Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim geçmiş olsun canım ya ilaçlarını al düzenli olarak ihmal etme, kendimize dikkat etmemiz lazım canım ...

nursim bak her gün hatırlatıyor deme kızma da ama ne olur dikkat et canım ağır falan kaldırma öyle çok gezip dolaşma bak zaten çok rahat başladın öyle devam et ne olur .... oğluşuma iyi bak bence oğlan olacak o... kızımız var zaten birde oğlan gelsin bakalım:)))

ya kızlar bende o kadar doğal aşılama yaptırıyorum ama olmuyor :))) acaba beleş olduğu için mi çok mu para vermem gerek!!! bize beleş bebek yok burpun dediği gibi...

ya bu arada burpppppppp nerde bilen var mı ben mi kaçırdım yoksa....

kzlar aşağıda 4 kişiyiz:)

össlem naber kuzucum?annenin ellerini öptün geldin ohhh ne güzel.perş. günü benimde annem geliyooo hemde bonusuyla birlikde ATA'yla:)

bebingim geçmiş olsun şekerim,dikkat et kendine.sünizit bendede var.saçlarmı hep uzunh kullanyorum ve kurutma alışkanlğm yok.o yüzden bilirim zor ama çok özen gerektiriyor yoksa ilerlemiş hali kötü.

denizcim inşallah bu defa oldu.dualrm seninle.

semra şimdi tam olarak kaç gün kaldı şekerim? ne zamn teşrif edecek ada mız?

özlemcim normalde 25 günüm var ama bu hafta 37. haftamız biticek doktorumuz şimdiden sonra heran tetikde ol dedi.bakalm ne zaman gelir.biran önce kurtulmak istiyorum,sağ ayağım çok acyor,davul gibi oldu.cuma günü dr randevum var çat kontrolü yapıcam hazrlıklı gel dedi.ooff çok kasıyorum kendimiinşallah bu kontrolden geçersem normal doğum yapabilicem.eğer geçemezsem 38. haftamn bitişinde aldrcam valla.scaklarda çok zorlamaya başladı.

doktordan geldim simdi sinüzit olmuşum bi sürü ilaç verdi bende antibiyotiklendim artık

ikinizede gecmiş olsun canlarım kendinize dikkat edinn

birazdan eve gidip dinlenicem kızlar.
yarına misafirim var kalabalık degil ama daha haftasonu yorgunluğum bitmedi.

yok özlemcim geleni geceni degil denizi sabah sinirimi bozdu olumsuz düşünüyo ama biz ondan çok umutluyuz biraz pozitif düşünsün yada bıraksın bizim hayallerimizi yıkmasın canımmmmmmmmmmmm belkide adet oldumya sitresliyimdir yok ama degilim ya

ayrılamıyorumda sizden amanın yaaaa
çok kalasım var yanınızda.ama gidicem artık.
semracım ne oldu sana moralin mi bozuk az giricem filan demişin.sen bilirsin tabi canım ama yattıgın yerden bize ulaşabilirsin ama seni kıran filan olduysa yada canını sıkan bana söle kafalrını kırayım

semracım seninde gözün aydın canım evet öptüm annemi koklaya koklaya :))) rabbim bana da benim gibi bir evlat nasip etsin:))
iyi hadi bakalım hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canım...ay ne kadar az kaldı değil mi ya şaka maka geçti günler ...

sevimcim canım dikkat ediyorum kendime sözde ama nerde gelip yapışıyor hastalıklar ya ... neyse buna da şükür allah daha büyük dert vermesin ...

o cadıya bende kızdım .... ama inşallah olur da sorarım o zaman ben ona .... tabi ya pozitif düşünsün fıstıkım ama yok .... senin tependedir şimdi sinirlerin bende adet olduğumda tek belirtisi budur ağrı sancı olmaz ama sinir en üst düzeyde olur....

deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yauv bi olumlu ol pozitif ol
enfeksiyonu olan pikolu olan o ireenç fitili kullanan ben bile umutluyum sana noluyo
10 milyon hareketliyle böylesin yok yumurta yamukmuş yok bilmem ne
kendine geeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllll
kız valla ben bile umutluyum nursim çiçekler açtırdı gönüllere:)))))))))))))))

nursim seni de tebrik ede ede bi hal oldum:))))
canım benim şöyle bi ooooh çek bak keyfine:))))
darısı bize olsun çok dua et bize ok??
oğlan diyo herkes
ana polis baba asker
bence de erkek:))))

yemeğimi yaptım canım fırında sütlaç istiyo ama fırına atacak kabım yok ki(((((
çok işstiyo canıııımm

kızlar burayı ne kadar boşlamaya başladınız farkında mısınız? herkesin işi var tamam da buraya yazanların hiç mi işi yok yani... kızıyorum valla attıracaksınız tepemi o olacak zopalayacağım hepinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…