NBNH canım ya ne misafirperverlik bu böyle maşallah allah eksik etmesin....
canım inşallah güzel haberler alırız ve veririz eee artık şeytanın bacağını kırdık değil mi?
günaydinnnnnn tesekkür ederim arkadaslar sabirla bekliyorum sizlerin güzel haberlerini aldikca morel buluyorum kendime iki kere daha tüp bebek sansi verdim olmazsa evlatlik alacagim
Kızlar,hepinize günaydın ya da tünaydın....Ben bu ay,ikinci aşılamamı yaptırmıştım.Ve şayet tutsaydı sizlere sürpriz yapmayı düşünüyordum.Ama Rabbim yine izin vermedi.Dün 15.gündü.Test yaptırdım ve kocaman bir negatif.Hala boşlukta gibiyim....
bebingim canım benim geçmiş olsun birtanme sinüzitt olmuşsun çok üzüldüm ama merak etme tatlım antibiyotiklerini düzenli içersen geçer tatlım kronikleşmez bendede olmuştu geçti
bende şu an alerjiyle boğuşuyorum nasıl yüzüm gözüm gıdıklaınıyor kaşınıyor nezleyim fırk fırk valla alerjisi olanlarla dalga geçerdim hep 30 yaşından sonra alerjik oldum :))))))
inşallah özlemcim nursimle birlikte şeytanın bacağını kırdık gibi görünüyor
melekcim seni çok iyi anlıyorum canım ben de birkaç defa da tüp denedikten sonra evlatlık düşünüyorum bakalım gerçi eşim henüz istemiyor ama sen de elinden geleni yap olmazsa evlatlık alırsınız insan kendi doğurduğuna bakmak istiyor ama olmazsa da napalım
tuanaycım nasıl sakladın canım ben de kesin söylerdim ama üzülme tatlım ya sen yine de elinden geleni yapmışsın gerisi Allah a kalmış demek ki böylesi hayırlıymış bu lafa da gıcık olmaya başladım ama neyse böyle demek lazım
burpcum evde olunca döktürmüşsün bakıyorum canım eşimde alerji oldu çok fena sana da çok geçmiş olsun
mavicim ve denizcim sizin de akrabalar geliyormuş gözünüz aydın
denizcim ayrıca biraz iyi hissetmene sevindim canım
ben de sabahtan beri hiç iş yapmadım sabah arkadaşla kpss için para yatırmaya gittik sonra da arkadaşımda oturdum geldim komşularla bahçede oturdum arada sadece balkon yıkayıp çamaşır serebildim kalkıp yemek yapayım bari
nbnh negüzel canım imrendim vallaha şu aralar benimde çok ihtiyacım var sakin bir gün geçirmeye kendimi yarış atı gibi hissediyorum habire bir boklara koşturuyorum
offf işler beni bekler öptüm dönerim dinlenmek için :))))
denizcim senin olumsuzluğunu heralde benden iyi kimse anlayamaz okadar üst üste olumsuz yaşadıkki nasıl olumlu olunur onu bile unuttuk ki tedavi gidişatlarımızda boktan gittiği için doktorlarımızda acımadan bunları bize ilettiği için biz otamatik olarak olumsuz oluyoruz kızlarda bizi paparalıyorlar bende yaşamamış olsam aynı şeyleri bende paparalardım seni tatlım herşey yolunda gitse sende olumlu olursun niye olmayasınki ama bizim işimiz birazdaha zor tatlım allah yardımcımız olsun allah diğer kızları bizim kadar uğraştırmasın inşallah
seninde tedavin benim gibi üst üste oldu üstelik eşinde senden uzaktaydı zor şeyler yaşadın tatlım ve önünde hesapladığın bir aşılama ve iki tüp bebek denemesi daha var allah inşallah 12 gün sonra mükemmel haberi almayı ve bizlere vermeni nasip eder inşallah tatlım geri kalan doktor kontrollerin bebişinin gelişimini takip etmek için olur inşallah
denizcim önceden de dediğim gibi sen negatif sonuç alma hakkını doldurdun bu sefer öyle bir sevineceğizki topik inliyecek ben geçen yaz senin hamilelik sevincini yaşamıştım hiç unutmuyorum o yalancıydı ama buseferki gerçek olur inşallah
kızlar işlerimi yetiştiremedim bu arada süpürdüm ama paspas işi kaldı makinede çamaşır ve ütü safhası herhalde ömrümün geri kalan kısmındada devam edecek :))) kızlar kadınlıktan istifa edebiliyormuyuz ne bu yaa hepimizin başı belada ev işleri ile imdaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?