Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oyyy mavişim ya ne çok iş yapmışsın sen bende 19 mayısı fırsat bileceğim:))) yarın temizlik var gibi ama erteleyedebilirim çünkü bugün 4 posta çamaşır yıkadım yine ütü yapabilirim yani...
yumurtlama belirtisi derken ne bekliyorsun tam olarak?

funda arar mı bayılırım o kadına valla erkek olsam peşini bırakmazdım ha :))) kubat da fena değil ama perşembe olmaz cmt büyük bir ihtimalle geleceğiz çünkü arabayı servise verecek ... müsait olursanız görüşürüz ... hımmm ama o gün ankara ya gidecekmişsiniz neyse bakalım tatlım....

bende halıları yaza vereyim diyorum . 19 mayısta büyük temizlik hasta falan olmazsam camları sözde yeni sildim ama nerde çamur yağmış resmen ya... geldiğimiz gün çok yağmur yağdı burda hep battı camlar (

ben de o gün mutfak camı silmiştim
biz cumartesi ankaraya kardeşimi uçağa bindirmeye götürücez uçak 16 da kaçta geliriz bilmem
erken gelirsek ararım buluşuruz yine:)))))

yumurtlama belirtisi derken de
servikal mukus kasık ağrısı akıntı falan bişi yok :))))))
sadece göğüslerim şiş ve ara sıra sızlıyo o kadar yumurtladım mı ki ben bu ay?????
sigara da az kaldı perdeler yeni yıkandı ya balkona çıkıyorum :))))
bırakıcam klomene başlayınca:))))

ramazan da falan veririz halıları sonra bayrama gider gelir öyle sereriz
ben yeni yıkanınca hemen sermiyorum:))))

özlemim ben bu defa kesin gittim uykum var çok
yarın kardeşime kurabiye yapıcam:)))))
bu arada sütlac yaptım dün çok sulu oldu hazır sütten olmuyomuş güze bi de benimki yağsız süttü
sulu sulu oldu yemedik içtik resmen:)))

mavicim sende çok hamaratsın valla... biz sebepsizdik canım...valla bi iğne vurunuyorum o beni mahvetti nasıl yağlı bir iğne kalçalarımda kocaman bezeler var resmen çay tabapı kadar kısımlarda kıpkırmızı nasıl acıyor bide ateş yapıyo bende sorduk normal dediler şuan işteyim malesef amir ve müdür yok burda konuşamadım daha inş amir ve müdür yarın gelirde konuşurum
şuan çok halsizim ateşim var ve aşırı uykum geldi canım....ii geceler sana tatlım...

nursim bide seni nöbetemi bıraktılar tatlım aman dikkat et ayaklarını uzat gizliden neden iğne vurunuyosun onu anlamadım ben tüp bebek yaptıgımda sadece fitil vermişti progesteron du galiba düşük olmasın diye ama gene de olmadı zaten

GÜnaydın semracım....sevımcım banada crınone jel verdıler ama bende alerjı yaptı mantar olmuŞ gıbı kaŞıntı yaptı canım sÖyledım onun yerıne progestan ıÇeren bı ıĞne verdıler haftada ıkı kere bı kalÇam tam ııleŞıyo gıbı oluyo dıĞerınden vurunuyorum...

daha iyidemekki igne canım olsun bebişin için bikac gün katlancan artık bizler nelere katlanmıyozki zaten hayırlısı olsunda

kızlar formumuz çok ıssız kaldı,eskiden böyle değildi.ben bundan sonra daha az girebilirim dememe rağmen yinede en çok ben giriyorum,her geldiğimde birileri bişeyler yazmışmı diye bakıyorum ama malesef artık iyice boşladınız mekanı..söylediğimdede küsüyosunuz.neyse artık siz bilirsiniz.

niye gelmemiş kimse???????

benim preseedim ve ovulasyon testim gelmiş:)))
bugün doktora göre 13.gün teste baktım da bişi anlayamadım bi araştırıym da dönücem size

mavişim valla ne güzel olur ... senin kardeşin yarın geliyordu değil mi? perşembe demiştin sanki.. göğüslerinde sızı varsa olmuştur illa çok yoğun bir sıvı olacak değil ya... sigarayı bırakmadın mı sen hala şu perdeleri düşündüğün kadar kendi sağlığını düşünsen senin de için kararıyor soba borusu gibi :))) halıları bende yazın çok sermiyorum hem sıcak oluyor ya dayanamıyorum... benim ilk sütlç deneyimimde öyle olmuştu ama tadı çok güzeldi:)) oh demleyin çayları, yapın kahveleri ,yiyin kurabiyeleri:))

valla haklısın semracım ya bende en çok girenim herhalde :)) yaz geldi herkes kendini dışarı attı sanırım ...

bugün aslında moralim çok bozuk yanımdaki vekil öğretmen bugün eşinden ayrıldı çok üzüldüm.. şaka gibi hayat ya neydi bu şimdi herşey hayal gibi geldi geçti... allah yolunu açık etsin çok üzüldüm valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…