebis hep soru isarte iste

tadını çıkarmaya çalışıyorum canım evet.allah sizlerede yaşatıcak canım sen merak etme,hiç olumsuz olma,soru işareti falanda yok bence,olucak,sadece sizin bebişler zamanını bekliyor,zamanı gelince onlarda gelicek.allah tüm olmayanlara versin ama ilk önce benim kuzucuklarıma versin inşallah.............

yarin yetisirsin insallah :) Bugün benim 8ci günüm 15sinde yumurtlama testi yapacam bakalim olacakmi? Senin morelin nasil heycan varmi? Insallah allah gönlüne göre verir

zor biraz 2 aydan sonra ilk defa kocişimle uyanacağım yetişemem galiba:))

benimde 9. günüm bugün
heyecan pek yok ya 4. tedavim artık ne bileyim tabiki yine bir telaş var ama
hayırlısı allahım ne yazdıysa o olacak..
15. gün geç değil mi yumurtaların erken çatlarsa
senin aşılama olacak değil mi?
kaçırdıysam kusura bakma bugünlerde biraz talaşım var

tünaydııııınnnn....Büyük günnnnnn...Nursim,az sonra hamile olduğunu açıklayacakkkkk:Saruboceq:

:)))
ay semra güldüm valla
bakla kız baklava değil:))
eyvah sana menü söylemeyelim canın isteyeck ne görsen
yarasın canım ada mıza..
kapıcıya da geçmiş olsun
ama sana da sabah yürüyüşü olmuş:))

Denizim,gözünaydın olsun birtanemmmm.Eşinin dönüşü,bebeğinin gelişi,hep mayıs ayı içinde olsun inşallahhh...Yumurtaların gayet iyi.Yamuk olsun,birsey olmaz,içi dolu olsun yeter ki,biz onu doğunca düzeltiriz :)))

tünaydııııınnnn....Büyük günnnnnn...Nursim,az sonra hamile olduğunu açıklayacakkkkk:Saruboceq:

inşallah tuanayım ya
zaten bekliyorum çıkamdan okur muyum diye
nursimcim çığlık atmak istiyorum
hoabrey yapmak istiyorum face de..ama ben yetişemezsem siz yapın ben sonra katılırım
allahım nolur nolur nursim ahmile olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım benim
evet heyecanla bekliyorum
sağ yumoş yamukmuş
sol maşallah tam gaz devam
hayırlısı artık senden naber nasılsın

Insallah canim insalla

haaaaahhaaahahahhahahahahhahahahahahahahahahaahhahahahha!!!!!

bende güldüm kendime.demek ki ada sinsiden baklava istiyo,ama ben hiçç sevmem baklayıda,baklavayıda:)ama diğerleri çok güzel gerçelden.kapıcı adına sağol,kendisine iletirim:))iyi oldu bana yürüdüm,şimdi nursimden haber bekliyorum,bian önce yazsada tekrar çıkcam,perdeciye gitmem lazım.hadii kız seni bekliyoruz ,çok işim var.gerçi bugün yemek yapmıcam,balık günümüz((bıktım balıkdan(sıcakdada hiç çekilmiyoo..iğğğğğğ!!!!ama az kaldı.bütün yaz balık yemicem ne güzel!!

Yok canim asilama yaptirmiyorum 3 sefer yaptim sonuc hep negativ cikti 1 kerede tüp bebek yaptirdim oda negativ cikti olmadi simdilik agustosa kadar doktor tedavisini erteledik allah nasib ederse eylülde 2ci tüp bebegi yaptiracagiz. 15 günde kendim evde idarar testi yapamaya basliyacagim tama olarak yumurtlama günümü ögrenmek icin ve günde deneyecegiz:) bu ayin 25sinde belli olur

Ben de iyiyim kuzucum..Ben de heyecanla bekliyorum nursimi,şeytanın bacağı bugün kırılsa keşke....

nursim vermedimi kanı yaww??bende sonuç gelcek die bekliyorum.neyse ben yavaşdan çıkiim o zaman,inşallah açtığımda güzel haberler alırımmmmm.

analdım canım
inşallah kendisi gelir velet..
Ben de iyiyim kuzucum..Ben de heyecanla bekliyorum nursimi,şeytanın bacağı bugün kırılsa keşke....
iyi olmana sevindim inşallah tuanayım ya kırılsın artık..listeyi güncelleyelim ..
nursim vermedimi kanı yaww??bende sonuç gelcek die bekliyorum.neyse ben yavaşdan çıkiim o zaman,inşallah açtığımda güzel haberler alırımmmmm.

güle güle
güzel perdeler seç kızımıza:)
bu gidişle herkes çıkınca gelecek nursim
bir yazacak hamileyimmmmm kimseden cevap yok:))

kızlar annenine ne hediye alıcaksınız düşündünüz mü?yazarsanız iyi olur,anneme ne alıcağımı bilmiyorum?hadi herkes ne alıcağını yazsın.normalde kargoyla gönderiyordum ama bu yıl kendsi gelicek,1 hafat ertelemeli olsada canlı canlı vericem hediyemi.malum bide kayınvalidem var

nasıl ya deniz nasıl küfür etmiyim ben şimdi okadar çileyi niye çektim halada çekiyorum dosyam konseyden gecti dün haftayada heyete gircek ama olsun benden sonrakiler rahat etsin bende çektiklerimin karşılıgını bebeişle alıyım inş bi bakıyım nursimden haber varmı dedim oooo kaynatmışsınız denizicim eşinle güzel günler yumoşların iyi merak etme tutunacak sspermlerde bebiş gelcek semra ayagını bi sürüycek pir sürüycek allahım ne olur nursim hamile olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…