yok özlem borcam kasem malesef
eşim geliyo şimdi toprak kap aldırdım
bu akşam yaparım yatmadan da yerim
kızma bana heryerim hamlamış temizlikten:))))
perşembe akşamı kardşim geliyo bana:)))))))))))))))))))))))))
ayrılamıyorumda sizden amanın yaaaa
çok kalasım var yanınızda.ama gidicem artık.
semracım ne oldu sana moralin mi bozuk az giricem filan demişin.sen bilirsin tabi canım ama yattıgın yerden bize ulaşabilirsin ama seni kıran filan olduysa yada canını sıkan bana söle kafalrını kırayım
semracım seninde gözün aydın canım evet öptüm annemi koklaya koklaya :))) rabbim bana da benim gibi bir evlat nasip etsin:))
iyi hadi bakalım hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canım...ay ne kadar az kaldı değil mi ya şaka maka geçti günler ...
kızlar ben de cumadan beri pek girememiştim onun için hepsini okuyup yazayım dedim önce kendimden başlayayım cuma misafirliğe gittim cmt.misafirim vardı mantı yaptık eşlerimizle birlikte dün çok yorgundum hiçbirşey yapamadım bugün yine misafirim vardı neyse yetiştirdim ikramlarımı da kaç gündür temizlik yap yap da sıkıldım çok okuduğum kadarıyla herkesin de misafiri varmış misafir güzel oluyor da insan yoruluyor cuma da kadın çağırıp temizlik yaptırıcam haftaya da günüm var onu da atlattım rahat olucam inşallah
denizcim önce sana gelelim kızlar zopalamış biraz seni ama benden de geliyor zopa canım olumsuz düşünme sonuçta olumlu düşünmek için o kadar iğneyi olup aşılama yaptırıyoruz onun için adet olana kadar olumsuz düşünmek yok adet olursan zaten yeteri kadar moralin bozulacak onun için bu günlerde moralin çok yüksek olsun ki biranönce gelsin bebiş kocişine de iyi bak o kadar yolunu gözlemiştin
bebingcim başınız sağolsun canım ayrıca sana da geçmiş geçmiş olsun dikkat et kendine
nursimcim ve semracım anneler gününüz kutlu olsun
özlemcim sen de hoşgeldin canım sana da geçmiş olsun seninle aynı zamanda adet olucaz bu ay benden birşey olmaz ama senden güzel haberler duyarız inşallah
nursimcim değerinin yükselmesine çok seviniyorum inşallah doğurduğun günleri de görücez hayırlısıyla canım sen polis misin ben seni hemşire zannediyordum
burpcum sen ne zaman dinleniyorsun canım çok merak ediyorum Allah kolaylık versin sana
kızlar hıdırellez dileklerimden biri oldu evimizi kiraya verdik çok mutlu olduk bebişmizde gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?