Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deniz beni sinir etme seni elime alır evire çevir döverim niye moralini bozuyosun olmadı diye düşünüyosun pozitif düşün ben senden çok umutluyum yatıyom kalkıyom sana dua ediyom olcak sen heryere koşuşturma yat negatif olmuycak beni sinir etin ya vallaha yanımda olsan ben sana sorarım

klava:

bu sözleri hiç söylemeemiş olcan yoksa kızlar diyoya zopa geliyooooooooooooooooooalsanaalsanasmi

cok kalabalıktı hastane birazdan bi daha gidicem sekerler.anneme gidip biraz yattım.eksik kalan sayfalarımı tamamlayayayım

sağol sevimcim teşekkür ederim.agzına saglık denizi paylamıssın.tuanay gidip dövermisin lütfen.

denizim ama bastan kaybettin sen inanmayarak hatta olumsuzu kabullenerek olmazsa suclusun simdiden söyliyim dost acı söylermiş.nursimden ders alın biraz nasıl pozitfiti olumluydu bi kere bile negatif bişey cıkmadı kızdan akıllanın artık.tedavi olmazken bişey demiyorum ama tedavilerde böyle yaptıgınızda cok kızıyorum size

hafta sonu yeni evlenen arkadaslarla görüştük daha iki hafta filan oldu dimi hani elbise aramıstım epey.
hemen cocuk istiyorlarmıs calışmalara baslamıslar ben istemiyorum sanıyorlar.bu ay alırız guzel haberi onlardan.

bebing çok haklısın evet nursim hep olumluydu ve sonucunu da aldı
bilemiyorum ama ben yaşadıklarımdan sonra her tedavi benim için olumsuz başlıyor sanki
kısmette ne varsa o olacak

bebing geçmiş olsun
hastanedesin galiba şimdi
havalar tam hastalık havası
dikkat et kendine
inşallah hemen iyileşirsin canım benim..

olcak denizicim sen olumlu düşün bak bizlerde olumsuz negatif sonuçlar aldık ama bak hagla burda oldugumuza göre umudumuz var gelecekte bizimde olcak bebişlerimiz vallaha bebing hasta onun yerine senide tuanayıda ben dövcem

bebingim tatlım acil şifalar inş biran önce iileşirsin canım...kızlar ben 2 aşılamamda aynı denizim gibiydim ve olumsuz sonuç aldım gerçekten olumlu düşünmek laızmmış ama elimde olmuyodu benimde.. bu tedavimde en başından beri çok sakindim ve oldu inş bundan sonrasıda güzel devam eder canlarım...

denizcim aşılamanın rahat geçmesine sevindim tatlım . evet malesef alınan ilaçlar insanı her türlü yoruyor seni de anlıyorum ama kocişine de yazık be adam kaç aydır görmüyor güzel karısını....
ya ne demek içimde kıpırtı yok falan kızıyorum ama git gondola falan bin o kıpırtadır içini:))) ne demek bu ya olmaz zopalarım valla hiç bakmam... olacak diye yaptırıyoruz umut ediyoruz o umutla bile yaşaması çok güzelken neden böyle yapıyorsun.... ilişki neden yasak ya benimki 5 gün dedi allah allah bunların hocaları kim ya onları bulmak lazım hepsi ayrı öğrenmiş:)))

semracım demek adacık çıkmaya hazırlanıyor ha vay yaramaz yerim ben onu... sende rahat olmaya çalış çok zordur eminim ama başka çare yok...

nursimcim ya maşallah bebiş sıkı sıkı tutundu annesine rabbim bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah.....

bebingim sende mi hastasın canım ya geçmiş olsun... bende çok hastayım ateşim var ama içten ölçüyorum birşey yok, boğazım ağrıyor , dolgu dişim kenarından çatlamış ağrıyor. burnum tıkalı akmıyor offffffff offfff çok hastayım bende ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…