gelen giden yok
semracım
bugün günaydın dememişsin
gece uyutmadı mı ada yine..:))
GÜNAYDINNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım uyudum bugün güzel uyudumm ama sabah evde ekemek falan yoktu,kapıcıda hastaymış o yüzden ben çıktım.alış-veriş falan yaptım,yürüyüş oldu banada.kocişine güzel menü hazırlamışsın,süper!!!!ama yoğurtlu baklava ne anlayamadım??ama canım istedi.bu arada kızlar son ayıma girdim yeni aşermeye başladım,dün gece canım çokk kavun çekti,aşkım hemen gitti aldı,dondurmada yedim.ohhhhh..
Benimde tüplerin filmi cekilti ve cok aci cektim her ikisininde acik oldugunu söyledi bide agrimasi iyi acik oldugunun bir isareti dedi zaten tüplerin kapali olsaydi adetin ya hic olmazdi ya düzensiz olurdu dedi. Senin doktorun ne dedi bu konuda sana? Sen hic yumurtlama testi yaptin hic?
Semracim gercekten hamileligin tadini cikariyorsun masallah. allah acaba bizede yasatirmi o duygulari verirmi bizede bir bebis hep soru isarte iste
yarin yetisirsin insallah :) Bugün benim 8ci günüm 15sinde yumurtlama testi yapacam bakalim olacakmi? Senin morelin nasil heycan varmi? Insallah allah gönlüne göre verir
GÜNAYDINNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım uyudum bugün güzel uyudumm ama sabah evde ekemek falan yoktu,kapıcıda hastaymış o yüzden ben çıktım.alış-veriş falan yaptım,yürüyüş oldu banada.kocişine güzel menü hazırlamışsın,süper!!!!ama yoğurtlu baklava ne anlayamadım??ama canım istedi.bu arada kızlar son ayıma girdim yeni aşermeye başladım,dün gece canım çokk kavun çekti,aşkım hemen gitti aldı,dondurmada yedim.ohhhhh..
tünaydııııınnnn....Büyük günnnnnn...Nursim,az sonra hamile olduğunu açıklayacakkkkk:Saruboceq:
Denizim,gözünaydın olsun birtanemmmm.Eşinin dönüşü,bebeğinin gelişi,hep mayıs ayı içinde olsun inşallahhh...Yumurtaların gayet iyi.Yamuk olsun,birsey olmaz,içi dolu olsun yeter ki,biz onu doğunca düzeltiriz :)))
tadını çıkarmaya çalışıyorum canım evet.allah sizlerede yaşatıcak canım sen merak etme,hiç olumsuz olma,soru işareti falanda yok bence,olucak,sadece sizin bebişler zamanını bekliyor,zamanı gelince onlarda gelicek.allah tüm olmayanlara versin ama ilk önce benim kuzucuklarıma versin inşallah.............
:)))
ay semra güldüm valla
bakla kız baklava değil:))
eyvah sana menü söylemeyelim canın isteyeck ne görsen
yarasın canım ada mıza..
kapıcıya da geçmiş olsun
ama sana da sabah yürüyüşü olmuş:))
Insallah canim insalla
zor biraz 2 aydan sonra ilk defa kocişimle uyanacağım yetişemem galiba:))
benimde 9. günüm bugün
heyecan pek yok ya 4. tedavim artık ne bileyim tabiki yine bir telaş var ama
hayırlısı allahım ne yazdıysa o olacak..
15. gün geç değil mi yumurtaların erken çatlarsa
senin aşılama olacak değil mi?
kaçırdıysam kusura bakma bugünlerde biraz talaşım var
analdım canımYok canim asilama yaptirmiyorum 3 sefer yaptim sonuc hep negativ cikti 1 kerede tüp bebek yaptirdim oda negativ cikti olmadi simdilik agustosa kadar doktor tedavisini erteledik allah nasib ederse eylülde 2ci tüp bebegi yaptiracagiz. 15 günde kendim evde idarar testi yapamaya basliyacagim tama olarak yumurtlama günümü ögrenmek icin ve günde deneyecegiz:) bu ayin 25sinde belli olur
iyi olmana sevindim inşallah tuanayım ya kırılsın artık..listeyi güncelleyelim ..Ben de iyiyim kuzucum..Ben de heyecanla bekliyorum nursimi,şeytanın bacağı bugün kırılsa keşke....
nursim vermedimi kanı yaww??bende sonuç gelcek die bekliyorum.neyse ben yavaşdan çıkiim o zaman,inşallah açtığımda güzel haberler alırımmmmm.
sevim sana bi haberim var ama dikkat et sakın küfür etme
pazartesi gecesi itibariyle yeni bir kanun daha çıkmış
tüp bebekte deki ayrıntılı rapor kalkmış..kalp kardiyo psikolog falan filan
sadece devlet hastanesinde dahiliyeden bir rapor alınması yeterliymiş..o da birşey istemiyormuş..
bugün hemşire tüp bebek yaptıracaklara anlatıyordu..
tepki görünce değiştirmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?