Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavişim borcam kaselerin varsa onlarada yapabilirsin ya da toprak kaseler varya güveç için onlarada olur... yalnız onları bir tapsiye koy ve tepsiyede su koy tamam...

tepemi attırdınız uleeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn çıkıyorum bende ...
bende hastayım değil mi?

yok özlem borcam kasem malesef
eşim geliyo şimdi toprak kap aldırdım
bu akşam yaparım yatmadan da yerim
kızma bana heryerim hamlamış temizlikten:))))

perşembe akşamı kardşim geliyo bana:)))))))))))))))))))))))))

iyi akşamlar umut yolcuları
nasıl keyifler moraller dilerim hersey yolundadır
değilse bile yoluna girme yolundadır inşallah :))

hasta olan arkadslara acil şifalar diliyorum
denizcim bugünkü umutsuz mesajlarını
her sıkıntının ardından bir ferah kapısı açılır olarak yorumluyorum şahsen
dilerim şimdi kendi kendine sırtlandığın bu dert yükü bu umutsuz tavırlar
pozitif sonucunu duyunca çekeceğin
ömrünün o en derin "oh" çekişinin habercisidir sadece

önce sen ver müjdeni sonra da bana nasip olsun ardınsıra
bak bu cuma da sanırım benim aşılama günüm
yarın son iğnemi vuruluyorum çarşamba doktordayım
akşamına çatlatma iğnesi olucam zannımca
ardından da gelsin bebişler hayırla hayırlısıyla:)

Allahım kimsenin ne gönlüne ne ömrüne çektirme bu hasreti..
Hepinizi sevgiyle duayla kucaklayıp kaçıyorum işlerimin başına..
umutla kalalım..

kızlaaaar haşatım resmen bir kafa uzatıp çıkacağım ama yarın yazılanları okuyacağım rahat rahat izin günüm yarın gerçi kışlıkları kaldıracağım yazlıkları çıkaracağım ama buraya ayıracak vakti mutlaka yaratırım çok özledim çünkü sizi
hepinizi lüleden yerim canlarım benim

ohhh hadi bakalım ye bensiz(( valla bende temizliğe haftaya başlamayı düşünüyorum yağmurlarda azalır işallah...
hadi gözün aydın şimdiden şekerim... kız kardeşin mi?

sermest onursal hemşehrim benim ne güzel ifade etmişsin sen ya ... tedavin hayırlı olsun şimdiden ve göbüşüne mutluluk tez zamanda konsun...
hasta olanlardan biri ben olduğğum için kendi adıma çok teşekür ederim:)))

kızlar ben de cumadan beri pek girememiştim onun için hepsini okuyup yazayım dedim önce kendimden başlayayım cuma misafirliğe gittim cmt.misafirim vardı mantı yaptık eşlerimizle birlikte dün çok yorgundum hiçbirşey yapamadım bugün yine misafirim vardı neyse yetiştirdim ikramlarımı da kaç gündür temizlik yap yap da sıkıldım çok okuduğum kadarıyla herkesin de misafiri varmış misafir güzel oluyor da insan yoruluyor cuma da kadın çağırıp temizlik yaptırıcam haftaya da günüm var onu da atlattım rahat olucam inşallah

denizcim önce sana gelelim kızlar zopalamış biraz seni ama benden de geliyor zopa canım olumsuz düşünme sonuçta olumlu düşünmek için o kadar iğneyi olup aşılama yaptırıyoruz onun için adet olana kadar olumsuz düşünmek yok adet olursan zaten yeteri kadar moralin bozulacak onun için bu günlerde moralin çok yüksek olsun ki biranönce gelsin bebiş kocişine de iyi bak o kadar yolunu gözlemiştin

bebingcim başınız sağolsun canım ayrıca sana da geçmiş geçmiş olsun dikkat et kendine

nursimcim ve semracım anneler gününüz kutlu olsun

özlemcim sen de hoşgeldin canım sana da geçmiş olsun seninle aynı zamanda adet olucaz bu ay benden birşey olmaz ama senden güzel haberler duyarız inşallah

nursimcim değerinin yükselmesine çok seviniyorum inşallah doğurduğun günleri de görücez hayırlısıyla canım sen polis misin ben seni hemşire zannediyordum

burpcum sen ne zaman dinleniyorsun canım çok merak ediyorum Allah kolaylık versin sana

kızlar hıdırellez dileklerimden biri oldu evimizi kiraya verdik çok mutlu olduk bebişmizde gelsin artık

yok canm benim morelim gayet iyi,sadece daha az girebilirim dedim,ama sizleri asla brakmam sen biliyorsun.ayrıca benim burda kimse canım sıkamaz,önemsediğim kişiler beni kolay kolay kıramazlar.diğerlerininde hakkından gelirim merak etme:)sizler benim için çok önemlisiniz,bana dua edin,çok korkuyorum.

sağol canm,ne iyi yapmşsn canım.inşallah hepimize bizler gibi evlatlar nasip eder allah.az kald özlemm,kurtulmak istiyorummmmmmmmmm.ayaklarm çok acyor,yatakda dönemiyorum,sanrm çok ödem yaptı vücudum.

sağol canm,dars seninde başına inşallah.

bebegin öncelikle sana gecmis olsun canim acil sifalar dilerim.
arkadaslar görüyorumki hepinizde benden cok sanslisiniz istetiginiz zaman asilama yada tüp bebk yaptirabiliyorsun ya ben elim kolum bagli gün sayiyorum burdaki doktorlarim hic bisey yapmiyor ümit vermiyor olmaz diyorlar morelimi bozuyorlar her istedigim an türkiyeye gelmiyorum isimden dolayi isten ciksam bu seferde maddi konuda sikintiya girecem yani günlerim hep beklemekle geciyor inanin dayanamiyorum artik beni birazcik olsun gözünüzün önüne alin ve kendiniz icin pozitif düsünün. denizcim özellikle sen morelini bozma bu sefer tutacak ben inaniyorum sende inan buna ltf

NBNH canım ya ne misafirperverlik bu böyle maşallah allah eksik etmesin....
canım inşallah güzel haberler alırız ve veririz eee artık şeytanın bacağını kırdık değil mi?

semracım ya bak artık kendin istiyorsun demekki çokta erken gelmesin dememek lazım herşeyin hayırlsı canım benim inşallah tez zamanda kolaylıkla kavuşursun yavruna.... şişler için dr lar birşey vermiyor mu?

aaa sizinde şans şırnaktan açılmış desene :))) canım ya ne güzel o buluşmalar bende özledim kardeşimi ya.... iyi zaman geçirin çankırı'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdir dermişim:))))

melekcim senin durumun gerçekten çok zormuş ya allah sabır ve kolaylık versin... inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan gelir meleğin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…