Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoş geldin ösleeemm:)))))
kızlar ya nasıl iyi olmuştu camlarım
yağmur yağdı çok çok kirlendi yinee((

denizim senin nasıl geçti şekerim rabbim bu günün hatrına meleğini gönderir inşallah sana...

burpum bana yeni lakap takmışsın güzel olmuş artık uluslar arası açılmayıda düşünüyorum...

halına da geçmiş olsun diyorum:)))

ohhhhhhhh nursimcim yan gel yat valla hem öyle de yapman gerek zaten... sıkı sıkı tutunsun oğluşun bence oğlan bebeği bu:)))

bebingim başınız sağ olsun bitanem allah rahmet eylesin ailesinede sabır versin...

yanma neden var ki? üşüttün mü yoksa ?

deniz niye kocişine çektiriyorsun sen bakalım zopa gelecek .... sen kaç aydır beklemiyor muydun ne çabuk unuttun? bırak onu bunu sıkıca sarıl kocişine....

Öslemim,anne koynuna saklandı yine.Burpun da dediği gibi sen şehirlerarası bir arkadaşımızsıngamyoncuiremsu

tuanayım can kuşum dediğin doğru valla ben gezmeyi zaten çok severim şimdi neden turizmci falan olmadım diye hayıflanıyorum:)))

oooo mavişim maşallah ne varsa şipariş etmişsin sen:)))) inşallah olur canım ya olacak artık buna çok inanıyorum çünkü nursimle şeytanın bacağını kırdık biz:))) bencede sen hepsinde o çift çizgiyi görmek istersin....

sevincim güzel dileklerin için sağol inşallah o periler bizide bulurlar canım.... hangi takımı kurmak istersen kurarsın sende:))
adet olmak bazen umutsuzluğa sürüklüyor ama ben olamadığım zamanları hatırlayıp yine de şükrediyorum sonuçta yeni bir umut öyle düşün.... inşallah bu ay gelir seninkide....

mavişim ya bizede bir el atsaydın keşke:))) güle güle otur ohhhhhhh mis gibi olmuştur şimdi....

canım ya hayırlı olsun şimdiden inşallah gelecek artık bebişlerimiz ...

hoş geldin ösleeemm:)))))
kızlar ya nasıl iyi olmuştu camlarım
yağmur yağdı çok çok kirlendi yinee((

hoşbulduk mavişimmmmmmmmmmm :)))
evet ya nazar değmiş kuşuma ... bende ne zaman silsem yağar kesin( 19-20 mayıs birr yerden sorun falan çıkmazsa benim temizlik günüm bende camları falan sileyim diyorum bakalım artık....

iiinşallah özlem
kaçıncı günün bugün???
inşallah tutunmuştur sıkıca annesine:))

canım ya benim sanırım bayrama denk gelecek 17-18 mayıs gibi olmam gerek ama inşallah olmam tabi:)) doğal aşılama yaptık o kadar .... ha bu arada hamiş bir tanıdık vardı ya söz öyle bir konuya gelince 10 gün aralıksız her gün yaptığını söyledi yahu can mı dayanır demekle yetindim ama sanırım işin özü bu:))) ayy canım ya inşallah tutunur annesine meleğim ....:Saruboceq::CüvCüv:

tuanayım hoşbulduk canım , nasılsın sen nerelerdesin bakalım asıl terlik sensin ya :)))

hadi ben çıkıyorum fıstıklar......

ha bu arada sevimcim ben yokken sen bayağı filozof olmuşsun ne güzel sözler onlar öyle.....

selam kzlar,anneler günümü kutlayanlara teşekkür ediyorum,inşallah seneye hep birlikde kutlucaz.bugün çok oruldum,dünden misafirlerim vard,bugünde şileye pikniğe gittik,akşamda görümcemler ve kaynvalidemler hep birlikde bize geldik,yeni gittiler.bende evi topladm,yeni oturdum,artk yavaşdan inzivaya çekiliyorum kzlar,çok sk girmezsem bana darlmayn,çok yoruluorum.yazmasamda mutlaka okumaya çalşrm,hepinizi çok seviyorum.iyiakşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…