merhaba kızlar yazamadım dün evde yoktum
doktor kontrolum vardı hersey yolunda dedi dört iğne daha verdi
dozu arttırmadık carsmba tekrar kontrolum var muhtemelen de cuma asılama
heyecanlı umutlu zamanlar ıcınde beklıyoruz karmakarısk duygular ıcınde
aramızdaki annelerin anneler gununu kutlarım
anne olma cabasında olan bizlere de
gelecek yıl bugunun bızım de gunumuz olmasını dılıyorum
gecmısı okuyamadım ama sanırım herkes ıyı
herbikeslere iyi akşamlar diliyor izninizle kacıyorum tekrardan
malum yarın işbaşı bol bebişli günler...
inşallah özlemcimmdenizim senin listeye göre sıra bende :))))
denizim senin nasıl geçti şekerim rabbim bu günün hatrına meleğini gönderir inşallah sana...
deniz niye kocişine çektiriyorsun sen bakalım zopa gelecek .... sen kaç aydır beklemiyor muydun ne çabuk unuttun? bırak onu bunu sıkıca sarıl kocişine....
günaydın fıstıklarım nasılsınız ben bhcg testimi yeniledim ve sonucum 227 çıktı bugün 12. günüm...sizlerde umudunuzu kaybetmeyin ne olur....
günaydın fıstıklarım nasılsınız ben bhcg testimi yeniledim ve sonucum 227 çıktı bugün 12. günüm...sizlerde umudunuzu kaybetmeyin ne olur....
slm,bn önümüzdeki ay ilk defa aşılama yaptırıcam üni. hastanesinde.aşılama 160 tl imiş.ilaçlar ne kadar tutuo bi bilgin var mı?ve kilo aldırıo mu acaba?
benimde bu saatlerde olacak
inşallah ikimizde poiztif sonucu alırız
benim umudum yok ama hayırlısı
CNM SLM hayırlı haftalar olsun. inşallah pozitif sonucu alırız.
benimde öğlen 1:30 da oldu asılamam. yarım saat yattım. hafif kanamam oldu oda rahim ağzının zorlanmasındanmıs önemli değil dedi dr.
sonra gün boyu yattım. ağrım oldu biraz yumurtlama ağrısıyla o takılan aletin ağrısı birleşince heralde o kadar olustu.
eşiminde sonucu güzel cıktı yıkama sonrası 167 mılyon a+b hareketlilik %61 dr cok guzel dedi asılama öncesi ultrasonla baktı 2 yumurta catlamıstı 2 tanesıde actlamaya hazırdı. aynı akşam yaramazlık yapabilirsiniz dedi. ama ağrım vardı ben istemedim eşimde kıyamadfı zaten. asılama sonrası 3 gün ilişki dedi üstüste. sonra 21. gün progesterona bakıcaz dedi o zaten bize fikir vercek dedi.
asılama sonrası 14. günmü kandan bakılıyor ayın 24 ü gibi adet olmazsan test yaptırırsın dedi. sen yinede adet olcakmıssın gibi davran hersey ne kadar düzgün olsada yınede tutmama ihtimali var dedi. ara ara ağrım oluyor ama normal hayata döndüm. cok ayakta durmamaya ağır seylere dıkkat ediyorum. allahım emeklerimizi bosa cıkarmasın inş.
cnm gelişmeleri paylaşalım ltf ben ilk defa yaptırdıgım için senin söylediklerin önemli benim için. tabi diğer arkadaslarında. sende ltf kalbini bozma allah ne umutsuz arkadasları sevindirdi. umudunu yitirmeden sabret arkadasım.
bu arada ne kadara mal oldu asılaman cnm. ben 140 lab yıkama için verdim dr ada yumurta takibi ve asılama için 900 verdim.
bubuşşş hoşgeldin...
hosbulduk cnm geldim ve sabırla beklemedeyim. sizlerin tecrübelerinden ve manevi desteğinden faydalanmak için burdayım benide listeye eklermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?