Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rica ederim canim ne demek insallah allah hepimize saglikli ve hayirli bebisler nasip eder canim

selam kızlar
nursim semra anneler gününüz kutlu olsun:)))

biz ötekiler bizim de kutlu olsun inşallah seneye bu zaman bebeklerimiz kollarımızda olur:)))))

ben bugün de çok iyiyim mutfağı döktüm sildim süpürdüm dolaplarımı
cam sildim perde yıkadım
eşime de duvar sildirdim
şimdi kıyamıyorum yemek bile yapmayaa

seviiiiiiiiiiiiimmmm delirtme bak beni adet olamamak daha zor boşver olsun güzel güzel:))))
umutlu ol hepimiz öyle olalım bak nursim yolu açtı
takipleyecez onu:))))

oooooo hamaratlık diz boyu ben de yemek derdindeyim menü mantar sote kıymalı makarna ebe gömeci kavurması ayranlı çorba kıvırcık salatası dünden katmer umut garibanın ekmegi mavim umudumu yitirmem sizler var oldukça sizler beni hemen bi sarsıyosunuz kendime geliyorum olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk hepimiz hamiş olcaz

semraaaa
nursimmmm
anneler gününüz kutlu olsun şekerler
innşşşşallahhhh seneye bizde kutlarız

denizim dinlen bol bol canım temizlik fialn yapmakta yok ona göre tamam di mi
,öpüşün barısın koçişlede.

eehhh barıştık sayılır
peşimde haketti ama:))

canım sağol netbook vardı ama eşim yanında götürüyor
3g ile heryerden görüşmek iyi oluyor izinde olunca eve getirdi
bilgisayarın sesini de düzeltti eşim kablolar sürtüyormuş kasayı açınca gördük düzeldi şimdi...

baya olmuş görüşmeyeli
inşallah bugün güzel geçer
ne aldın bakim annelere

temizlik falan yapmıyorum
ya yemek işte onda eşim yardım ediyor

sağol canım
geliyor arada hormonlardan
canımmm ben dün manyak uyumuşum
eşim duymuş aradığını ama açmamış benide uyandırmamış
sonrada çok geç gördüm
bugünde aramak istemedim pazar diye
yaraın arayacağım
kusura bakma tuanayım ona da küstüm ya keyfisizdim
neyse barıştık sayılır
gezmelere gittik
anneme gittik

teşekkürler fıstıklar ama bende henüz anne adayıyım sizler gibi o yüzden ben hepimizinkini kutluyorum ....

mavim eline sağlık tatlım benim evinde çok ii bi temizliğe ihtiyacı var tayin çıkarsa diye yapmadım tayin çıkmadı şimdide malum durum artık eşimin elinden öper...

denizim barışın tabi ya hiçbişey yapma inş olacak bu kez...

denizcim hayırlı olsun canım inş tutcak ve sanada sevincez dikkat et hiç iş yapma ben gelir yaparım
sağol tatlım canım benim
yapmıyorum
sadece yemek
bulaşık işinide benimki hallediyor zaten makinaya kapatıyor hallediyor dediysem
:))

seni o kadar iyi anlıyorum ki umutsuzluk içimize kadar işlemişumarım beklemediğimiz anda sürpriz yapar bebişlerimiz

allah razı olsun canım
inşallah güzel haberleri peş peşe verebiliriz
bende hepimiz için dua ediyorum

:Saruboceq:

amin inşallah

nursim tayin çıkmadı mı
eşin mi bekliyordu tayin
daha erken değil mi mays ortasında belli oluyormuş
bizde bekliyoruz tayin izmir içi yine ama başka yere
hayırlısı olsun hepimiz için

arkadaslar bizim burda asilamayi 3kere yapiyorlar ondan sonra bidaha yapmiyorlar istensen bile doktorlar ümit vermedigi icin ama trda cok yapiyorlar sebebi varmi bunun? bide asilamanin ücreti ne kadar?

melek bizim burdada devlette yaparsan 3dü 2ye düşürdüler ama özelde yaparsan istedigin kadar zaten 2sinde tutmazsa gerek yok diyo drlar burda en azından benim gittigim tüm doktorlar

melek bizim burdada devlette yaparsan 3dü 2ye düşürdüler ama özelde yaparsan istedigin kadar zaten 2sinde tutmazsa gerek yok diyo drlar burda en azından benim gittigim tüm doktorlar

slm,bn önümüzdeki ay ilk defa aşılama yaptırıcam üni. hastanesinde.aşılama 160 tl imiş.ilaçlar ne kadar tutuo bi bilgin var mı?ve kilo aldırıo mu acaba?

slm,bn önümüzdeki ay ilk defa aşılama yaptırıcam üni. hastanesinde.aşılama 160 tl imiş.ilaçlar ne kadar tutuo bi bilgin var mı?ve kilo aldırıo mu acaba?

bizim burda asilama ve ilaclar dahi binfrank tl olara1300 felan yapiyor ilaclarda kilo aldirmadi bana gerci bitane ilac verdi 5gün kullandim ondan sonra asilamayi yapti

bizim burda asilama ve ilaclar dahi binfrank tl olara1300 felan yapiyor ilaclarda kilo aldirmadi bana gerci bitane ilac verdi 5gün kullandim ondan sonra asilamayi yapti

iimiş ama ya tutmaz sa 1300 vere vere yolunmuş tavuğa dönücez.yaptırıcağım yerle ilgili kimisi ii kimisi kötü şeyler yazmış.ayyyy kafam allak pullak ya.napcam bilemiorummmm

iimiş ama ya tutmaz sa 1300 vere vere yolunmuş tavuğa dönücez.yaptırıcağım yerle ilgili kimisi ii kimisi kötü şeyler yazmış.ayyyy kafam allak pullak ya.napcam bilemiorummmm

canim ben yurtdisinda kaldigim icin burdaki ücretler farkli türkiyeye göre kafan hic karismasin herseyin hayirlisi olsun insallah allah gönlüne göre verir asilama inan cok basit ve aci bile cekmiyorsun

canim ben yurtdisinda kaldigim icin burdaki ücretler farkli türkiyeye göre kafan hic karismasin herseyin hayirlisi olsun insallah allah gönlüne göre verir asilama inan cok basit ve aci bile cekmiyorsun

ya allah razı olsun içimi bi şekilde rahatlatmam lazım.benim tüpümün biri kapalı.ama neler çektim hsgde hem aleti takmaları hemde 3 defa basınçla ilaç vermeleri,sonra laparoskopi falan derken.. çok yıprandım bildiğin gbi değil.bu çarşamba tekrar hsg çektiricem çok korkuyorum allahım her isteyene nasip et ya rabbim

merhaba kızlar yazamadım dün evde yoktum
doktor kontrolum vardı hersey yolunda dedi dört iğne daha verdi
dozu arttırmadık carsmba tekrar kontrolum var muhtemelen de cuma asılama
heyecanlı umutlu zamanlar ıcınde beklıyoruz karmakarısk duygular ıcınde

aramızdaki annelerin anneler gununu kutlarım
anne olma cabasında olan bizlere de
gelecek yıl bugunun bızım de gunumuz olmasını dılıyorum
gecmısı okuyamadım ama sanırım herkes ıyı
herbikeslere iyi akşamlar diliyor izninizle kacıyorum tekrardan
malum yarın işbaşı bol bebişli günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…