Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim senin olumsuzluğunu heralde benden iyi kimse anlayamaz okadar üst üste olumsuz yaşadıkki nasıl olumlu olunur onu bile unuttuk ki tedavi gidişatlarımızda boktan gittiği için doktorlarımızda acımadan bunları bize ilettiği için biz otamatik olarak olumsuz oluyoruz kızlarda bizi paparalıyorlar bende yaşamamış olsam aynı şeyleri bende paparalardım seni tatlım herşey yolunda gitse sende olumlu olursun niye olmayasınki ama bizim işimiz birazdaha zor tatlım allah yardımcımız olsun allah diğer kızları bizim kadar uğraştırmasın inşallah
seninde tedavin benim gibi üst üste oldu üstelik eşinde senden uzaktaydı zor şeyler yaşadın tatlım ve önünde hesapladığın bir aşılama ve iki tüp bebek denemesi daha var allah inşallah 12 gün sonra mükemmel haberi almayı ve bizlere vermeni nasip eder inşallah tatlım geri kalan doktor kontrollerin bebişinin gelişimini takip etmek için olur inşallah
denizcim önceden de dediğim gibi sen negatif sonuç alma hakkını doldurdun bu sefer öyle bir sevineceğizki topik inliyecek ben geçen yaz senin hamilelik sevincini yaşamıştım hiç unutmuyorum o yalancıydı ama buseferki gerçek olur inşallah

bebingim canım benim geçmiş olsun birtanme sinüzitt olmuşsun çok üzüldüm ama merak etme tatlım antibiyotiklerini düzenli içersen geçer tatlım kronikleşmez bendede olmuştu geçti
bende şu an alerjiyle boğuşuyorum nasıl yüzüm gözüm gıdıklaınıyor kaşınıyor nezleyim fırk fırk valla alerjisi olanlarla dalga geçerdim hep 30 yaşından sonra alerjik oldum :))))))

özlem kuşumda hasta olmuş canım benim geçmiş olsun fıstığıma diş ateş boğaz hepside çok can sıkıcı umarım bugün daha iyisindir tatlım

kızlar sabah 8 de kalktım kışlıkları kaldırmak için allahım kaldır kaldır bitmiyor çıkar çıkar bitmiyor saat 14 gibi geldim foruma birşeyler yazdım gümledi yazdıklarım kahvaldımı 14 de yaptım düşünün bundan sonra size alışverişe gidiyorum dersem kafamı patlatın ne olur hiç acımayın bune yaaaa yuhh ya hadi ben neyse kocaya niye almışım bukadar çok kıyafet ne yıkamakla nede ütülemekle bitiyor şuan saat 16 ve ev temizliğine geçmedim bile çamaşır asılacak toplanacak katlanacak ütülenecek hemde kaç posta ev süpürülecek paspas yapılacak allahtan yemek var bir salata yaparım ya çıldıracağım evede iş getirmiştim bizim işyerindekiler 12 saat ders veriyor üstüne bir çıksa vırvırlanıyor ben 28 saat ders veriyorum üsteli bir alayda başka iş hallediyorum bir başıma bölüm kuruluş dosyası hazırlıyorum imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat kurtarın beniiiiiiii birde perşembe çalıştay var iş yetiştirmemiz lazım çalıştaya kızlar imdatki ne imdat
nbnh işin nezaman biter demişsin neolur işim bitsin artık çooooooook yorulduuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm

NBNH canım ya ne misafirperverlik bu böyle maşallah allah eksik etmesin....
canım inşallah güzel haberler alırız ve veririz eee artık şeytanın bacağını kırdık değil mi?

inşallah özlemcim nursimle birlikte şeytanın bacağını kırdık gibi görünüyor

günaydinnnnnn tesekkür ederim arkadaslar sabirla bekliyorum sizlerin güzel haberlerini aldikca morel buluyorum kendime iki kere daha tüp bebek sansi verdim olmazsa evlatlik alacagim

melekcim seni çok iyi anlıyorum canım ben de birkaç defa da tüp denedikten sonra evlatlık düşünüyorum bakalım gerçi eşim henüz istemiyor ama sen de elinden geleni yap olmazsa evlatlık alırsınız insan kendi doğurduğuna bakmak istiyor ama olmazsa da napalım

