Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aminn ne güzel yazmışsın dile getirmişsin
inşallah dileklerimiz yerine gelir

denizim senin listeye göre sıra bende :))))
inşallah özlemcimm

denizim senin nasıl geçti şekerim rabbim bu günün hatrına meleğini gönderir inşallah sana...

rahat geçti aşılama ama ben rahat değildim özlem biraz stres yaptım

deniz niye kocişine çektiriyorsun sen bakalım zopa gelecek .... sen kaç aydır beklemiyor muydun ne çabuk unuttun? bırak onu bunu sıkıca sarıl kocişine....

unutmadım ama stres hormonlar
napıyım üst üste geldi

bebingim sen mi sormuştun kaynımın ne zaman geleceği belli değil 2-3 güne galiba
izin tarihi kesinleşmemiş
o birşey söylemediği için plan yapamıyoruz
babama gideceğim yazlığa
orda tatilşe gideceğiz ama tarihleri ayarlayamıyoruz
24 mayısa kadar gezelim diyoruz bakalım
sontra negatifi alır otururum:))
temizlik yaparım artık

nursimcim yarın testin katlanacak buna emin ol
o kadar mutluyum ki
allahım sana çok sıkıntı yaşatmadan gönderdi
benim içimde olacağına dair en ufak bir kıpırtı bile yok
allahım bilir yine
hayırlısı

doktor kesinlikle ilişki yasak dedi
bizde uyuyoruz kızlar
olacaksa zaten olacak olmazsa da olmaz
napalım..hiçbirşey yapmadan olur belki
zaten çatlatma iğnesinden 24 saat sonra oldu aşılama
herkesin 36 saat sonra oldu
yumurtamın biri de şekil bozukluğu varmış zaten baştan kaybettim yani..

denizcim aşılaman hayırlı olsun canım.allahtan ümit kesilmez biliyosun.pozitif olmaya çalış.olacağı yoksa zaten istediğin tıbbi imkanı kullan olmuyor (

gunaydın kızlar herkese iyi haftalar...
maalesef giremedim nete.hastayım kafamı kaldıramıyorum öksürüyorum deli gibi nefes alamıyorum valla.
doktora gidicem bugun.önce size bi haber vereyim dedim.çok özledim sizleri
su doktor işlerimi halledeyim gelicem fıstıklar

benimde bu saatlerde olacak
inşallah ikimizde poiztif sonucu alırız
benim umudum yok ama hayırlısı

CNM SLM hayırlı haftalar olsun. inşallah pozitif sonucu alırız.
benimde öğlen 1:30 da oldu asılamam. yarım saat yattım. hafif kanamam oldu oda rahim ağzının zorlanmasındanmıs önemli değil dedi dr.
sonra gün boyu yattım. ağrım oldu biraz yumurtlama ağrısıyla o takılan aletin ağrısı birleşince heralde o kadar olustu.

eşiminde sonucu güzel cıktı yıkama sonrası 167 mılyon a+b hareketlilik %61 dr cok guzel dedi asılama öncesi ultrasonla baktı 2 yumurta catlamıstı 2 tanesıde actlamaya hazırdı. aynı akşam yaramazlık yapabilirsiniz dedi. ama ağrım vardı ben istemedim eşimde kıyamadfı zaten. asılama sonrası 3 gün ilişki dedi üstüste. sonra 21. gün progesterona bakıcaz dedi o zaten bize fikir vercek dedi.
asılama sonrası 14. günmü kandan bakılıyor ayın 24 ü gibi adet olmazsan test yaptırırsın dedi. sen yinede adet olcakmıssın gibi davran hersey ne kadar düzgün olsada yınede tutmama ihtimali var dedi. ara ara ağrım oluyor ama normal hayata döndüm. cok ayakta durmamaya ağır seylere dıkkat ediyorum. allahım emeklerimizi bosa cıkarmasın inş.
cnm gelişmeleri paylaşalım ltf ben ilk defa yaptırdıgım için senin söylediklerin önemli benim için. tabi diğer arkadaslarında. sende ltf kalbini bozma allah ne umutsuz arkadasları sevindirdi. umudunu yitirmeden sabret arkadasım.

bu arada ne kadara mal oldu asılaman cnm. ben 140 lab yıkama için verdim dr ada yumurta takibi ve asılama için 900 verdim.

bubuşşş hoşgeldin...

hosbulduk cnm geldim ve sabırla beklemedeyim. sizlerin tecrübelerinden ve manevi desteğinden faydalanmak için burdayım benide listeye eklermisiniz.

günaydın fıstıklarım nasılsınız ben bhcg testimi yeniledim ve sonucum 227 çıktı bugün 12. günüm...sizlerde umudunuzu kaybetmeyin ne olur....

günaydın fıstıklarım nasılsınız ben bhcg testimi yeniledim ve sonucum 227 çıktı bugün 12. günüm...sizlerde umudunuzu kaybetmeyin ne olur....

canm bir kez daha gözünaydn.bundan snra çok dikkat et,beslenmenede çok dikkat et.tekrar tebrik ediyorum.darısı diğer teyzoşlarımzın başına.:Saruboceq:

gözünaydın arkadasım masallah. darısı bizlere olsun inş. sağlıkla kucağına al
biliyomusun cumartesi asılama olacağı belli oldu perşembe günü sonrasında cuma kendimi burda buldum ve ilk topiğe girdiğimde senin hamile olduğunu yazdıgın mesajın geldi önüme dedimki kendi kendime allahım bu benim uğurum olsun ne olur o kadar moral oldunki anlatamam. ilk olduğu için cok heyecanlıyım cokda umutluyum inş. bosa cıkmaz.
senin belirtilerin nasıldı ilk günler ara ara ağrı hissettinmi? birde aşılama sonrası dr ilşki önerdimi?? herkesin farklı anlamadım neden olduğunu.

kızlar dün gece sancım oldu,doktordaydık,ama bişey olmadığn söylediler.çok fena bişey,hiç tavsiye etmiyorum yani.yalancsı böyleyse gerçeğini düşünemiyorum.

günadin arkadaslar nursimcim seni bikez daha tebrik ediyorum inan cok sevindim bebis geliyooo oleyyyyyyyyy mini min nacik

slm,bn önümüzdeki ay ilk defa aşılama yaptırıcam üni. hastanesinde.aşılama 160 tl imiş.ilaçlar ne kadar tutuo bi bilgin var mı?ve kilo aldırıo mu acaba?

canım ben 2kez aşı yaptım hastaneye para vermedim ilaclarda senin bünyenle alakalı ban a tek aşılam için 5tane progon yazmıştı dr ama benim yumurtlamam iyi oldugu için 2aşılamada yettide artı bile 2tanesi duruyo daha ben 5iğneye 850 vermiştim catlatma iğnesi pregnilde zaten 25tl inş sana yardımcı olmuşturum

nursim bir kezzz daha hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin agrısz kolay dogumlar versin hadi denizim sıra sende

semracım son günlerin gez gez 40 gün gezemiycen uykusuz geceler ve günler seni bekliyor az kaldı bence sen 10gün iiçinde dogurcan oy yerim ben onu

inş tutar canım allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın pozitif düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…