melekcim teşekürler canım ilgin için inş hepimizin olacak hamilelik perisi bizim aramızda semra dogurdu dogurcak nursim hamile denizim allahın izniyle tam 12den vurcak ve bebegi ona tutuncak ve bizler tedaviyi bekleyenler anne olmak için acele edenler mavi ben tuanay bebing burp gamze özlem nbnh sen hepimiz tadacaz bu duyguyu ama sabır etmek lazım galiba bu işler parayla degil sırayla mevlam ayarlamıştır heralde sıralamayı o hamilelik perisi bir gün bizede ugruycak vallaha ben bi yakalarsam diycem gitme her sene bana ugra şöyle 12tane bi düzine ver bana futbol takımı kurcam zemuszemus
oooooo hamaratlık diz boyu ben de yemek derdindeyim menü mantar sote kıymalı makarna ebe gömeci kavurması ayranlı çorba kıvırcık salatası dünden katmer umut garibanın ekmegi mavim umudumu yitirmem sizler var oldukça sizler beni hemen bi sarsıyosunuz kendime geliyorum olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk hepimiz hamiş olcazselam kızlar
nursim semra anneler gününüz kutlu olsun:)))
biz ötekiler bizim de kutlu olsun inşallah seneye bu zaman bebeklerimiz kollarımızda olur:)))))
ben bugün de çok iyiyim mutfağı döktüm sildim süpürdüm dolaplarımı
cam sildim perde yıkadım
eşime de duvar sildirdim
şimdi kıyamıyorum yemek bile yapma
seviiiiiiiiiiiiimmmm delirtme bak beni adet olamamak daha zor boşver olsun güzel güzel:))))
umutlu ol hepimiz öyle olalım bak nursim yolu açtı
takipleyecez onu:))))
denizcim hayırlısı olsun canım.çok yorgun bi gece gecirmişssin küsme eşine canım o da stresli.
sende kolay degil yasadıklarınız ama daha da kenetlenicez böyle zamanlarda canım.
netbook un hayırlı olsun canım.güle güle kullan.deli sesler çıkaran bilgisayardan kurtuldun.
benim bilgisayarla ilgili son gelişmeleri aktarayım servise yaptırmadık cok istediler.bi tanıdıgımız yapıcak sorun bilindigi için iş kolaylastı parca istemiş yurtdısından gelicek.az kaldı aksamları girmeme.
yarın anneler gunu kayınvalideme hediye almam lazım ama ne alıcam bilemedim keyfimde yok alısveriş için.en son içimdekileri döktügümden beri nerdeyse 10 gun olacak hiç görüşmedik bakalım yarın nasıl gecicek.
denizim dinlen bol bol canım temizlik fialn yapmakta yok ona göre tamam di mi
,öpüşün barısın koçişlede.
Denizim,birtanem,balkuşum, hayırlısı olsun birtanem aşılaman.Ve inşallah hayırlısı olacak.Ama bana kızıyordun,sen kocana küsmüşsünlmaz:Sakın haaa,baştan moralli başlayacaksın,sonu güzel olacak.Seni arayacağım ama şimdi dinleniyorsundur diye aramıyorum...
sağol tatlım canım benimdenizcim hayırlı olsun canım inş tutcak ve sanada sevincez dikkat et hiç iş yapma ben gelir yaparım
duygusal orak çökmüşüm vücutta isyanda her taraftan vuruyor sancı dr olmaz desede zamn zaman isyan etsemde bazen ümütlenip olacak bir gün bende anne olacagım diyorum ama bugün nedense içimde olmayacak duygusu yapıştı içime içimden söküp atmak istiyorum ve nekadar kötüdürki bu duygularımı en yakınım olan eşim bile bilmez ama siz bana güç veriyosunuz sizle paylaşmaktan çekinmiyorum kimbilir kader birligi yaptıgımız ve acılarımız ortak oldugumuz için belki
allah razı olsun canımSlm arkadaslar ben geldim iki günde 5 aile agirladim ve cok yoruldum dünya kadarda isim var canim hic istemiyor yapmayi ama mecburum yarin is cünki.
Nursimcim inan sen benim icimi cok ama cok rahatlattin suan kendim icin cok ümitliyim benim tüp bebekte testim 18 cikmisti sonra ikinci testi yapmadan adet oldum ben test düsük cikinca ilerlemez diye düsünüyordum ama yanilmisim ilerliyormus
sevimcim seni suan cok iyi anliyabiliyorum kanamadan ne kadar nefret ettigini agrisi insani deli ettigini tam ümitlenmisken ümitini kaybediyorsun tekrar basa dönüyorsun cok aci bisey ama elden malesef bisey gelmiyor hayat acimasiz ama biz bunu asacagiz güclü oldugumuzu isbatlayacagiz ben böyle kötü günlerimde sigara iciyordum beynim uyusuyor kafam dagiliyordu sende kafanin dagilacagi biseyler yap canim.
denizcim suan dualarim seninle insallah tutar canim insallah benimde 25 mayisada adet günüm bakalim yumurtlama günümü tutturupda hamis kalacagimmi hersey nasip kismet
melekcim teşekürler canım ilgin için inş hepimizin olacak hamilelik perisi bizim aramızda semra dogurdu dogurcak nursim hamile denizim allahın izniyle tam 12den vurcak ve bebegi ona tutuncak ve bizler tedaviyi bekleyenler anne olmak için acele edenler mavi ben tuanay bebing burp gamze özlem nbnh sen hepimiz tadacaz bu duyguyu ama sabır etmek lazım galiba bu işler parayla degil sırayla mevlam ayarlamıştır heralde sıralamayı o hamilelik perisi bir gün bizede ugruycak vallaha ben bi yakalarsam diycem gitme her sene bana ugra şöyle 12tane bi düzine ver bana futbol takımı kurcam zemuszemus
teşekkürler fıstıklar ama bende henüz anne adayıyım sizler gibi o yüzden ben hepimizinkini kutluyorum ....
mavim eline sağlık tatlım benim evinde çok ii bi temizliğe ihtiyacı var tayin çıkarsa diye yapmadım tayin çıkmadı şimdide malum durum artık eşimin elinden öper...
denizim barışın tabi ya hiçbişey yapma inş olacak bu kez...
melek bizim burdada devlette yaparsan 3dü 2ye düşürdüler ama özelde yaparsan istedigin kadar zaten 2sinde tutmazsa gerek yok diyo drlar burda en azından benim gittigim tüm doktorlar
slm,bn önümüzdeki ay ilk defa aşılama yaptırıcam üni. hastanesinde.aşılama 160 tl imiş.ilaçlar ne kadar tutuo bi bilgin var mı?ve kilo aldırıo mu acaba?
bizim burda asilama ve ilaclar dahi binfrank tl olara1300 felan yapiyor ilaclarda kilo aldirmadi bana gerci bitane ilac verdi 5gün kullandim ondan sonra asilamayi yapti
iimiş ama ya tutmaz sa 1300 vere vere yolunmuş tavuğa dönücez.yaptırıcağım yerle ilgili kimisi ii kimisi kötü şeyler yazmış.ayyyy kafam allak pullak ya.napcam bilemiorummmm
canim ben yurtdisinda kaldigim icin burdaki ücretler farkli türkiyeye göre kafan hic karismasin herseyin hayirlisi olsun insallah allah gönlüne göre verir asilama inan cok basit ve aci bile cekmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?