Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada gamze hanmı yok yine
sebeplerle gelir yine
giremedim misafir falan
bence topikten kopma antremanları,
bir gün çıkmak isteyen olursa bende dahil açıkca söyleyelim artık sıkıldım girmiyorum diye..

benimde canım sıkkın
cici anne geliyormuş babam evlenecekmiş
ama ben başaksından duydum benim bildiğimi bilmiyor
yanına gidecektik hafta sonu
çok kızgınım kırgınım
kararsızım belki gitmem
kabullenmek zor olacak gibi

denizim moral seviyenin yüksek olmasına çok sevindim inşallah bu kez gelecek bebişin ... gözün aydın kaynında geliyormuş... tatilde var ohhhhhhhh bebiş size özenirde gelir hemen sen hiç üzülme:)) 24 ü test tarihi ha ayy ne güzel:))

tabi semrqacım artık zamanı geçen yıl bir arkadaşa dr u 3 hafta önce suni sancı vererek doğum yaptırdı 10 gün sonr a1 yaşına girecek yaramaz:)) 37 haftadan sonra ben normal diye biliyorum ama ... sağlıcakla gelsin tatlı kızım....

tuanayım canım benim her son yeni bir başlangıçtır tatlım... olacak bir gün umudunu yitirme sen...

burpum güzel dileklerin için teşekkür ederim mevsim geçişleri beni hep hasta ediyor işte...
sende kendini ne çok yormuşsun öyle dikket et kendine canım ya... evet benimkide süsüne düşkündür dediğin gibi dolapta hemen hemen aynı alana sahibiz ben babmı hatırlıyorumda 1-2 çekmecesi bir de takım elbiselerini astığı bir yer daha vardı ..bzizimki benimle yarışıyor eee tabi işte bana kalıyor ... hatta bugün dedim neden hep bu işleri ben düşünüyorum senin eve gelince ne pişirsem diye bir kaygın neden yok dedim yanıt bile yok sadece bir tuhaf bakış:)))

semracım adacığın odasını bizde görmek isteriz ama buraya eklemeyi bende bilmiyorum ee face e ekle oradan görelim:)))
bugün bende ütü ve yemek yaptım çoooooook yorgunuum yarında evi temizlemeye niyetim var:)

burpum ya ne demek elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız golden köpüşleri bende çok seviyorum :))
evlatlık konusunda bende ne diyeceğimi bilemiyorum büyük söz söylemek hiç istemiyorum ama sanırım bende tahammül edemediğim durumlarda ne yaparım düşünemiyorum... şimdiki çocuklarında zıpır olduklarını düşünürsek bu seçenek çok zor ayrıca kendi kanından canından olanın değeri daha farklı gibi geliyor ne bileyim...
ay evet ya ne nankör bu ev işleri ya yap yap sonra dön yine yap:)))

nursimcim yok sana ütü falan yapsın eşin ya sen yan gel yat.... ilk 3 ay çok önemli benden söylemesi aman dikkat et....

denizcim kader işte ne yapacaksın hiçbir şeyin önüne geçilmiyor ne denirki şimdi babaya bilemedim valla.... annemiz nasıl peki ,çok özel olmayacaksa nasıl bir tepki verdi? sende sıkma canını bu da allahın takdiri KADER işte....

melekcim evlatlk almak çok güzel birşey ama şansn sonuna kadar denemeden yapma nolursun.sonuçta kendi çocuğun olabilir,biraz sabredersen olucaktırda.aceleci davranma sakın.

dayanamiyorum evim neselensin istiyorum artik anne baba diye seslenmesini istiyorum o kadar cok aileye muhtac olan cocuk varki sonucta ben bir bir evlata oda sicak bir yuvaya hasret bende cok isterim kendi canimdan esimden olmasina ama olmayinca ne yapabilirim baskalarin cocugunu kucagima aldigimda okadar cok canim aciyorki anlatama artik bu acinin bitmesini istiyorum

haklısın canım ne diyebilirim ki.ama umudun var kendi çocuğun olucağına dair,umudun tükenmeden sakın böyle bişey yapmayın,olucak allahın izniyle.

denizcim babacığına krılma,insanlar hayatlarına bir şekilde devam etmeli.ne olursa olsun mutlu olucağı şekilde davranmak herkesin hakkı.kararlarına saygı duyun herzaman,yalnız bırakmayn.annelerimiz babalarmz olsalar bile eşler arasında olan sorunlarda haklı taraf kim biz bilemeyiz.belki babannda haklı sebebleri vardı,evleniceği insanla mutlu olur inşallah.sende üzülme,hangimiz olsak aynı şeyi yapabilirdik.

özlemcim evet canım artık 37. haftadan sonraki doğumlar normal olarak kabul ediliyor.napalm artık beklicez.fot. konusundada fac.e eklemek pek güzel olmaz sanırm.öğrenince buraya eklerim.

slm kızlarr
kelimenin tam anlamıyla yorgunluktan geberdim bugün
okul çıkışı kuaföre gittim saçlarımı kestirdim
sonra mutfağa halı bakmaya gittik ara ara sonunda bi tane buldum
taşındığımızdan beri alınacak bi türlü fırsat bulamamıştım
sonra eve geldim yemek yedik
oturma odasının camları duvarları halloldu bitti koridorların duvarları silindi tabi eşim sildi
sonra tekrar dışarı alışveriş yapıldı
perde as cam sil post oldum valla((((
yeni oturabildim
bi yatak odası bi de salon kaldı
yatak odası 19 mayıs tatilinde
salon da amaaaaa oranın işi çooooooookkkkk ya 20 mayıs ya da o hafta sonu
tuvalet banyo zaten herzamanki iş
yaz geldi ama bahar temizliği yeni başlıyo:))))
çoook yorulduuuuummmm

bi de oturma odasının halısını sildim
yıkamaya verecektim ama yaz geçsin de öyle veriym ötekiler temiz bunu da onlarla veririm
ev hanımı oldum valla ben:))))

gelelim size denizim babanla olan durum zor ben de olsam kızarım heralde ama aslında anlayabilmek lazım bence çok tepki verme
bebeğin gelsin inşallah ta unuttursun bütün sıkıntıları

geçmiş olsun canım valla iyi sabretmişsin ben olsam çatlar şişerdim
doğal yoldan gelsin de sürprizi öyle yap iinşallah

unuttum kime ne yazacağımı yaaaa
yoruldum kızlar bi sigara içip yatıcam

ha bu arada hani doktor bana leke geldiği günü de adetten say demişti ya ona göre 12.gün
ama hiç yumurtlama belirtisi yok anlamadım bu işi
ben şimdi ne zaman yumurtluyorum bu ay
amaaaaaaaaaannnn
bu yorgunlukla boşa çalışmayalım:)))))
zaten perşembe de kardeşim olacak

böööyle işte herkesleri çok öptüm
nursim nasıl gidiyo hamişlik
bi de ben unuttum siz de sorun neydi ki??
sebepsiz infertilitemiydi merak ettim ne alakaysa????

öperiiim herkesiiiiii

özleeeem bahar şenlikleri başlamış
perşembe akşamı kubat
cumartesi akşamı da funda arar vaar
gelmek isterseniz????
funda arar a gitmeyi çok isterim ama o gün ankaraya gidip gelmiş olucaz çok yorgun olmazsak giderik belkii:))))
öptüm seni

sen bilirsin semracım nasıl istersen öyle yap biz görelim bir şekilde de gerisi önemli değil :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…