tuanaycım nasıl sakladın canım ben de kesin söylerdim ama üzülme tatlım ya sen yine de elinden geleni yapmışsın gerisi Allah a kalmış demek ki böylesi hayırlıymış bu lafa da gıcık olmaya başladım ama neyse böyle demek lazım

burpcum evde olunca döktürmüşsün bakıyorum canım eşimde alerji oldu çok fena sana da çok geçmiş olsun

mavicim ve denizcim sizin de akrabalar geliyormuş gözünüz aydın

denizcim ayrıca biraz iyi hissetmene sevindim canım

ben de sabahtan beri hiç iş yapmadım sabah arkadaşla kpss için para yatırmaya gittik sonra da arkadaşımda oturdum geldim komşularla bahçede oturdum arada sadece balkon yıkayıp çamaşır serebildim kalkıp yemek yapayım bari

yaa şimdi aklıma geldi birde cumartesiye düğün var daha giyeceklerimizi ayarlamadım ama almayı düşünmüyorum tüm düğünü giydirebilirim elimdekilerle :/ ama ütülenecek hazırlanacak eşim nikah şahidi evliliğimiz mükemmel gittiği için bizi seçmiş halbuki bir bilse bebeğimiz olmadığını kesin vazgeçerdi garibim önce nikah sonrada yemek yani düğün bile koşturmacalı tek mekanda olsa kolaylık olur yani bana sakın az yorucu bir şey neden gelmiyor allahım yaağğğ

nbnh negüzel canım imrendim vallaha şu aralar benimde çok ihtiyacım var sakin bir gün geçirmeye kendimi yarış atı gibi hissediyorum habire bir boklara koşturuyorum
offf işler beni bekler öptüm dönerim dinlenmek için :))))

esime kalsan hemen evlatlik alalim yeterki sen daha fazla üzülme diyor ama ben kendi bebegimi almak istiyorum bu yüzden 2 kere daha tüp bebegi deneyecegim insallah olur insallah

burp amma cok isin varmis be...... vallaha isten fenalik geldi bana ben bu hafta sonu kimseyi kabul etmiyecem dinlenecegim yeter yaa calis calis nereye kadar demi ama:))))

burpcum naslda döktürmüşsün,hepimize laf yetiştirmişsin vallahi.süpersin!!!yoğunluğuna dicek yok,allah kolaylık versin,kşlklar kaldırma derdi bendede var,annem geldiğinde yapcak artık,bizdede kyafet çok,allahdan biz hep spor giyiniyoruz ve ütümüz çok olmuyor,genelde herşeyi ütülerdima ama artk çok yapmıyorum.bugün bende 2 saat kadar ütü yaptım ve bir kez daha nefret ettim ütüden.odamızn bütün herşeyi bitti kızlar,bitek halmız kaldı,perdeyide önceki perdemizi kullanıcam,belki daha sonra yaptrrm,istediğim gibi bişey bulamadım,halıyıda bu hafta sonu alrsam tamamdır.buraya nasıl fot. ekleniyor bilmiyorum ki,eklemek isterim ada'nn odas hakknda yorumlarnz almak isterim doğrusu.

melekcim evlatlk almak çok güzel birşey ama şansn sonuna kadar denemeden yapma nolursun.sonuçta kendi çocuğun olabilir,biraz sabredersen olucaktırda.aceleci davranma sakın.

tunaycım sonuca inan senin kadar üzüldüm ama saklaya bilmenede çok şaşırdım ama ümüdini kaybetme tüp şansın var biraz dinlen vücudun dinlensin tüp yaparsın hem tüpte şans daha yüksek sana şuan ne desem boş biliyorum rabbim inş hepimizin yüzünü güldürcek

semracım fıstığımız odasında güle güle otursun ada gelsin büyüsünde annesine ütüde yardım etsin diyeceğim ama şimdiki çocuklar bir alem yapmaz kendi ütüsünüde sana yaptırır :))) inşallah hayırlı bir evlat olsunda varsın ütüsünüde sen yap yazın benim ömrüm ütü ile geçiyor herşeyi ütülemek gerekiyor ve sıcaktada hiiç çekilmiyor allahtan bizim evimiz okadar sıcak olmuyor eski evimizde baygınlık geçirirdik sıcaktan klimanın altında yapardım üütüyü yoksa buharlaşabilirdim vallaha :))))
melekd herkadın gibi benimde işim bitmiyor birde çalışınca kalan vakti sadece işle geçirmek zorunda kalıyor insan işte yorul evde yorul yorulki ne yorul yani
melekd senin problemin neydi ben kaçırdım son zamanlar yoğunluktan fazla giremedim neden ümidi kestin evlatlık istiyorsun tatlım?

