Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geldim geldimm
elektrik yoktu saat 4 e kadar giremedim şarjı da yoktu

antibiyotiğin biri bitti
biri de pazartesi sabahı bitiyo
adet te bitti nasıl oldu nasıl bitti anlamadım bu ay:)))
bu gece fitil başlıyo
çok ireeeennnnç ertesi gün hepsi geri geliyo(((
neyse bugün güzel uyandım rüyamda hamileymişim ama kimseye söylememişim az daha bekliym diye eşim bile bilmiyomuş
o kadar güzel uyandım ki anlatamam hani adet yeni bitmiş olmasa hamile kaldım dicem:=))))
denizim sana yoruyorum rüyamı seninki tuttu i nşallah
hepsi hareketli ve 10 milyon
çok güzel bence:)))))))
dilerim güzel haber gelecek
aaay ne güzel olur deniz ne seviniriz peş peşe lütfen olumsuz olma gelsin inşallahh:))))))

ben de preseed sipariş ettim kızlar
ebay dan
biraz zor oldu ama
burda 130 falanmış
51 e aldım yanında 20 ovulasyon testi 5 gebelik testi var
daha gelmedi
gelmez bi aksilik çıkar diye de korkuyorum ama aldım artık:)))))
eşim biraz pipirikli netten alışveriş konusunda beni de etkiliyo
gelsin bakalım 10 güne gelir diyolar
bu ay geçti zaten de yani fitil mitil düzgün çalışamam bu ay
bi daha ki ay hem klomen hem preseed bakalım bi de böyle deneyelim

bebingim başın sağolsun canım(

yazdan kalma gunler birden bitti hava kapandı sogudu sanki yağmur yagıcak.
bugun kü mutsuzluğumuz havayıda etkiledi o da sıkıntısını kusuyor bizim içimiz dahada kararıyor yagsada herkes rahatlasa.
teşşekür ediyorum sağolun Allah geride kalanlara güç kuvvet versin.
uzun ömür versin.

5 gebelik tesitinin birini kullan canım inş. digerlerini hayır olarak dagıtırsın.ya fitil mitil demeyin içim fena oluyor.
bayagı uyguna almısın içini ferah tut.netin güvenli olmadıgı alışverişler var ama e bay den bişey olmaz.

sence ben bi testte çift çizgi görsem tekle kalırmıyım???
hergün yaparım valla :))))))
sağol ya valla içime su serptin bişe olmaz biliyorum da yine de eşim aklıma soktu:)))
kaç günde gelir ki ya bi fikrin var mı????

temizliğimi yaptım yarın mutfağı dökücem dolaplar duvarlar camlar perdeler..v.s
canım lahmacun çekti eşimi yolladım bi de kolaaaaaaaaaaaaaa

haaa baktım şimdi 7 gün gelmezse postaneye soracakmışım
eğer 10 gün gelmezse de onlara ulaşacakmışım
bi işe kalkıştım bakalım gelsin sağsalim:)))

burdayım geldim tuanaycım arkadşım geldi sevim senin katmerden istiyorum dedi 10kg un getirmiş bi basladık akşamı ettik sactan kalktık bulaşık cay derken bu saat oldu belim agrıyorrrrrrrr

bebingcim dün yok tun bugün coşmuşsun başınız sagolsun canım allah geride kalanlara sabır ve ömür versin canım

tünaydın güzeller gelecegin güzel şirin anneleri anneler gününüz şimdiden kutlu olsun nasıl olsa bi gün anne olcaksınız

seviim senin kaçak adet gelmedi mi daha???????????

aslında alışmıştım hatta dünden beri hayal bile kurmuştum ya hamileysem diye hiç buzaman kadar gec olmamıştı her zaman erken gelirdi gec olmazdı tam 7gün gecikti ve acı son gene hayallere son verdigim nokta sabah 5.20 sancıyla yataktan fırladım kırmızılar beni gene terk etmedi buda bana allahın anneler günü hediyesi çok agrım var karnım belim agrıyo

duygusal orak çökmüşüm vücutta isyanda her taraftan vuruyor sancı dr olmaz desede zamn zaman isyan etsemde bazen ümütlenip olacak bir gün bende anne olacagım diyorum ama bugün nedense içimde olmayacak duygusu yapıştı içime içimden söküp atmak istiyorum ve nekadar kötüdürki bu duygularımı en yakınım olan eşim bile bilmez ama siz bana güç veriyosunuz sizle paylaşmaktan çekinmiyorum kimbilir kader birligi yaptıgımız ve acılarımız ortak oldugumuz için belki

Slm arkadaslar ben geldim iki günde 5 aile agirladim ve cok yoruldum dünya kadarda isim var canim hic istemiyor yapmayi ama mecburum yarin is cünki.

Nursimcim inan sen benim icimi cok ama cok rahatlattin suan kendim icin cok ümitliyim benim tüp bebekte testim 18 cikmisti sonra ikinci testi yapmadan adet oldum ben test düsük cikinca ilerlemez diye düsünüyordum ama yanilmisim ilerliyormus

sevimcim seni suan cok iyi anliyabiliyorum kanamadan ne kadar nefret ettigini agrisi insani deli ettigini tam ümitlenmisken ümitini kaybediyorsun tekrar basa dönüyorsun cok aci bisey ama elden malesef bisey gelmiyor hayat acimasiz ama biz bunu asacagiz güclü oldugumuzu isbatlayacagiz ben böyle kötü günlerimde sigara iciyordum beynim uyusuyor kafam dagiliyordu sende kafanin dagilacagi biseyler yap canim.

denizcim suan dualarim seninle insallah tutar canim insallah benimde 25 mayisada adet günüm bakalim yumurtlama günümü tutturupda hamis kalacagimmi hersey nasip kismet

melekcim teşekürler canım ilgin için inş hepimizin olacak hamilelik perisi bizim aramızda semra dogurdu dogurcak nursim hamile denizim allahın izniyle tam 12den vurcak ve bebegi ona tutuncak ve bizler tedaviyi bekleyenler anne olmak için acele edenler mavi ben tuanay bebing burp gamze özlem nbnh sen hepimiz tadacaz bu duyguyu ama sabır etmek lazım galiba bu işler parayla degil sırayla mevlam ayarlamıştır heralde sıralamayı o hamilelik perisi bir gün bizede ugruycak vallaha ben bi yakalarsam diycem gitme her sene bana ugra şöyle 12tane bi düzine ver bana futbol takımı kurcam zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…