Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlem geldim yine bu ovulasyon testleri dandik birz incecik kağıt gibi okuldan gelince yaptım hemen tek çizgi
ama 4 saat sıvı alınmayacakmış ve idrar tutulacakmış sanırım
göğüs ağrım var ama
amaaaaan
ben zaten bu ayı geçtim çünkü yarın kardeşim geliyo boş geçicez cuma kalıcak anca biz cumartesi akşamı çalışabiliriz o zaman da 16.gün
bi öğreniym de şu testi kullanmayı bi daha ki aya pratik olsun:)))

iyi hadi bakalım kolay gelsin :))) benim aldığım ovulasyon testinin içinden 5 tane çıkmıştı bide gebelik testi vardı 25-30 tl kadar falandı ... burada yoktu eczaneye getirttik.... ama ne oldu hiiiiiiiiiç...

amaaaan yok anacım ovulasyon falan yok ben de bu ay
yine yaptım tek çizgi:))))
preseed imi boşa harcamıym bu ay
adet olıym da yumurta takibi yaptırıcam o zaman bilir kullanırım

zaten bu ay sen olmaz diyordun önümüzdeki aya sakla hem öğrenmiş olursun... bir bilmediğimiz o vardı aman onuda öğrenelim:)))

kızlar ya neredesiniz bugün sesiniz hiç çıkmamış....

deniz, bebing, tuanay, burp, sevim , nbnh, nursim nerdesiniz ya...

semracım seni sormuyorum inzivaya çekildiğin için ama sen mi yoksa diğer fıstıklar mı inzivada bilemedim:)))

klomeni içmedim ya sanırım ondan olmadı ya da adet gelen lekeleri adetten saydığım için 13.gün çıkıyo normalde 10.gün falan
test çok nasıl olsa hafta sonundan başlar denerim hergün:))))))

çıkmam lazım çıkamıyorum ya
hadi öptüm özlemciiiimmm

canım valla çook haklsın,tamda bunu söylüyorum bende.ben daha az girebilirim dedim,kızlar püffffffffff olup uçtular yawww..size burayı bu sekilde nasl emanet edicem ben yaww??özlemcim seni tenzil ederek konuşuyorum,çünkü sen okuldan gelir gelmez hamen yoklıyorsun.

kızlar beni merak etmiş olabilirsiniz biliyorum okuyamadım bile acayip dolu basım iyiyim merak etmeyin yarın aranıza dönmüş olacagım en gec.

ii akşamlar kızlar... dün gece işteydim malum gündüzde giremedim akşam üzeri yine uyuya kalmışım önceden çok uyuyorum diye kızıyodum şimdi daha çok uyuyorum ne olacak benim bu halim...

kızlar merhaba
ani bi kararla ankaraya gitmeye karar verdik
anca valiz topladım evi topladım
birazdan yola çıkacağız
izmirden uzaklaşmak istedim biraz kaynıma gelme dedik biz gidiyoruz
orda net var girerim sabaha karşı varırız herhalde
yazdıklarınız okuyamadım ama umarım herkes iyidir
görüşmek üzere hepinizi öpüyorum ve seviyorumopuyorumnanaktan

semracım seninde az kaldı şaka maka ya ... inşallah hayırlı güzel bir doğum yaşarsın acısız sancısız... bana dua etmeyi unutma ha:)))

denizim noldu da gidiyosunuz ankara ya
iyi olmuş kafanı dağıtırsın ama aşılı aşılı yola gitmek nerden icab etti merak ettim iyi yolculuklar inşallah bi sorun yoktur

bebingim ya benimde başım çatlayacak kadar ağrıyor kafamı kaldıramıyorum sözde bugün temizlik yapacaktım ama nerdeeeeeeeeeee...

aaa denizcim iyi yolculuklar inşallah kafanı dağıtırsın canım... gez toz eğlenmene bak hiçbir şeye kafanı takma iyi eğlenceler canım...

oyyyy mavişim bak farkındaysan ben senin adını yazmadım sana sitem bilem etmedim hayır yakınsın gelir zopalarsın falan korkttum :)))

ama denizcim mavişim dediği doğru neden çıktın yola....... amannnnnnnn gerçi rabbim verdikten sonra öyle ya da böyle verir değil mi? evde otururken bile düşük yapan var yani:))9

evet oturduğu yerden düşük yapan var ben:))))))))))))
kızlar bende yumurta falan yok test çok ya bi tane daha yaptım:))))
eşim bu sefer de buna taktın diyo:))) haklıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…