kızlar bahsetmeyi unuttum her çocuğu olmayan insanın yaptığı gibi bizde köpek alacağız golden retriever cinsi köpeğimizide seçtik şu an birbuçuk aylık bir ay sonra alacağız sütten kesilmesini bekliyoruz ne yapalım onunla oyalanalım bari ben titiz olduğum için evime sokmayı düşünmüyorum kapı komşum ablama dair hain planlarım sözkonusu hehe onun alt katı boş orada kalacak bizim köpüşümüz büyüyüncede bahçeye kulübe koyacağız özlemcim senin kocişe çok sorum olacak başını şişirecem heralde kocişinin :))))
artık bizde kabullendik hatta tuanayada facede dedim gerçi inşallah yanlış anlamamıştır beni yani artık olumsuzluklara üzülmememiz gerektiği anlamında çokta tin tin felsefesi benimsedim 7 günün 4 günü çoktta tin tin yapabilsemde geri kalan 3 günü sınıf sınıf olsamda zamanla bu duruma alışacağım ben evlatlık almayı malesef düşünmüyorum çok çocuk seven biri malesefki değilim kendi kanımdanda olmazsa tahammül sınırlarımı aşar ve bana külfet gelir diye kendime güvenemiyorum malesef benim en büyük arzum hepinizinde düşlediği gibi çok sevdiğim kocişimin bir parçasını kendi kanımla besleyip dünyaya getirebilmek e buda olamadığına göre e napalım ileriye bakacağız artık

kızlar işlerimi yetiştiremedim bu arada süpürdüm ama paspas işi kaldı makinede çamaşır ve ütü safhası herhalde ömrümün geri kalan kısmındada devam edecek :))) kızlar kadınlıktan istifa edebiliyormuyuz ne bu yaa hepimizin başı belada ev işleri ile imdaat

kızlar işlerimi yetiştiremedim bu arada süpürdüm ama paspas işi kaldı makinede çamaşır ve ütü safhası herhalde ömrümün geri kalan kısmındada devam edecek :))) kızlar kadınlıktan istifa edebiliyormuyuz ne bu yaa hepimizin başı belada ev işleri ile imdaat

ii akşamlar hatunlar nasılsınız bakalım...burpum ne yorulmuşsun sen öyle valla benim evdede inanılmaz işim var kim yapacak bilmiyorum kadın tutayım diyorum ama yine peşinde ben koşucam aslında ütüyü çok severim ben ama hiç gözüm almıyo ütü dağ gibi oldu...

sağol burpcum
haklısın biz o kadar çok şey yaşadık ki biz bu işi daha zor başaracağız
ama allahın izniyle sonunda başaracağız
bu kez nedense annemde dahil bir çok kişi çok umutlu
sanki bu sefer oldu diye
ama benim için hala mucize
ama ne gelirse allahımdan gelecek napalım
bende senin gibi düşünüyorum evlatlık alıp bakamam sadece kendi kanımdan olsun isterim
bir gün hç olmayacağına karra verirsemde sadece hayatımı yaşamaya bakarım napalım herşey kısmet sadece kendi çocuğum olmadığı için imkanlarımın elverdiği sürece çocuk okuturum..zaten bunu çocuğum olsada düşünüyorum ama olmazsa daha çok kişiye yardımım olur..herşeyde bir hayır var napalım

iş hiç bitmez ki canım ya kendini yıpratma bu kadar
birilerini bulsana yardımcı olması için en azından ütünü falan yaptırırsın temizlik içine sinmiyorsa..kolay gelsin sana

tuanayım çok üzgünüm
ama seni arayamıyorum bile
hayırsız deme sakın bu durumlarda sıcağına konuşmak insanın moralini bozuyor
en yakınındakini bile istemiyor insan yanında
üzülme demek çok saçma
ama elden gelmiyor işte
ne yapalım
kısmetse olacak değilse de çok ta tın burpun dediği gibi..

ne hale geldik niye kendimize misyon edindik
illa çocuğumuz olacak diye
allahıım sabır ver yarabbim hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…