doktor kesinlikle ilişki yasak dedi
bizde uyuyoruz kızlar
olacaksa zaten olacak olmazsa da olmaz
napalım..hiçbirşey yapmadan olur belki
zaten çatlatma iğnesinden 24 saat sonra oldu aşılama
herkesin 36 saat sonra oldu
yumurtamın biri de şekil bozukluğu varmış zaten baştan kaybettim yani..
nursimcim yarın testin katlanacak buna emin ol
o kadar mutluyum ki
allahım sana çok sıkıntı yaşatmadan gönderdi
benim içimde olacağına dair en ufak bir kıpırtı bile yok
allahım bilir yine
hayırlısı
bebingim sen mi sormuştun kaynımın ne zaman geleceği belli değil 2-3 güne galiba
izin tarihi kesinleşmemiş
o birşey söylemediği için plan yapamıyoruz
babama gideceğim yazlığa
orda tatilşe gideceğiz ama tarihleri ayarlayamıyoruz
24 mayısa kadar gezelim diyoruz bakalım
sontra negatifi alır otururum:))
temizlik yaparım artık
inş tutar canım allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın pozitif düşünün
benimde bu saatlerde olacak
inşallah ikimizde poiztif sonucu alırız
benim umudum yok ama hayırlısı
CNM SLM hayırlı haftalar olsun. inşallah pozitif sonucu alırız.
benimde öğlen 1:30 da oldu asılamam. yarım saat yattım. hafif kanamam oldu oda rahim ağzının zorlanmasındanmıs önemli değil dedi dr.
sonra gün boyu yattım. ağrım oldu biraz yumurtlama ağrısıyla o takılan aletin ağrısı birleşince heralde o kadar olustu.
eşiminde sonucu güzel cıktı yıkama sonrası 167 mılyon a+b hareketlilik %61 dr cok guzel dedi asılama öncesi ultrasonla baktı 2 yumurta catlamıstı 2 tanesıde actlamaya hazırdı. aynı akşam yaramazlık yapabilirsiniz dedi. ama ağrım vardı ben istemedim eşimde kıyamadfı zaten. asılama sonrası 3 gün ilişki dedi üstüste. sonra 21. gün progesterona bakıcaz dedi o zaten bize fikir vercek dedi.
asılama sonrası 14. günmü kandan bakılıyor ayın 24 ü gibi adet olmazsan test yaptırırsın dedi. sen yinede adet olcakmıssın gibi davran hersey ne kadar düzgün olsada yınede tutmama ihtimali var dedi. ara ara ağrım oluyor ama normal hayata döndüm. cok ayakta durmamaya ağır seylere dıkkat ediyorum. allahım emeklerimizi bosa cıkarmasın inş.
cnm gelişmeleri paylaşalım ltf ben ilk defa yaptırdıgım için senin söylediklerin önemli benim için. tabi diğer arkadaslarında. sende ltf kalbini bozma allah ne umutsuz arkadasları sevindirdi. umudunu yitirmeden sabret arkadasım.
bu arada ne kadara mal oldu asılaman cnm. ben 140 lab yıkama için verdim dr ada yumurta takibi ve asılama için 900 verdim.
canım benim raporlu ege üni de oldu
120 hastaneye verdik
iğneler ve ilaçlar 130 tuttu
toplam 250 lira ya mal oldu
günaydın fıstıklarım nasılsınız ben bhcg testimi yeniledim ve sonucum 227 çıktı bugün 12. günüm...sizlerde umudunuzu kaybetmeyin ne olur....
günaydın süper bir haber
inşallah sonuna kadar böyle gider nursimcim allah kucağına almayı nasip etsin
deniz beni sinir etme seni elime alır evire çevir döverim niye moralini bozuyosun olmadı diye düşünüyosun pozitif düşün ben senden çok umutluyum yatıyom kalkıyom sana dua ediyom olcak sen heryere koşuşturma yat negatif olmuycak beni sinir etin ya vallaha yanımda olsan ben sana sorarım
klava:
:))sevim kendime getirdin beni
aslında akşam misafir gelmeseydi 3 aylık bebekleri var demiştim ya iyiydim moralimde düzgündü ama o akşam bozuldu..
iyiyim artık ksımette ne varsa o olacak
allah razı olsun canım allah dualarını kabul etsin inşallah..
bu sözleri hiç söylemeemiş olcan yoksa kızlar diyoya zopa geliyooooooooooooooooooalsanaalsanasmi
sağol sevimcim teşekkür ederim.agzına saglık denizi paylamıssın.tuanay gidip dövermisin lütfen.
denizim ama bastan kaybettin sen inanmayarak hatta olumsuzu kabullenerek olmazsa suclusun simdiden söyliyim dost acı söylermiş.nursimden ders alın biraz nasıl pozitfiti olumluydu bi kere bile negatif bişey cıkmadı kızdan akıllanın artık.tedavi olmazken bişey demiyorum ama tedavilerde böyle yaptıgınızda cok kızıyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?