Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar çok sağolun
zopaları yedim ama aklım başıma geldi:))
hepinizi çok seviyorum benim için söylediğin,iz herşey çok önemli
bugün çok iyiyim veee bundan sonra sonuç alana kadar da iyi olacağım pozitif düşüneceğim
zaten sonuca kadar dolu dolu geçecek günler
mavim gözün aydın kardeşin geliyormuş benimde peşembe kaynım geliyor
sermest yazdıkların için çok sağol
dilerim peş peşe güzel haberlri sıralarız
olmazsa da hayırlısı artık
melek gerçekten beklemek çok zor birde çaresiz beklemek daha zor
allah yardımcın olsun..
bebingcim geçmiş olsun tekrar nasıl hasta olmuşsun sen öyle şifayı kapmışsın
özlem sanadaaa canım geçmiş olsun dikkat edin kendinize
nbnh canım hayırlı olsun kiracınız inşallah hayırlı insanlardrı sorun yaşamazsınız...
semracım allahım sana hayırlı doğumlar versin
bende hep dua ediyorum ilk göz ağrımız sağlıkla, annesini üzmeden gelecek inşallah
burpcum yine kafayı uzatıp çıkmış yarın gelir inşallah
sevimmmm sağol canım benim biliyorum iyiliğim için hep söyledikleriniz
inan artık o kadar sıkıldım ki arada bunalım geliyor ama iyiyim artık

perşembe kaynım geliyor cuma yazlığa gideceğiz 4-5 gün kalıp onu göndereceğiz sonra biz tatile çıkacağız 23 ünde geleceğiz aksilik çıkmazsa..24 üde test tarihi zaten
hayırlısı bakalım ne olacak:))

Son düzenleme:

sağol canım yardımların için.haziranda ilk deneyimim olacak kısmetse inş.

artık zamanmzmş,doktorumuz öyle diyor.2,500 kgmn üstüne çıkan bebek prematüre olmaz diyor.bundan sonrasnda erken falan gelmesi bende endişe yaratmıyor canım.inşallah canım kurtulurum,ada dünyaya gelmedende senin göbişin dolar inşallah:)ödem için yaplacak bişey yokmuş,tuzlu yeme,bol su iç,ayağnı sallandrarak oturma,uzat falan dedi.yapyorum ama sağ ayağım davul.:enbuyukkk:

günaydinnnnnn tesekkür ederim arkadaslar sabirla bekliyorum sizlerin güzel haberlerini aldikca morel buluyorum kendime iki kere daha tüp bebek sansi verdim olmazsa evlatlik alacagim

sağol canm,ada ve bende hep sizler için dua ediyoruz.kaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlar ben evimi temizledim kahvaltı yaptım banyomu yaptım giyindim makkajımı yaptım hastaneye gidiyorum heteye gircem gitmeden size bakıyım dedim semracım allahın izniyle kolay dogum yapcan inş adamızda saglıklı bişekilde koynuna alcan dualarım seninle allah kolay dogumlar versin canım deniz cim kendine gelmene sevindim tuanayım sen arazi olmuşsun yoksun kac gündür burp kolay gelsin canım bugün izinlisin evle ugraşcan kendinede zaman ayır gez dolaş beni üsküdar bekliyo kızlar bolca kaynatın

Kızlar,hepinize günaydın ya da tünaydın....Ben bu ay,ikinci aşılamamı yaptırmıştım.Ve şayet tutsaydı sizlere sürpriz yapmayı düşünüyordum.Ama Rabbim yine izin vermedi.Dün 15.gündü.Test yaptırdım ve kocaman bir negatif.Hala boşlukta gibiyim....

günaydın fıstıklar... denizimin morali düzelmiş çok sevindim...bebingim hala hasta...mavicim çok mutlu çünkü kardeşi geliyor...sevimcim inş raporun çıkacak ve sende de bi telaş başlayacak...burpum evde çok işi var...özlemcim hasta iyileşmeye çalışıyor...nbnh misafir telaşında....melekcim ise gün sayıyor...semracımda adacığını tatlı kızını bekliyor...tuanayım ise üzgün umudunu kaybetmeden aşılamaya devam etmiş bizlere sürpriz yapcakmış ama olmamış allahım hayırlı olanı versin canım bu durumlarda çok üzülüyoruz ama elimizden gelenide yapmış oluyoruz gerisi güzel allahıma kalıyo...

kızlar siz benim herkeze laf yetiştirmemi bilirsiniz yazdım yazdım yazdım sonra küüüüüüüüüüüüüüüüüüüt net gitti öyle durumda geri dönüp yazdıklarımı copy pastla çekiyordum ama nerdeeee herşey gitti valllaha negatif sonuç almış kadar üzüldüm ((( allahtan 10 parmak ve hızlı yazıyorum tabi sabahki duyguları yakalayamam ama genede sizinle sohbet edebilirim

tuanayım canım benim artık çokta tintin diyeceğiz başka çaremiz yok birtanem neyapabiliriz başka çaremiz varmı canım keşke süpriz yapabilseydin bize havalara uçurabilseydin bizi artık tesellide olamıyoruzki birbirimize hepimiz birbirimizden beter durumdayız bıktık artık ama helal olsun sana seni forumun ketumu ilan ediyorum nasıl sabrettin söylemedin bize ben olsam her saniyesini yazardım hayatta sabredemezdim helal olsun vallahi sana keşke istediğin süprizi yapabilseydin canım yaa sakın üzülme bitanem oyala kendini iş güç yoğunluk unutturuyor dertleri ama kendi başına kalınca insan yada etraftan bebekle ilgili bir tepki geldimi yaramız depreşiyor gene allahtan semra ile nursim var örnek yoksa ben şutedavilere olan inancımı tamamen yitirecektim

nursimcim semra sana el verdi ama olmazki böyle yaaaa böyle el vere vere hamile kalacaksak sona kalan kocakarı olunca anca el verecek birbirine nursimim aman diyeyim en geç ikinci ayında el ver birine yaa pörsüyeceğiz doğuramadan :))))))

semracım canım benim cadoloz adamız kaydırakmı oynuyor göbüşünde :)))) az kaldı dayan sabret yaz sonunda denize bile girecek adamız çıtır kızımız bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…